Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Slither írta:Saviolát hogy tudják felajánlani, amikor lejár a szerződése?Drigo írta: Ja még annyit a francia fórumhoz, hogy állítólag azért szakították meg a tárgyalásokat, mert többszöri kérés után sem emelt ajánlatán a Barça, csak Saviolát ajánlották volna pluszba.
Saviolát hogy tudják felajánlani, amikor lejár a szerződése?Drigo írta: Ja még annyit a francia fórumhoz, hogy állítólag azért szakították meg a tárgyalásokat, mert többszöri kérés után sem emelt ajánlatán a Barça, csak Saviolát ajánlották volna pluszba.
Giulyért szerintem senki nem adna 7-8 milliót... Élete legrosszabb formájában , júliusban már 31 éves lesz, ráadásul már csak egy év van hátra a kontraktusából. Örülhetünk, ha kapunk érte négyet, ötöt...Zozzy 5 írta:Ezek szerint nem kell nekik GiulyMondjuk ez nem meglepő, és Ludó amúgy is a Marseillehez közelít. De ha elmenne, és kapnánk érte vagy 7-8 millát, akkor csak olyan 13 millát belefeccolni Abidalba. Viszont magába a 20 nagyon sok, annyit nem ér
Hát perfektül egyen sem, magyarul nyomom a legjobbangrecki írta:Te hány nyelven beszélsz DrigO?!Drigo írta:Nagyjából ott is ez megy, hogy a Lyon fügét mutatott a Barçának, csak ott van még annyi, hogy 20 millát kérnek, és ezt a Milan és a Real is meg tudná adni, infójuk a L'Equipe-ből van, ami azért nem pletyka lap...
Ezek szerint nem kell nekik GiulyDrigo írta:Nagyjából ott is ez megy, hogy a Lyon fügét mutatott a Barçának, csak ott van még annyi, hogy 20 millát kérnek, és ezt a Milan és a Real is meg tudná adni, infójuk a L'Equipe-ből van, ami azért nem pletyka lap...
Te hány nyelven beszélsz DrigO?!Drigo írta:Nagyjából ott is ez megy, hogy a Lyon fügét mutatott a Barçának, csak ott van még annyi, hogy 20 millát kérnek, és ezt a Milan és a Real is meg tudná adni, infójuk a L'Equipe-ből van, ami azért nem pletyka lap...
A goal.com mindig a sapnyol sajtóból fordít...Los Banditos írta:Személy szerint a goal-com-ot sem tartom többre, mint mondjuk a Marcát vagy bármelyik szennylapot.
9 misiért mit várunk?grecki írta:9 misit fizetnénk, de erre azt mondta Olivier Blanc, a Lyon kommunikációs igazgatója: "Becsuktuk az ajtót, vége van."
"Megmondtuk nekik (Barcának), hogy jelen körülmények között a további tárgyalás nem lehetséges.
Remek...grecki írta:Hoppá!
A Lyon visszautasította a Barca ajánlatát
9 misit fizetnénk, de erre azt mondta Olivier Blanc, a Lyo kommunikációs igazgatója:
"Becsuktuk az ajtót, vége van."
"Megmondtuk nekik (Barcának), hogy jelen körülmények között a további tárgyalás nem lehetséges."
Ha jön Emanuelson, akkor a baloldal 10 évre meglenne oldvabarca99 írta:Csak azt nem tudom, hogy egy időszak, hány évig lenne.
Mostani két balbekkünk 30+ évesek. (Talán) Jön Abidal, aki szintén nem fiatal már. Sztem Emanuelson-ra is le kéne csapni jövőre, vag utánna. Most ha jön Eric, az sztem tökéletes, mire ő kiöregszik, addig Urby-nak kező helye lesz a nagycsapatnál. Tehát:Game90 írta:Abidal helyett pedig jöjjön Emanuelson
meg az csak egy dolog hogy ők igent mondanak a barcának...én is mondhatok igent, mégsem kerulok oda...Zozzy 5 írta:Szerintem ennyire előre még nem tartanak a dolgokvisca el barca írta:henry abidal és touré igent mondanak a barcának![]()
a por ellos - értük!
henry abidal és touré igent mondanak a barcánakGame90 írta:Amit egy spanyol szótár kiadott:barca99 írta:Piros keretben a szöveg mit jelent?A "sí" gondolom azt, hogy igen. Igen + a nevek + a Barca...
![]()
dicen = azt mondják, azt beszélik![]()
Abidal helyett pedig jöjjön Emanuelson
Amit egy spanyol szótár kiadott:barca99 írta:Piros keretben a szöveg mit jelent?A "sí" gondolom azt, hogy igen. Igen + a nevek + a Barca...
![]()