Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Samper
Director del Fútbol

2016.10.03. 22:13:20

Chino írta:Szerintem semmi gond nem volt taktikailag. Egyszerűen lélektelenül mentek ki a pályára és hiányzott az intenzitás. A gólok pedig össze is zavarrták a csapatot. Egyszerűen egyénenként vallott kudarcot a csapat az első félidőben.
Nemk véletlen, hogy a második félidő olyan lett amilyen. Egyénileg is hatalmas javulás volt, leginkább AG-en éreztem.
Nem volt gond itt taktikailag, fejben nem voltak ott az első félidőben és meg is zavarodtak. Ha hibáztatni lehet LE-t akkor inkább abban keresném, hogy nem készítette fel a játékosokat elégglé meccs előtt.
Dehogy nem volt. Arda és Gomes csak egymást zavarta a középpályán, mert nem volt kitalálva a játék. Amikor levitte Rafinhat és Arda előre ment, egyszerre mindketten feljavultak.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.10.03. 21:20:13

Egyre többet kell magyarázkodnia, ez nem jó. És hosszú távon egy Barcelona edző ezt nem teheti meg, mert gyorsan mennie kell!
Mentsége, hogy tényleg a betliző embereket cserélte le. Alba, Busquets értékelhetetlen volt. Hogy ez a kapus maradt neki, nem tudom mennyi köze van hozzá, de nehéz lesz Ter Stégennel.
Chino
Llegenda del Barça

2016.10.03. 18:59:59

Feast4 írta:Igazából amit az előbb írtam a Bajnoki meccsek topikban azt tudom mondani itt is.Nem a rotálása a legnagyobb baj 2x is csúnyán elvágták egy héten belül taktikailag és egy olyan csapatra nem tudunk reagálni egy olyan amely nekünk mer jönni.Az igazság az most kicsit ő is beleesett Pep és Műringyó hibájába.Volt egy bevált taktika ami ha működik sima liba, ha nem nem taktikát vált csak a nem működő taktikába valtogaja az embereket.Nagyon hiányolok tőle egy olyan megoldást pl. mint a PSG ellen két éve.Kicsit szerintem neki is össze kéne fejben szednie magát.

Nagy gáz nincs még most se de neki is és a csapatnak is át kell gondolni pár dolgot, mert nem minden van sínen.
Szerintem semmi gond nem volt taktikailag. Egyszerűen lélektelenül mentek ki a pályára és hiányzott az intenzitás. A gólok pedig össze is zavarrták a csapatot. Egyszerűen egyénenként vallott kudarcot a csapat az első félidőben.
Nemk véletlen, hogy a második félidő olyan lett amilyen. Egyénileg is hatalmas javulás volt, leginkább AG-en éreztem.
Nem volt gond itt taktikailag, fejben nem voltak ott az első félidőben és meg is zavarodtak. Ha hibáztatni lehet LE-t akkor inkább abban keresném, hogy nem készítette fel a játékosokat elégglé meccs előtt.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2016.10.03. 17:48:52

Igazából amit az előbb írtam a Bajnoki meccsek topikban azt tudom mondani itt is.Nem a rotálása a legnagyobb baj 2x is csúnyán elvágták egy héten belül taktikailag és egy olyan csapatra nem tudunk reagálni egy olyan amely nekünk mer jönni.Az igazság az most kicsit ő is beleesett Pep és Műringyó hibájába.Volt egy bevált taktika ami ha működik sima liba, ha nem nem taktikát vált csak a nem működő taktikába valtogaja az embereket.Nagyon hiányolok tőle egy olyan megoldást pl. mint a PSG ellen két éve.Kicsit szerintem neki is össze kéne fejben szednie magát.

Nagy gáz nincs még most se de neki is és a csapatnak is át kell gondolni pár dolgot, mert nem minden van sínen.
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2016.10.03. 11:22:45

Egyesek úgy ki vannak akadva, mintha már jövő héten bajnokot avatnának. Őrületesen hosszú a szezon, azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy nem lesznek botlások. Főleg, hogy ennek a gárdának még össze kell csiszolódnia, ami azért időt vesz igénybe. Ha áprilisban is ugyanezt látjuk tőlük, akkor kezdhetünk aggódni, de addig fölösleges ezen rágódni. Szerintem LE bizonyított már annyit, hogy megbízzunk a képességeiben.
Léfe
Entrenador del Barça

2016.10.03. 10:37:06

Ezen nem kell rugózni. Ebben az összeállitásban is rugtunk 3 gólt ami máskor elég. Arról nem is szólva, hogy futni bármilyen összeállitában lehet. A Matyit is szidják, de miket csinált Mascheráno az utobbi időben. Nincsen jól szervezett védekezés, főleg középen nem szereztünk labdákat. Mitől lett jobb a második félidő, miért kell addig várni amig baj van ? Minden-minden játékosunk magasan többet ér mint a Vigó megfelelöi. Csak Ők nagyon akartak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.03. 10:14:34

looka írta:Azt azért fel lehet neki róni, hogy az egyik legnehezebb pályán felküldött egy totál, de totálisan összeszokatlan kp-t úgy, hogy még Messi sem játszott, aki a szervezésből masszívan ki szokta venni a részét. Ez az Arda-Gomes duó még otthon is kisebbfajta kockázat lenne egy Gijón ellen, de Vigóban... Plusz Rakitic nagyon hiányzott a középpályás védekezésünkből.

Fontos az, hogy a játékosok érezzék a bizalmat, hogy bármilyen helyzetben számít rájuk, bárki ellen, de én akkor sem Vigóban rotáltam volna ennyire.
Szerintem az Arda-Gomes duóval semmi gond nem volt, ezért ezt nem is írnám fel LE számlájára.
- Ennyi új játékost nem könnyű beépíteni a csapatba. Ha viszont sikerül, annak a gyümölcse mondjuk jövőre (és azután) beérhet. Az idei bajnokság viszont könnyen rámehet erre.
Ettől nem tartok. Szerintem már tavasszal látni fogjuk a gyümölcsét.
Samper
Director del Fútbol

2016.10.03. 09:35:16

Nyilván nem szezon közbeni szerződésbontásra gondolok. Nyáron lejár a szerződése és nagyon körülnéznék a piacon. Ha találnék ígéretest, folytatnék vele előzetes tárgyalásokat és csak egy fergeteges ezévi sorozat esetén választanám mégis a hosszabbítást.
Res
Jugador d'estrella

2016.10.03. 09:20:34

Csak két megjegyzés a védelmében:
- Nagyon profin nyilatkozik, mindig magát hibáztatja. Én biztos elszidtam volna MaTS-t, meg a még néhány játékost dühömben. Kíváncsi lennék az öltözőben kiosztja-e őket egy-egy ilyen meccs után...
- Ennyi új játékost nem könnyű beépíteni a csapatba. Ha viszont sikerül, annak a gyümölcse mondjuk jövőre (és azután) beérhet. Az idei bajnokság viszont könnyen rámehet erre.
mess2009
Director del Fútbol

2016.10.03. 08:53:37

leszögezem, nem vagyok egy LE. fan. a tegnapból mégis van egy jó momentuma, ahogy értékelte a saját teljesítményét!!
csak azt nem értem, ha ő így látja saját magát minek itt mosdatni?! hogy ne csak a levegőbe beszéljek:
-hibázott jócskán a nyári igazolásokkal nem megoldott a védelem, kapusostól, jobbhátvédestől, nekem nem (jó)megoldás a teletömött középpálya sem különösen mert látszik hogy ott a legnagyobb a zűrzavar. de nem tartom jó vételnek P. Alcacert sem.
-szerintem a Barcelona egyre lejjebb csúszik az európai(világ?!) trendtől, ahol is az adottságokra jobban figyelnek. nálunk egyszerűen túl sok a lassú, gyenge, elnyomható, lefutható ember minden poszton.
-ezért aztán döcög néhány alapvető taktikai elem: a letámadásaink hatásossága, a kontráink sebessége és mennyisége, a védelem egyszerűen nem jó helyen van(?!) működik?!...vagy túl közel a kapunkhoz, vagy az ellenfél térfelén elől.
igazából csak az bizonytalanít el a véleményemet illetően, hogy az is tény természetesen miszerint időnként, vagy talán összességében?(pl. a tavalyi szezont nézve) a csapat egyelőre ennek ellenére ott van az elitben csak hát....valami azért bűzlik itten(nekem) ha hét meccsből két ilyen zakót látok...
looka
Capitá del Barça

2016.10.03. 08:49:16

Azt azért fel lehet neki róni, hogy az egyik legnehezebb pályán felküldött egy totál, de totálisan összeszokatlan kp-t úgy, hogy még Messi sem játszott, aki a szervezésből masszívan ki szokta venni a részét. Ez az Arda-Gomes duó még otthon is kisebbfajta kockázat lenne egy Gijón ellen, de Vigóban... Plusz Rakitic nagyon hiányzott a középpályás védekezésünkből.

Fontos az, hogy a játékosok érezzék a bizalmat, hogy bármilyen helyzetben számít rájuk, bárki ellen, de én akkor sem Vigóban rotáltam volna ennyire.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.10.03. 07:11:44

TripleH írta:
P.U.Y.O.L. írta: Én bízom abban, hogy hosszútávon jól fogunk kijönni abból, hogy mindenkit próbál játékban tartani.
Keine pánik, 2014-15-ös szezon is ilyen csodarotálásokkal kezdődött, a többi már történelem. :)
Én aztán nem pánikolok. :-D Volt már sokkal rosszabb is, ráadásul most a gyenge szezonkezdet ellenére sincs gyakorlatilag semmi hátrányunk a többiekhez képest.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.10.03. 06:47:21

P.U.Y.O.L. írta: Én bízom abban, hogy hosszútávon jól fogunk kijönni abból, hogy mindenkit próbál játékban tartani.
Keine pánik, 2014-15-ös szezon is ilyen csodarotálásokkal kezdődött, a többi már történelem. :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.10.03. 06:42:10

Samper írta:Most én is azt mondom: ő nem az én edzőm.
Persze hogy nem, mert éppen kölcsön vagy adva...

Én bízom abban, hogy hosszútávon jól fogunk kijönni abból, hogy mindenkit próbál játékban tartani.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.03. 00:02:56

Bob_Marley írta:
Eredmények tényleg felemásak, Bayern, City is. De máshogy nem lehet, nekünk is haza majd utazás Vigoba.
Igen, én ezért nem is tartom akkora gáznak a mait Lucho szempontjából. A legerősebb négyesből csak az Atleticonak volt jó hete, hosszú és nehéz a szezon, és mindenki tavaszra tartogatja a puskapor nagy részét.
Egyedül azt rovom fel neki, hogy Busquetset nem rotálja, pedig rá férne leginkább.

A vereség szerintem belefért, azt sajnálom, hogy elkerülhető lett volna a kapitális hibák nélkül, főleg ter Stegen baklövését nehéz megemészteni.
gg86
Jugador d'estrella

2016.10.02. 23:59:43

Andris írta:Megint kell majd egy fél év hogy megtanulja, hogy és mikor kell pihentetni ? #-o
Neki is szurkolónak kellene lennie, mi úgy is mindig jobban tudunk mindent. Amúgy melyik edző tudja kivédeni azt, amikor egyéni hibák miatt 3 gólt lövetünk az ellenféllel?
Andris
Adminisztrátor

2016.10.02. 23:20:49

Megint kell majd egy fél év hogy megtanulja, hogy és mikor kell pihentetni ? #-o

Le a kalappal a srácok előtt, centikre voltak tőle, hogy kijavítsák a mester újabb hatalmas húzását.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.02. 23:17:56

Rakiticet igen, utólag okosabbak vagyunk, de Gomessel eddig nem volt gond és most se. Busquetset kellett volna letenni, Iniesta borítékolható volt, őt védeni kell. 4 nap alatt utazással két meccs nem megy neki. Busquetsnek meg kellett volna oldania, kapott maga mellé két olyan embert akivel nem szabadott volna gond legyen.

Mascherano nem halt volna bele? Rajta is érződik, hogy nem megy a heti kettő már úgy.

Eredmények tényleg felemásak, Bayern, City is. De máshogy nem lehet, nekünk is haza majd utazás Vigoba.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.02. 23:17:19

S.Agüero írta:Ez így oké, de folyamatosan ezt nyomjuk, Celta otthonában letenni a padra az Ini-Rakitic kettőst az könnyelmű.
Mondjuk szerintem Arda és Gomes se voltak egyáltalán rosszak, a játék Rakiticcsel se lett volna jobb.. Ini hiányzott, de nekem az eddigiekből az jön le, hogy ő azért pihen, hogy tavaszra is képes legyen csúcsformában játszani. Nem véletlen szerintem, hogy nem kezdett még idén szerda-szombat héten egymás után 2 meccset - jól rémlik ugye? :D
Nero. írta:És ki a megoldás? Van Gaal?
Tuchel. 8) Pár év múlva amúgy szerintem ő váltja majd, vagy Óscar Garcia.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.10.02. 23:15:08

Bob_Marley írta:Négy embert cserélt le hétköznaphoz képest. Egyáltalán nem vészes, ráadásul olyanokat tett be, akik jó formában vannak pl Paco helyett is Turan.

Érdekességképpen:
Bayern hatot cserélt, Atletico hármat, City hármat, PSG hármat. Csak hogy a szerdaiakat mondjam, totál normális, főleg ha vannak akik bevethetőek, ráadásul Rafinha-Arda kifejezetten jól mozogtak mostanában.
Nézd meg az eredményeiket, eléggé felemás, sőt összességében negatív, akkor ez egy jo dolog?

Mindegy, hibázott, ugyanolyan fafejű mint Pep, szóval máskor is szó nélkül meglépi ezt. Hogy a következő hazi meccsen meg majd felrakja a gálakezdőt. Semmi értelme ennek, és pont azért sincs mert akire ráfért volna a pihi (Busi) pont nem kapott padot.
Masch meg nem hiszem hogy belehalt volna még egy 90 percbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.10.02. 23:17:56-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2016.10.02. 23:11:21

Ez így oké, de folyamatosan ezt nyomjuk, Celta otthonában letenni a padra az Ini-Rakitic kettőst az könnyelmű. Busi-Ini-Rakitic hármasból csak 1 kezdett, aki a legrosszabb formában van hármójuk közül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.02. 23:08:31

Négy embert cserélt le hétköznaphoz képest. Egyáltalán nem vészes, ráadásul olyanokat tett be, akik jó formában vannak pl Paco helyett is Turan.

Érdekességképpen:
Bayern hatot cserélt, Atletico hármat, City hármat, PSG hármat. Csak hogy a szerdaiakat mondjam, totál normális, főleg ha vannak akik bevethetőek, ráadásul Rafinha-Arda kifejezetten jól mozogtak mostanában.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.02. 23:00:05

Samper írta:Most én is azt mondom: ő nem az én edzőm.
És ki a megoldás? Van Gaal?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2016.10.02. 22:51:38

Be kell számoltatni.

Viccet félretéve picit túltolja ezeket a rotálásokat. De majd tavasszal kiderül, hogy megéri-e.
Samper
Director del Fútbol

2016.10.02. 22:47:23

Most én is azt mondom: ő nem az én edzőm.
Lezárt