üdv all!
sjd!
először is van egy tévhit, ami legtöbbször tényleg tévhit.
Attól,h miihii aktívan fórumozik is még mindig, még nem azt jelenti,hogy csak Ő dolgozik a háttérben. Pl ősszel is már kevesebbet írtam,mint előtte megszokott volt tőlem, de a fórum életét azért figyeltem,és gyomlálgattam. Az utóbbi két hónapra már igaz,hogy ott sem igen tevékenykedem (csak a saját nevemben beszélek), csak gondoltam tisztázom ezt a részét a hszednek.
Lehet ismét be kell keményíteni, mert olvasva a topikokat, nagyon elszaporodtak az humorosnak vélt ironizálások (igen,ezen a szinten már nem humoros), és kész beszélgetések épülnek arra, "hogy majd én még viccesebb marhaságot, túlzást írok"
egy-egy jól elhelyezett irónia aranyat tud érni, sokszor alkalmaztam én is, lehet velem van a baj, de ami mostanában megy nekem nagyon túlzó, és nem vicces. Ha most erre nagyon ráállnánk, vagy nék, a jelenlegi "mag" 2/3ada egymásnak adná a váltórudat a pihenőbe.
másik dolog,h a madridistáról is jóval több szó esik, mint kellene. erre lehet, hogy összerántom a staff még aktív tagjait,és jobban fogunk figyelni. felesleges hülyeségekről nem kell felesleges hszeket írni, főleg,hogy ezek megint felesleges reakciókat szülnek.
Bob,meg még aki ezt felhozta (bár lehet senki:D)
újraregelés: szerintem az egész jelenség, mint Eurobarca, egyik varázsa veszne el, ha mindenki 0ról kezdené, és itt nem a hsz számra gondolok.
biztos meg lehet oldani,hogy egy jobban működő, akár új oldalra is továbbvigyük az Eurobarca múltját. Mert a fórum is az, abban meg a nickek. Attól,hogy egy nagy csapat új stadionban költözik, még nem lesz 0 trófea a vitrinben,és nem akkor keletkezik maga a klub

de ez még a jövő kérdése.
Előd írd be offba az elméletet

kiváncsi leszek mennyi pontos stimmel