Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi lenne itt ha már a kezdőbe se lenne?palesz77 írta:Nem Götze a középcsatár, és egész jó a játék eddig.. Magic!
100 ezer eurós pénzbüntetést. Az mlsz-t 85 ezerrel csapták meg.LG írta: Az előzőért mi lett a büntetés? Gondolom, egy hasonlóért már kizárnák őket.
Annyira ostobák, hogy nem veszik észre, hogy ezzel nemcsak a szövetséget büntetik, hanem a válogatottat is, melynek elméletileg szurkolnak.Alfa írta:Miután kiderült, hogy a korrupt szövetséget akarják "megbüntetni" ezzel, így tényleg valószínűsíthető, hogy lesz valami. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kitalálni, de ha akarnak balhézni olyan nagy ellenállásba nem fognak ütközni francia részről...visca el barca írta:állítólag a horvátok megint balhézni akarnak. ahogy "ismerem" őket, sajnos fognak is....
Miután kiderült, hogy a korrupt szövetséget akarják "megbüntetni" ezzel, így tényleg valószínűsíthető, hogy lesz valami. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kitalálni, de ha akarnak balhézni olyan nagy ellenállásba nem fognak ütközni francia részről...visca el barca írta:állítólag a horvátok megint balhézni akarnak. ahogy "ismerem" őket, sajnos fognak is....
Szuper..visca el barca írta:állítólag a horvátok megint balhézni akarnak. ahogy "ismerem" őket, sajnos fognak is....
Micsodaaaa.Kovbal88 írta:Szeretnék itt is gratulálni a magyar csapatnak. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól helyt tudnak állni. A négy pont nekem rengeteg ettől a csapattól.
Szerintem a portugáloktól nagyon kikapunk, ha az elején összejön nekik a gól, mert vérszemet kapnak és menni fognak előre, hogy legyen egy jó meccsük.
Viszont, ha sikerülne egy ikszet játszani ellenük, azzal akár a portugál csapat ki is eshet, nos akkor elmondhatjuk, hogy megérkeztünk Európába.
Szinte biztos a továbbjutásunk, szinte kizárt, hogy Izland megverje az osztrákokat. De,ha mégis csoportharmadikként is van még esély. Úgy néz ki, ott leszünk a legjobb 16 között.
Kizártnak tartom hogy 2-3 csapatot leszámítva bárki agyon tudna minket verni.A portugál válogatott frusztrált sablonos és ötlettelen.Valószínűleg megvernek de hogy csúnyán azt kizártnak tartom.Az egész meccs kritikus lesz nem csak az eleje.Az osztrákok ellen is végig 90 percig nyomtak.De nem vagyok teljesen lemondó.Nen sok helyzetünk lesz és az is biztos hogy nem sok labdát fogunk látni.De amennyire erőszakosak lesznek annyira benézhetnek egy kontrát.Egy kis szerencse és akarat talán egy X-re kuhozható.Ha nem hát Istenem a portugál válogatott volt.Az elején is azt mondtam nem várok sokat szerezzünk egy pontot és lőjünk egy gólt.Ezt maximálisan hozták innentől minden bónusz szégyen már nem lesz.Kovbal88 írta: Szerintem a portugáloktól nagyon kikapunk, ha az elején összejön nekik a gól, mert vérszemet kapnak és menni fognak előre, hogy legyen egy jó meccsük.
Kétlem, h bárkit is érdekel, amit magyaráz. VdB pulzusa kb 50-re ment fel 49-ről.hajnesz írta:Mindezek mellett most semmi helye igy még a keretben sem, csak rombolja az ilyen nyilatkozatokkal a csapatmorált.Bob_Marley írta:Frusztráltsága érthető, ez nem az ő éve volt és ennél többet érdemel, de Nolito jobb formában is van és jelenleg jobb is.
Mindezek mellett most semmi helye igy még a keretben sem, csak rombolja az ilyen nyilatkozatokkal a csapatmorált.Bob_Marley írta:Frusztráltsága érthető, ez nem az ő éve volt és ennél többet érdemel, de Nolito jobb formában is van és jelenleg jobb is.
persze, ő veszi át rosicky helyét, hogy az orvosi stáb ne unatkozzonTromort77 írta:Mi lesz vele? Wenger számít rá?
Tromort77 írta:Csak pont Del Bosque-t betalálni. Sokszor olyankor is kezdette amikor itt nem játszott és más be se hívta volna. Ezek után elég gáz ez. Egyszerűen Nolito jobb.
Vmi olyasmit, hogy felesleges a padon ülnie, időpocsékolás.palesz77 írta:Lemaradtam, mit mondott Pedro?
Szerintem az lehet a gond, hogy az első szezonjaiban nálunk minden összejött neki, magasabban teljesített, mint amennyire a tehetsége indokolta, és ő is többet hitt el a magáról, mint ami.Tromort77 írta:
Del Bosque: "Pedro is sorry. He didn't want to insult anyone" (5 minutes later) Pedro: "I am not sorry. I don't think I should be sorry for what I said"
Az igen.Pedro nagyon primadonnáskodik mostanában,