Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dehogy nem volt. Arda és Gomes csak egymást zavarta a középpályán, mert nem volt kitalálva a játék. Amikor levitte Rafinhat és Arda előre ment, egyszerre mindketten feljavultak.Chino írta:Szerintem semmi gond nem volt taktikailag. Egyszerűen lélektelenül mentek ki a pályára és hiányzott az intenzitás. A gólok pedig össze is zavarrták a csapatot. Egyszerűen egyénenként vallott kudarcot a csapat az első félidőben.
Nemk véletlen, hogy a második félidő olyan lett amilyen. Egyénileg is hatalmas javulás volt, leginkább AG-en éreztem.
Nem volt gond itt taktikailag, fejben nem voltak ott az első félidőben és meg is zavarodtak. Ha hibáztatni lehet LE-t akkor inkább abban keresném, hogy nem készítette fel a játékosokat elégglé meccs előtt.
Szerintem semmi gond nem volt taktikailag. Egyszerűen lélektelenül mentek ki a pályára és hiányzott az intenzitás. A gólok pedig össze is zavarrták a csapatot. Egyszerűen egyénenként vallott kudarcot a csapat az első félidőben.Feast4 írta:Igazából amit az előbb írtam a Bajnoki meccsek topikban azt tudom mondani itt is.Nem a rotálása a legnagyobb baj 2x is csúnyán elvágták egy héten belül taktikailag és egy olyan csapatra nem tudunk reagálni egy olyan amely nekünk mer jönni.Az igazság az most kicsit ő is beleesett Pep és Műringyó hibájába.Volt egy bevált taktika ami ha működik sima liba, ha nem nem taktikát vált csak a nem működő taktikába valtogaja az embereket.Nagyon hiányolok tőle egy olyan megoldást pl. mint a PSG ellen két éve.Kicsit szerintem neki is össze kéne fejben szednie magát.
Nagy gáz nincs még most se de neki is és a csapatnak is át kell gondolni pár dolgot, mert nem minden van sínen.
Szerintem az Arda-Gomes duóval semmi gond nem volt, ezért ezt nem is írnám fel LE számlájára.looka írta:Azt azért fel lehet neki róni, hogy az egyik legnehezebb pályán felküldött egy totál, de totálisan összeszokatlan kp-t úgy, hogy még Messi sem játszott, aki a szervezésből masszívan ki szokta venni a részét. Ez az Arda-Gomes duó még otthon is kisebbfajta kockázat lenne egy Gijón ellen, de Vigóban... Plusz Rakitic nagyon hiányzott a középpályás védekezésünkből.
Fontos az, hogy a játékosok érezzék a bizalmat, hogy bármilyen helyzetben számít rájuk, bárki ellen, de én akkor sem Vigóban rotáltam volna ennyire.
Ettől nem tartok. Szerintem már tavasszal látni fogjuk a gyümölcsét.- Ennyi új játékost nem könnyű beépíteni a csapatba. Ha viszont sikerül, annak a gyümölcse mondjuk jövőre (és azután) beérhet. Az idei bajnokság viszont könnyen rámehet erre.
Én aztán nem pánikolok.TripleH írta:Keine pánik, 2014-15-ös szezon is ilyen csodarotálásokkal kezdődött, a többi már történelem.P.U.Y.O.L. írta: Én bízom abban, hogy hosszútávon jól fogunk kijönni abból, hogy mindenkit próbál játékban tartani.
Keine pánik, 2014-15-ös szezon is ilyen csodarotálásokkal kezdődött, a többi már történelem.P.U.Y.O.L. írta: Én bízom abban, hogy hosszútávon jól fogunk kijönni abból, hogy mindenkit próbál játékban tartani.
Persze hogy nem, mert éppen kölcsön vagy adva...Samper írta:Most én is azt mondom: ő nem az én edzőm.
Igen, én ezért nem is tartom akkora gáznak a mait Lucho szempontjából. A legerősebb négyesből csak az Atleticonak volt jó hete, hosszú és nehéz a szezon, és mindenki tavaszra tartogatja a puskapor nagy részét.Bob_Marley írta:
Eredmények tényleg felemásak, Bayern, City is. De máshogy nem lehet, nekünk is haza majd utazás Vigoba.
Neki is szurkolónak kellene lennie, mi úgy is mindig jobban tudunk mindent. Amúgy melyik edző tudja kivédeni azt, amikor egyéni hibák miatt 3 gólt lövetünk az ellenféllel?Andris írta:Megint kell majd egy fél év hogy megtanulja, hogy és mikor kell pihentetni ?![]()
Mondjuk szerintem Arda és Gomes se voltak egyáltalán rosszak, a játék Rakiticcsel se lett volna jobb.. Ini hiányzott, de nekem az eddigiekből az jön le, hogy ő azért pihen, hogy tavaszra is képes legyen csúcsformában játszani. Nem véletlen szerintem, hogy nem kezdett még idén szerda-szombat héten egymás után 2 meccset - jól rémlik ugye?S.Agüero írta:Ez így oké, de folyamatosan ezt nyomjuk, Celta otthonában letenni a padra az Ini-Rakitic kettőst az könnyelmű.
Tuchel.Nero. írta:És ki a megoldás? Van Gaal?
Nézd meg az eredményeiket, eléggé felemás, sőt összességében negatív, akkor ez egy jo dolog?Bob_Marley írta:Négy embert cserélt le hétköznaphoz képest. Egyáltalán nem vészes, ráadásul olyanokat tett be, akik jó formában vannak pl Paco helyett is Turan.
Érdekességképpen:
Bayern hatot cserélt, Atletico hármat, City hármat, PSG hármat. Csak hogy a szerdaiakat mondjam, totál normális, főleg ha vannak akik bevethetőek, ráadásul Rafinha-Arda kifejezetten jól mozogtak mostanában.
És ki a megoldás? Van Gaal?Samper írta:Most én is azt mondom: ő nem az én edzőm.