Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mért nyúlnál bele a csapatba??? Jó ez így...noname írta:Nekem nem hiányoznak.Victor_Valdes írta:
Ilyenkor hol vannak a madridisták, hogy : Hala Madrid, Köszönöm Istenem, hogy madridistának születtem. Plusz a különböző Barcát ócsároló rigmusok?
No comment...![]()
De komolyabbra: 4-0 de én Henryt tutira lehoznám.Amennyi gólt lőtt Etoo kb annyi ajtó-ablak helyzetet szúrt elé Henry.
Nekem nem hiányoznak.Victor_Valdes írta:
Ilyenkor hol vannak a madridisták, hogy : Hala Madrid, Köszönöm Istenem, hogy madridistának születtem. Plusz a különböző Barcát ócsároló rigmusok?
No comment...
Az ilyen hülyeségekért éri meg ide járni főleg!!lui1698 írta:OK!Ez kééész!
Elkezem ásni az alapot a kertben.
Csinálok egy Eto'o szobrot.
Én már betonozok!!Ilúvatar írta:az én kertembe is lécciiiilui1698 írta:OK!Ez kééész!
Elkezem ásni az alapot a kertben.
Csinálok egy Eto'o szobrot.
khtomka írta:Nem vagy te egy kicsit gyökér?Lampiao írta:"HIGANY CABRON SALUD AL CAMPEON!!!":D Remélem mondhatjuk év végén.... Nagyon lekopogom...Eddig jó ez a meccs, csak Henry-t sajnálom....:S
Ez nem semmi egy realos "tollából".
De ez van.....
Attila-Raul írta:Oriassssiiiii a Barcelona.....Hihetetlen h mekkora jate`kerot kepviselnek!!!! egyszeruen fantasztikus...Samuel meg.....FENOMENAL!!!:D
Remelem a Madrid felnol malyd a feladathoz...`es egy izgalmas liga`t latunk
szajko írta:Szerintem nem rossz játékos, bár igaz, hogy ő a 4-ből 2-őt büntetőböl rúgott. Ezért szebb Eto'o 4-ese meg az eredmény miatt.Ilúvatar írta:könyörgöm magyarázzátok el hogy ki az a higuain? miért jön ő képbe?
Ez nem semmi egy realos "tollából".Attila-Raul írta:Oriassssiiiii a Barcelona.....Hihetetlen h mekkora jate`kerot kepviselnek!!!! egyszeruen fantasztikus...Samuel meg.....FENOMENAL!!!:D
Remelem a Madrid felnol malyd a feladathoz...`es egy izgalmas liga`t latunk
A bíró sem annyira kellett hozzá?? Mér kellett egyáltalán?Boixos írta:nem akarok pitiáner lenni, de azért van egy kicsipici különbség a samu meg a higany négy gólja között, bár a négy az mindkét oldalon négy.
ja, és mi még vért sem pisálunk a meccsen és a bíró sem annyira kellett hozzá...
ennyit erről.
Nem vagy te egy kicsit gyökér?Lampiao írta:"HIGANY CABRON SALUD AL CAMPEON!!!":D Remélem mondhatjuk év végén.... Nagyon lekopogom...Eddig jó ez a meccs, csak Henry-t sajnálom....:S
Boixosnak teljesen igaza vanBoixos írta:nem akarok pitiáner lenni, de azért van egy kicsipici különbség a samu meg a higany négy gólja között, bár a négy az mindkét oldalon négy.
ja, és mi még vért sem pisálunk a meccsen és a bíró sem annyira kellett hozzá...
ennyit erről.