culinho írta:A Real úgy jár mint Beckham leigazolásakkor. Akkor is és most is kénytelenek lesznek több játékostól megválni (nemhogy más sztárokat igazolni még), h összejöjjön az átigazolási összeg, ráadásul Ronaldo beigért hatalmas fizetése miatt meg lesznek lőve a következő években is. Calderon Perez nyomdokaiba kíván lépni, amivel a saját sírját ássa.
Ne beszéljünk marhaságokat.
Nem babszemjankók ülnek a Madrid vezetőségében. Ha valakire kiadnak 100 millió eurót, akkor azt azért teszik, mert biztosak benne hogy ha csak 5 meccsen is szerepel a szezonban is visszajön az értéke a mezeladásokból, meg az 500 millió Céronaldora nedvesedő kínaiból.
Nem tudom miért kell hülyének nézni ezeket az embereket, akik milliárdokkal dobálóznak. Nem hülyeségből teszik és valszeg többet értenek egy klub irányításához, mint bárki is közülünk.
Számomra roppant unszimpatikus játékos Ronaldo -ahogyan Alves is...-, de a futballtudását vitatni nincs jogom (ahogyan senkinek sincs úgy gondolom) és szerintem ez az egyetlen ami a _pályán_ számít. Semmi más.
Más kérdés, hogy azért is érdekes a nyilatkozata (amennyiben igaz és nem kitaláció), mivel a MU nem akarja eladni és ha mégis maradnia kellene, elég kényelmetlen szituba kerülhet a Manchester vezetésével.
SZERINTEM Ronaldo ha menni akar, akkor menni is fog, végülis "nincs rabszolgatartás, azt rég eltörölték

".
A MU-nak pedig minden lehetőség megérné, annyi pénzből Alvest, Benzemát és Ben Arfát is röhögve viszik az Old Traffordra.