Barca vs. Real
Perez tervei:
"egy NBA-nél erősebb spanyol kosárlabda bajnokság"
most meg ez a szuperliga...
ez már tényleg megalománia...
foglalkozzon a real-lal, lassan már UEFA és FEB( ez a spanyol kosárszövetség) babérokra vágyik...
továbbá a cikkben megint csak hangsúlyozta, h számára miért volt fontos a két aranylabdás leigazolása... sose azt mondja, h sportszakmai indokból kellettek, hanem mert befektetés...
összehasonlítva a Barca-val:
mikor hallottunk olyat, h xy játékos megvételétől várják a bevételek növekedését? lehet, h volt ilyen, de akkor én erről lemaradtam...(ha volt ilyen, akkor elnézést fogok kérni!)
"egy NBA-nél erősebb spanyol kosárlabda bajnokság"
most meg ez a szuperliga...
ez már tényleg megalománia...
foglalkozzon a real-lal, lassan már UEFA és FEB( ez a spanyol kosárszövetség) babérokra vágyik...
továbbá a cikkben megint csak hangsúlyozta, h számára miért volt fontos a két aranylabdás leigazolása... sose azt mondja, h sportszakmai indokból kellettek, hanem mert befektetés...
összehasonlítva a Barca-val:
mikor hallottunk olyat, h xy játékos megvételétől várják a bevételek növekedését? lehet, h volt ilyen, de akkor én erről lemaradtam...(ha volt ilyen, akkor elnézést fogok kérni!)
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Szerintem is nagy baromság...Etooka írta:Perez Szuperligát akar
Nem vágom Perez gondolatmenetét...
A Madrid három vagy nem is tudom hány éve nem jut túl a nyolcad döntőn, most vettek 4 játékost, és most azt hiszi, nekik már a BL sem elég? Amúgy is, elég abszurd ötletnek tűnik.
Pláne, ha azt nézzük, hogy senki nem nézi jó szemmel az átigazolási politikáját az UEFA-ban és a FIFA-ban, ráadásul Platini a kis csapatokat preferálja, nehezen tudom elképzelni, hogy sikerüljön ez a terve.
És remélem, hogy nem is fog...
Amúgy meg kis túlzással a Reálnak sem lenne helye a Szuperligában...

Amúgy azért rendes tőle, hogy nem a spanyol bajnokság helyett gondolta...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Szerintem Perez megijedt, hogy utolérjük őket a BL győzelmek számában!Etooka írta:Perez Szuperligát akar
A Madrid három vagy nem is tudom hány éve nem jut túl a nyolcad döntőn, most vettek 4 játékost, és most azt hiszi, nekik már a BL sem elég? Amúgy is, elég abszurd ötletnek tűnik.
Pláne, ha azt nézzük, hogy senki nem nézi jó szemmel az átigazolási politikáját az UEFA-ban és a FIFA-ban, ráadásul Platini a kis csapatokat preferálja, nehezen tudom elképzelni, hogy sikerüljön ez a terve.

Szegényke... hogy egyem a kis szívét...

Szvsz semmi értelme nem lenne létrehozni egy ilyen Szuperligát. Ha csak a 3 nagy bajnokság (spanyol, angol, olasz) első pár helyezettje indulhatna, akkor még nagyobb különbség lenne a nagy és a középcsapatok között. Plussz minden évben ugyanazt a 8 csapatot kellene nézni, ami elég unalmas lenne. Kell a Porto, Bayern stb csapat is, hogy megmutathassák, meglepetést tudnak okozni a nagy csapatok számára.
Amúgy meg a BL végére mindig ugyanaz a 4 csapat marad, szóval a gyengébb bajnokságok csapatai nem nagyon szólnak bele a végkimenetelbe.
Amúgy meg a BL végére mindig ugyanaz a 4 csapat marad, szóval a gyengébb bajnokságok csapatai nem nagyon szólnak bele a végkimenetelbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2009.07.04. 18:54:44-kor.
Perez Szuperligát akar
.
Egyetértek, jó szezon lesz az biztos.
Nekem annyi az egyedüli a problémám a Madriddal,hogy ha igazak a hírek,hogy Ribery mindent megtesz ,hogy a reálban kössön ki - bár szerintem a "faképnél hagyta a bayern-t " a média koholmánya,de Perez nyilván megszerzi majd,ha lesz lehetősége...- akkor a Raúl-Benzema -Ronaldo-Kaká-Ribery 5ös kemény lesz... papíron. De ha megnézzük,hogy ezek a játékosok az olasz,a francia,az angol,a spanyol és a német bajnokságban fociztak ez előtt,már nem ennyire egyértelmű a dolog. Bár ma már globális fociról beszélhetünk,nincs olyan,hogy angol stílus vagy spanyol stílus,mert sok a külföldi,de azért minden bajnokság más és más. tehát ennek az 5 játékosnak (vagy akár Ribery nélkül a 4nek) . Nem lesz könnyű dolog megszokni egymást és (Raúl kivételével) a bajnokságot. Én ezek alapján jövőre még Barca-fölényt tippelek,még ha nem is akkorát,mint idén.
Nekem annyi az egyedüli a problémám a Madriddal,hogy ha igazak a hírek,hogy Ribery mindent megtesz ,hogy a reálban kössön ki - bár szerintem a "faképnél hagyta a bayern-t " a média koholmánya,de Perez nyilván megszerzi majd,ha lesz lehetősége...- akkor a Raúl-Benzema -Ronaldo-Kaká-Ribery 5ös kemény lesz... papíron. De ha megnézzük,hogy ezek a játékosok az olasz,a francia,az angol,a spanyol és a német bajnokságban fociztak ez előtt,már nem ennyire egyértelmű a dolog. Bár ma már globális fociról beszélhetünk,nincs olyan,hogy angol stílus vagy spanyol stílus,mert sok a külföldi,de azért minden bajnokság más és más. tehát ennek az 5 játékosnak (vagy akár Ribery nélkül a 4nek) . Nem lesz könnyű dolog megszokni egymást és (Raúl kivételével) a bajnokságot. Én ezek alapján jövőre még Barca-fölényt tippelek,még ha nem is akkorát,mint idén.
Szép idény lesz kétsékívül...
Bár...
A Real kísértetieset hasonlít az utolsó "galaktikus érához" amikor elég szépen nyertek mindent (BLtől bajnokságig) Fantasztikus játékosokat igazol, bár szerintem az idei legjobb igazolása Raul Albiol
A eltevéseim a következők:
-Pellegrini képes e a galaktikusokból rendes csapatot alkotni?
Kaká nem az az önző fajta, képesnek érzem arra, hogy feláldozza magát madridért, és hogy csapatjátékosként viselkedjen. Erre lenne most a legnagyobb szükség arrafelé, viszont kiváncsi leszek, hogy Ronaldo mennyire lesz képes ugyanerre.
- A Madrid jelenleg leigazolta a világ két legjobb nem barcelonában játszó játékosát. Ezzel hatalmas lépést tett affelé, hogy a jó öreg Zidane-Figo-Ronaldo szerű madridhoz hasonlóan bezsebeljen mindent egyetlen aprócska eltéréssel, és ez az amit a madridisták (ahogy olvasom) elfelejdkeznek, ez pedig nem más, minthogy ez a barca NEM a hét évvel ezelőtti Barca. Félreértés ne essékk, magam is a Kluivertes érában szerettem bele a katalánokba, de az a csapat meg sem közelíti a jelenlegit. Akkor 21 pont volt a két csapat között, ez jelenleg irreális. Ez a Madrid lehet, hogy az a Madrid, de most van ellenfele. Ugyanez érvényes fordítva is, tehát lehet, hogy tavaly mindent megnyerttünk amit lehetséges, és az év (elfogultság nélkül) legjobb csapatát láthattuk, de ez a jelenlegi Madrid lényegesen erősebb a tavalyinál. A versenyfutás, és a bajnokság kétszemélyes, nem lennék meglepve ha mindkét csapat nyolcvan pont felett végezne év végén.
- harmadik észrevétel:
10 Barcás vitatkozik egy reálossal... Elbeszéltek egymás mellett, és személyeskedtek. Értelmetlen... Vannak erre más fórumok is.
ja, nem beszélve arról, hogy jövőre MINDENKI a mi skalpunkat akarja majd (mármint a Barcáét, ÉS a Reálét) motivációban egyik oldalon sincs hiány, izgalomban még kevesebb. Régóta nem volt még ilyen jó bajnokságunk mint ami most lesz (remélem):)
Bár...
A Real kísértetieset hasonlít az utolsó "galaktikus érához" amikor elég szépen nyertek mindent (BLtől bajnokságig) Fantasztikus játékosokat igazol, bár szerintem az idei legjobb igazolása Raul Albiol

A eltevéseim a következők:
-Pellegrini képes e a galaktikusokból rendes csapatot alkotni?
Kaká nem az az önző fajta, képesnek érzem arra, hogy feláldozza magát madridért, és hogy csapatjátékosként viselkedjen. Erre lenne most a legnagyobb szükség arrafelé, viszont kiváncsi leszek, hogy Ronaldo mennyire lesz képes ugyanerre.
- A Madrid jelenleg leigazolta a világ két legjobb nem barcelonában játszó játékosát. Ezzel hatalmas lépést tett affelé, hogy a jó öreg Zidane-Figo-Ronaldo szerű madridhoz hasonlóan bezsebeljen mindent egyetlen aprócska eltéréssel, és ez az amit a madridisták (ahogy olvasom) elfelejdkeznek, ez pedig nem más, minthogy ez a barca NEM a hét évvel ezelőtti Barca. Félreértés ne essékk, magam is a Kluivertes érában szerettem bele a katalánokba, de az a csapat meg sem közelíti a jelenlegit. Akkor 21 pont volt a két csapat között, ez jelenleg irreális. Ez a Madrid lehet, hogy az a Madrid, de most van ellenfele. Ugyanez érvényes fordítva is, tehát lehet, hogy tavaly mindent megnyerttünk amit lehetséges, és az év (elfogultság nélkül) legjobb csapatát láthattuk, de ez a jelenlegi Madrid lényegesen erősebb a tavalyinál. A versenyfutás, és a bajnokság kétszemélyes, nem lennék meglepve ha mindkét csapat nyolcvan pont felett végezne év végén.
- harmadik észrevétel:
10 Barcás vitatkozik egy reálossal... Elbeszéltek egymás mellett, és személyeskedtek. Értelmetlen... Vannak erre más fórumok is.
ja, nem beszélve arról, hogy jövőre MINDENKI a mi skalpunkat akarja majd (mármint a Barcáét, ÉS a Reálét) motivációban egyik oldalon sincs hiány, izgalomban még kevesebb. Régóta nem volt még ilyen jó bajnokságunk mint ami most lesz (remélem):)
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Igazad lenne, ha az a 600 (vagy ebből mondjuk 400 is elég a 300-as vásárlásuk fedezésére...G-Jay írta:Én tanultam mikmakot meg is vágtak belőle idén, de annyit azért gondolok, hogy ha aláírt 600 milás szerződésük van, akkor az megfelelő fedezet, mert azt a pénzt biztosan meg fogják kapni...de ez csak a tudatlan véleményem.

Előre a TITOlusokért!
Azt gondolom, hogy nagyon jól leírtad Ronaldo és Messi közötti különbséget. Pont a finom megmozdulásai miatt szeretem Messi játékát. Néha azért veszélyesebb lenne, ha erősebben lőné meg a labdát Leo, mint PL: Chelsea, de így jó. Ő Messi. Az eszével, a finom megmozdulásaival próbál focizniCooltiszo írta:Nagyobb a sansz, hogy mi fent tudjuk tartani a motivációt, mint hogy a Realból egy év alatt jó csapat lesz.jethrotull írta:Egyben biztos vagyok: Ha Pellegrini csapattá tudja majd formálni a Real-t, akkor a világ összes csapatának meggyűlik a baja velük! A mi Barcelonánknak úgyszintén. Ezt nyugodtan könyveljétek el, és ha nem így lesz, nyilvánosan fogok tél elején elnézést kérni mindenkitől ezen a fórumon! Azon vitázni, hogy kinek milyen emberi kvalitásai vannak, meg hogy ki a jobb játékos, majd ősszel lesz konkretizálható. Egyáltalán nem biztos, hogy a Barca meghatározó játékosai meg tudják ismételni az elmúlt szezonban nyújtott játékukat, kérdés, hogy sikerül az alapozás, és mennyire lesznek jóllakottak! Guardiolában azért bízhatunk, de el kell ismernünk, hogy a Margit félelmetes ellenfél lesz. Bárcsak lenne Spanyol honban még két-három olyan csapat, mint a Barca, vagy a formálódó Real!
Croni nagyon jó játékos, aki a leglátványosabb cseleket csinálja, amellett hogy nagyon erős fizikailag is. Messi viszont sokkal egyszerűbb játékos, akinek ez a zsenialitása: kis erőfeszítései ellenére is lekövethetetlen, megállíthatatlan. Croniban nem érzek plusz potenciált, viszont egoista énjét ismerve még jópár évig tartani fogja ezt a szintet, ami nagyon nagyon magas ( csak a madridi éjszakák kavarhatnak bele sztem). Messiben viszont még rengeteg potenciált érzek, ezt nem csak egy egy mozdulatból, vagy a korából szűröm le, hanem a csapattársai nyilatkozataiból is. Technikailag sokkal látványosabbra képes ő is, lövőtechnikája hibátlan, gyengébb a lövőereje mint cr-é, viszont sokkal finomabb a bokájaÉs ez volt élete első szezonja sérülések nélkül, most pihenhet is nyáron, valamint alapozhat is rendesen, még többet várok tőle jövőre.
Iniesta és Kaká más játékosok. Nem merném kijelenteni, hogy jobb Iniesta (valószínűleg nem is az), viszont Iniestát nézve meccsről meccsre jobb lesz, és ezt teljesen komolyan gondolom. Kihez lehetne hasonlítani ezt a későn érő habitusát? Zidane. Más típusú játékos, de amennyiben pár évig még tudja tartani ezt a fejlődést fel érhet a szintjére véleményem szerint.
Nálam Kaká játéka az, ami még nagyon bejön.
A következő szezon kemény lesz, az biztos. Sok csapatot legyőztünk, akik vissza akarnak majd vágni.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nagyobb a sansz, hogy mi fent tudjuk tartani a motivációt, mint hogy a Realból egy év alatt jó csapat lesz.jethrotull írta:Egyben biztos vagyok: Ha Pellegrini csapattá tudja majd formálni a Real-t, akkor a világ összes csapatának meggyűlik a baja velük! A mi Barcelonánknak úgyszintén. Ezt nyugodtan könyveljétek el, és ha nem így lesz, nyilvánosan fogok tél elején elnézést kérni mindenkitől ezen a fórumon! Azon vitázni, hogy kinek milyen emberi kvalitásai vannak, meg hogy ki a jobb játékos, majd ősszel lesz konkretizálható. Egyáltalán nem biztos, hogy a Barca meghatározó játékosai meg tudják ismételni az elmúlt szezonban nyújtott játékukat, kérdés, hogy sikerül az alapozás, és mennyire lesznek jóllakottak! Guardiolában azért bízhatunk, de el kell ismernünk, hogy a Margit félelmetes ellenfél lesz. Bárcsak lenne Spanyol honban még két-három olyan csapat, mint a Barca, vagy a formálódó Real!
Croni nagyon jó játékos, aki a leglátványosabb cseleket csinálja, amellett hogy nagyon erős fizikailag is. Messi viszont sokkal egyszerűbb játékos, akinek ez a zsenialitása: kis erőfeszítései ellenére is lekövethetetlen, megállíthatatlan. Croniban nem érzek plusz potenciált, viszont egoista énjét ismerve még jópár évig tartani fogja ezt a szintet, ami nagyon nagyon magas ( csak a madridi éjszakák kavarhatnak bele sztem). Messiben viszont még rengeteg potenciált érzek, ezt nem csak egy egy mozdulatból, vagy a korából szűröm le, hanem a csapattársai nyilatkozataiból is. Technikailag sokkal látványosabbra képes ő is, lövőtechnikája hibátlan, gyengébb a lövőereje mint cr-é, viszont sokkal finomabb a bokája

Iniesta és Kaká más játékosok. Nem merném kijelenteni, hogy jobb Iniesta (valószínűleg nem is az), viszont Iniestát nézve meccsről meccsre jobb lesz, és ezt teljesen komolyan gondolom. Kihez lehetne hasonlítani ezt a későn érő habitusát? Zidane. Más típusú játékos, de amennyiben pár évig még tudja tartani ezt a fejlődést fel érhet a szintjére véleményem szerint.
-
- Barça B
Egyben biztos vagyok: Ha Pellegrini csapattá tudja majd formálni a Real-t, akkor a világ összes csapatának meggyűlik a baja velük! A mi Barcelonánknak úgyszintén. Ezt nyugodtan könyveljétek el, és ha nem így lesz, nyilvánosan fogok tél elején elnézést kérni mindenkitől ezen a fórumon! Azon vitázni, hogy kinek milyen emberi kvalitásai vannak, meg hogy ki a jobb játékos, majd ősszel lesz konkretizálható. Egyáltalán nem biztos, hogy a Barca meghatározó játékosai meg tudják ismételni az elmúlt szezonban nyújtott játékukat, kérdés, hogy sikerül az alapozás, és mennyire lesznek jóllakottak! Guardiolában azért bízhatunk, de el kell ismernünk, hogy a Margit félelmetes ellenfél lesz. Bárcsak lenne Spanyol honban még két-három olyan csapat, mint a Barca, vagy a formálódó Real!
A Barca a Fradi!
10 barcás veszekszik egy realossal aki azt se tudja már mit beszél
bocs de ezen már csak röhögni lehet

bocs de ezen már csak röhögni lehet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.07.03. 15:46:36-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ez mellébeszélés...zsuni írta:ha elolvasnád és értelmeznéd, vagyis látnál és nem csak néznél... akkor észrevehetnéd hogy a véleményemnek és az "ebből" adódó elvakultságnak, egyáltalán nincs köze egymáshoz.
lényeg az, hogy nem vagyok elvakult, azért, mert ez a véleményem.ha elvakult lennék, egyáltalán el sem ismerném se a barcelona sikereit, se a csapat játékosait. ezért oly ironikus.
Szerintem hanyagold a fórumot, ha nem tudsz értelmesen beszélgetni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Istenem zsuni fiú, nincs jobb dolgod?zsuni írta: Bla-bla-bla....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Számítanak a gólok persze,de címek nélkül semmit se érnek, teljesen biztos vagyok benne,hogy CR se kapta volna meg,ha utolsó fordulóban elbukják az angol bajnokságot,és kikapnak a döntőben, akkor lehet 42gólja, cím nélkül nem kapta volna meg. az meg evidens,hogy egy címeket halmozó csapatból nem a hátvéd kapja meg,hanem aki úgymond ennyi góllal segítette csapatát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ha a "mert" kötőszót használod, akkor valamilyen kapcsolatra utalsz vele. Ált. isk. alsó tagozatos anyagot ismételd át.zsuni írta:...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.07.03. 13:49:53-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ha elolvasnád és értelmeznéd, vagyis látnál és nem csak néznél... akkor észrevehetnéd hogy a véleményemnek és az "ebből" adódó elvakultságnak, egyáltalán nincs köze egymáshoz.Ez mindigis a legjobb kibúvó volt minden alól. De ha ennyire suszterész lángész vagy, akkor magyarázd el.
lényeg az, hogy nem vagyok elvakult, azért, mert ez a véleményem.ha elvakult lennék, egyáltalán el sem ismerném se a barcelona sikereit, se a csapat játékosait. ezért oly ironikus.
- miihii
- KHAL
Én egy szóval sem írtam,h ne számítana a gól!Varatrix írta: Amúgy az aranylabda témához...
Tehát valahol számít a gól, és nem is keveset.
Szóval, elsősorban a fő várományos egy aranylabdára az adott év bl győztes csapat gólkirálya.
Cannavaro esete meg megint más.
Ő a VB miatt kapta. Semmi más miatt.
Csak azt,h nem értek egyet azzal,h a lőtt gólok miatt kapná meg vki a díjakat.Ahhoz azéért kell egy kiváló szezon is,ahol kiemelkedőt nyújt és lehetőleg lőjön minél több gólt.De az alapgondolat,amire reagáltam,az nagyon nyers fogalmazás volt,ezért írtam,amit

Etooka írta: Az egyéni címek pedig köztudottan mostanság arra mennek, ki hány gólt lő. Cé lőtt 42-őt, övé lett.

Szerk.:
Tamás!
Persze,h érthető,de ebben a megfogalmazásban (lásd fent),önmagában nem volt helytálló.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.07.03. 13:18:03-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van. a mostanság szó egyetlen egy évet takar, így az se helyes szó rá, és nem csak a góljai miatt kapta, a címek még többet nyomtak a latban.miihii írta:Etooka,ezzel a gólra egyéni címet dologgal nem értek egyet.
Tavaly CR volt az Aranylasztis és az Év playája.Ez még okés is lenne.De egyéni véleményként hozzáfűzném,h az egész éves játékával ki is érdemelte.Mégha Messi kárára is![]()
Előtte Kaká kapta mindkettőt,aki nem lett gólkirály,csak szimplán a játékával érdemelte ki.
Aztán Cannavaro "érdemelte ki" mindkét díjat,bár erősen kérdéses,h mire fel...De az tuti,h nem a gólok miatt![]()
Még egy évet visszatekintve R10 söpört,aki szintén nem kifejezetten a góljai miatt,hanem azért a csodáért,amit művelt még akkoriban.
Szal ebből kiderül,h nem helytálló a dolog.![]()
Messi se a góljai miatt fogja kapni idén, hanem a címek,és a teljesítménye miatt, ami ezúttal gólokban IS megmutatkozott,de nem az lesz a döntő érv amiért megkapja.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Először is, semmi gond, hogy beleszólsz. Ez egy fórum, mindenki vitázhat.miihii írta:Etooka,ezzel a gólra egyéni címet dologgal nem értek egyet.
Tavaly CR volt az Aranylasztis és az Év playája.Ez még okés is lenne.De egyéni véleményként hozzáfűzném,h az egész éves játékával ki is érdemelte.Mégha Messi kárára is![]()
Másodszor, nem azt mondom, hogy CR egy megye 4-es playa, és nem azt mondom, hogy NB1-es. Elismerem, hogy nagyon technikás, dinamikus, gyors, jó játékos és gólerős.
Én nem is arról írtam, hogy Messi érdemelte volna teljes mértékben a díjat. Én csak azt mondom, hogy ha az adott évben az Európai mezőnyben van egy olyan játékos, aki megnyeri a BL-t, és lő hozzá min. 8 gólt, és ezzel ott van a BL top 3-as góllövőlistáján, már nagyon sanszos, hogy megkapja.
Pl. Seva, vagy ide sorolom én Kakát is, mivel ennyiből minden évben megkaphatná a játéktudása alapján, de 2007-ben a Milant egymaga lőtte tovább a döntőbe egészen a csoportkörtől, így ő kapta.
Én csak azt mondtam, hogy a gólszerzés óriási szerepet játszik az Aranylaszti odaítélésében, és mondjuk nem abból a szempontból nézik, hogy az adott csapatban az adott játékos klasszis módon védekezett, klasszis módon támadott, és osztotta a lasztikat.
Persze, valamilyen szinten teljesen érthető, hogy a gólokat jutalmazzák jobban, hiszen az a látványosság, a foci alapeleme a gól. Csak ezzel világklasszis játékosokat taszíthatnak el az Aranylabdától.
Az őszi teljesítmény lehetséges, hogy számít, de arra mérget veszek, hogy sokkal kevesebbet. Cé Roni is, tavasz pipa, ősz sérült és ha jól emlékszem, csak okt végén, nov elején tért vissza. És akkor azért korántsem volt csúcsformában. Vagy említhetem Cannavarót is, aki VB és Juve pazar, őszi Realban meg gyenge...
Remélem, így már érthető voltam.
Szerk. R10 már négy éve volt, illetve azért ő is lőtte a gólokat rendesen. De szerintem Cé és R10 este más, a brazil varázsolt, Cé (és nem azért, mert most reálos lett, vissza lehet keresni tavalyi hsz-emet), pedig nagyobb részt a góljai miatt.
Szerk2.: Igen, én is arra a következtetésre jutottam, hogy állandóan röviden írom le, amit hosszan kéne

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.07.03. 13:23:22-kor.
.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Cannavaro azert kapott aranylabdat mert Zidane lefejelte Maserattit es ezzel a kirohanassal mindent elveszitett Zidane.O kapta volna az aranylabdat es igy kapta a VB 2. legjobbja,habar nem ertek 1et azzal az aranylabdaval amit cannavaro kapott...
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Ez mindigis a legjobb kibúvó volt minden alól. De ha ennyire suszterész lángész vagy, akkor magyarázd el.zsuni írta:azt hiszem valaki kettőnk közül nem érti az iróniát. és az nem én vagyok.

H a t t r i c k
- Varatrix
- Director del Fútbol
Istenem!
Mindenre van valami válasza.
Amúgy az aranylabda témához...
Szóval, elsősorban a fő várományos egy aranylabdára az adott év bl győztes csapat gólkirálya.
Mindenre van valami válasza.

Amúgy az aranylabda témához...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.07.03. 13:08:41-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
azt hiszem valaki kettőnk közül nem érti az iróniát. és az nem én vagyok.Ezután most jössz azzal, hogy abban hibádzik, hogy nem vagy elfogult.
Na most ki a hülye én vagy te?
én nem veszem készpénznek azt, hogy a csapat mindenkit le fog alázni. remélem azért szép lassan felépül majd valami ami szép lesz.Az alázást meg azért hoztam fel, hogy arról beszéljen a nép, ami már biztosan megtörtént, ne arról, ami lehet hogy meg fog történni pár hónap múlva...
azt meg mindenki tudja, hogy a barca fényévekkel elöbb járt ebben az évben mint a madrid, és szerintem senki sem vitatja
úgy látom bezzeg te fény vagy az éjszakában.zsuni te nagyon sötét vagy ....
- miihii
- KHAL
Etooka,ezzel a gólra egyéni címet dologgal nem értek egyet.
Tavaly CR volt az Aranylasztis és az Év playája.Ez még okés is lenne.De egyéni véleményként hozzáfűzném,h az egész éves játékával ki is érdemelte.Mégha Messi kárára is
Előtte Kaká kapta mindkettőt,aki nem lett gólkirály,csak szimplán a játékával érdemelte ki.
Aztán Cannavaro "érdemelte ki" mindkét díjat,bár erősen kérdéses,h mire fel...De az tuti,h nem a gólok miatt
Még egy évet visszatekintve R10 söpört,aki szintén nem kifejezetten a góljai miatt,hanem azért a csodáért,amit művelt még akkoriban.
Szal ebből kiderül,h nem helytálló a dolog.
A Messi-Céroni összehasonlítás az egyik legszubjektívabb dolog a világon.Valaki vmi miatt az egyiket,vki ugyanazon (
) v más szemszögből a másikat érzi jobbnak.Ez egy BARCA fórum,szal nem meglepő,ha a nagyon ngay többség Leó mellett tenné le a voksát.És azzal sem értek egyet,h ez elfogultság lenne tőlünk.Az egyéni címek nem mérvadóak sztem,ebben a vitában.Az a 2008as év egésze miatt járt ki,de leginkább azért a tavaszi produkciója miatt kapta a portugál.Ettől függetlenül még nyújthat jobb produkciót az argentín srác.Főleg hosszú távon.Pölö tavaly tavasszal jobb volt CR,őssszel pedig Leo.Idén tavasszal talán egy kicsivel még mindíg a mi 10esünk nyújtott jobbat.
De még a témához kapcsolódóan annyit,h MÉG NEM ADTÁK ÁT AZ ARANYLASZTIT,mivel év végén fogják,éds beleszámolják az őszi teljesítményeket is.Tehát dőreség egyelőre azzal érvelni,h idén Messi kapja,mert azt ugye nem lehet még tudni.Nagyon sanszos,de ettől még nincs a vitrinben.Várjuk ki a szavazást,mert néha igen érthetetlen döntést hoznak,így nem lehet arcra hullani
Nem mi adjuk át,ezt tartsuk észben!
A viselkedést is lehet véleményezni,le lehet húzni a portugált,de ettől még nem lesz rosszabb playa,max unszimpatikusabb.Persze az itteni megítélésének az sem tett jót,h reálos lett.
Nem látom értelmét azon veszekedni,h Ini v Kaká,Messi v Céroni.ELfogultság is vezérli az érveket pro és kontra,így parttalan a vita.
Bocs,h beleszóltam a kommunikációba,de úgy éreztem muszáj
És az OFFért is sorry,mert kicsit kilóg ez a BARCA vs reál topicból.
Tavaly CR volt az Aranylasztis és az Év playája.Ez még okés is lenne.De egyéni véleményként hozzáfűzném,h az egész éves játékával ki is érdemelte.Mégha Messi kárára is

Aztán Cannavaro "érdemelte ki" mindkét díjat,bár erősen kérdéses,h mire fel...De az tuti,h nem a gólok miatt

Szal ebből kiderül,h nem helytálló a dolog.

A Messi-Céroni összehasonlítás az egyik legszubjektívabb dolog a világon.Valaki vmi miatt az egyiket,vki ugyanazon (

De még a témához kapcsolódóan annyit,h MÉG NEM ADTÁK ÁT AZ ARANYLASZTIT,mivel év végén fogják,éds beleszámolják az őszi teljesítményeket is.Tehát dőreség egyelőre azzal érvelni,h idén Messi kapja,mert azt ugye nem lehet még tudni.Nagyon sanszos,de ettől még nincs a vitrinben.Várjuk ki a szavazást,mert néha igen érthetetlen döntést hoznak,így nem lehet arcra hullani

A viselkedést is lehet véleményezni,le lehet húzni a portugált,de ettől még nem lesz rosszabb playa,max unszimpatikusabb.Persze az itteni megítélésének az sem tett jót,h reálos lett.

Nem látom értelmét azon veszekedni,h Ini v Kaká,Messi v Céroni.ELfogultság is vezérli az érveket pro és kontra,így parttalan a vita.
Bocs,h beleszóltam a kommunikációba,de úgy éreztem muszáj

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel