Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adminnal beszélj, ő megcsinálja!Ronaldinho 17 írta:Nem lehet a nicknevemben a 17-et 18-ra(sőt lassan már sajnos 19-re..javítani)!Vagy csak én nem tudom?
Pontosan! Silva jól mondta!Silvanus írta:Szerény véleményem szerint a CSK kérdés fontos, de nem az első kérdés! CSK egy CSAPATNAK kell, az pedig jelenleg még nincs! 4-5 ember jelzett vissza egyáltalán valamit is Bercy kérdésére, ennyi emberrel pedig tornára menni... a szombati focikhoz pedig - javítsatok ki ha tévednék - minek CSK??? Szóval, szerintem, ha lesz egy céltudatos, tornára kívánkozó keret (min. 8-10 ember), akkor válasszunk CSK-t, annak megfelelő demokratikus módján!!!
Én is hasonló jókat kívánok neked!!!Silvanus írta:Helyes! Jó pihenést, és gyors gyógyulást kívánok neked!!!ZTE! írta:Csá!
Egy kicsit lemaradtam az eseményekkel de igyekszem bepótolni.
Akkor most Bercy a CSK?Bár ez most engem nem érint egy darabig.Ha felépültem viszont ami még tök sok idő utána megpályázom ismét a HFCB "A" csapatának kapus pozícióját.
Üdv
Helyes! Jó pihenést, és gyors gyógyulást kívánok neked!!!ZTE! írta:Csá!
Egy kicsit lemaradtam az eseményekkel de igyekszem bepótolni.
Akkor most Bercy a CSK?Bár ez most engem nem érint egy darabig.Ha felépültem viszont ami még tök sok idő utána megpályázom ismét a HFCB "A" csapatának kapus pozícióját.
Üdv