Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem csak az a baj, hogy kevés, hanem hogy lopják..Rivaldo11 írta:Erre céloztam. Kevés gyerek kezdi el a sportot-kevesebb klasszis, éremesélyes "nő ki". De ennek nincs köze Nemcsikékhez. Majd pár év múltán érezteti a hatását. Egyre inkább. A sportra fordítandó összeg hazánkban édeskevés. Ennek isszuk majd a levét-más sportágakban már idén is. A dicsőségben sütkérezni jó dolog. De néha vetni is kéne, hogy később arathassunk.
aha.Rivaldo11 írta:Erre csak a régi mondás jut eszembe:aronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Kicsit bántja a csőrömet a rádió kommentárja mi szerint vívásban nem az edzésmunkán a felkészülésen kell változtatni a jövőben, hanem a támogatáson.
elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
-Tud úszni?
-nem.
-És ha megfizetem...?
Az egy dolog, hogy kaphatnának több pénzt, de kétlem, hogy ha mondjuk Nemcsiknek bekiabál az edzője meccs közben, hogy " halló, Zsoltikám hajtsál, mert megemelték a lét", akkor hozta volna a meccset. Egyszerűen nem vagyunk elég jók. A támogatásnak az utánpótlás gyengüléséhez lehet köze. A romló körülmények miatt esetleg egyre kevesebb gyerek kezd el vívni.
Az meg, hogy mindig mást okolunk, sosem magunkat, engem is idegesít.
A kiesésnél is jobban.
Erre csak a régi mondás jut eszembe:aronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Kicsit bántja a csőrömet a rádió kommentárja mi szerint vívásban nem az edzésmunkán a felkészülésen kell változtatni a jövőben, hanem a támogatáson.
elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
hát azért ez most iszonyú pech volt a vívóinknak, ez nem mentegetőzés. két magyar megkapja egymást (a továbbjutó a világranglistán nagyon előkelő helyen álló amcsit), a harmadik meg házigazda ellen, na vajon kinek ítélnek a bírók? főleg egy diktatúrában.. : DDDDDDDDDDDaronba írta:Nah a vívóink hozták a szokásos formájukat
Nos ok senki nem kételkedik benne a hogy a vívóink mindent megtettek a felkészülésnben, de ha a sikerekben mindenki kizárólag az elvégzett munkát emeli ki akkor a kudarcokban nem fair fő okként a kevés támogatást felhozni. Biztos hogy kjaphattak volna 4-5 ször több pénzt, ahogy mindnyájan kaphatnánk többet.
De ez nem lehet kizárólagos és fő ok a kudarcokért, olyan nemzettektől kapnak, amelyeknél a múltban a vívás nem rendelkezett nagy hagyománnyal, Kórea, Kína. Ott sem hiszem, hogy sokkal több pénzt adnának a vívóknak...
Azért bizakodom, nincsen vége a vívószámoknak. Bocsa a kirohanásért, de elegem van már abból, hogy kudarcoknál mindenkit lehet okolni a bírót, a kevés pénzt a szembe világító fényt- ami amúgy ugyanúgy zavarta a koreait is, csak sportolóink magukban nem keresik a hibát...
hát ebben kételkednék!ez a Janics-Kovács páros már nem az ami volt!gyengébbek sztem...sztem kajak-kenuban 4-5 arany lex.Vajda 500,1000(1000 szinte 100%),Kovács Kati egyesben,Kamera-Kucsera a kettőböl 1iket behuzzák és sztem a férfi 4es is odaérhet!érmet fog fogni majd a női 4es és páros,Kameráék és Vajda a másik számukban és ennyi!többi sztem max pontszerző!naon szurkolok Sik Marcinak h nyerjen...Fél telet vele edzettem!van Bommel írta:Akiktől lehet remélni azok a Janics Natasa és Kovács Katalin névre hallgatnak. Bíhatunk Vajda Attilában(ő nyerhet), a pólósokban(nyerhetnek, de ahhoz pont 100%kal jobb kapusteljesítmény kell), nyerhet Igaly Diana. Én bízom még az öttusázókban, meg esetleg csapatban a vívók valamit elérhetnek. Gyér olimpia lesz ez. Amíg nem áll a kormány a sport mellé, addig folyamatos lesz a hanyatlásunk. Szvsz. De akkor is:RIA-RIA-HUNGÁRIA
8 arany 6 ezüst 3 bronz a 2004 és 2000-es termésünk is.lopakodo írta:2004-ben hány aranyérmet nyertünk?
Kösz Tamás, én sem untam. Ha egyet nem is értettünk, legalább kultúráltan cseréltünk eszmét. Ez is valami.Varga Tamás írta:Én nem unooooom, mert értelmes emberrel, értelmes dologról lehet beszélgetni. És nem hinném, hogy rombolná a fórum színvonalát.ozsimiki írta:Unoooooooooooooooooooom.
Vitázzatok oldalakon,nagyon érdekes. Szávay idén nem úgy teljesít,ami a tavalyi teljesítménye alapján ELVILEG elvárható lett volna. Pont. Nem kell szidni, attól még fantasztikus dolog,h ott van a legjobb 20ban. Tartósan. IGaz,ebben az évben ezért nem sokat tett,de attól még bízok benne,h legyőzi a félelmét,mert teniszezni nem felejtett el, fejben dől el minden.
Ezek szerint az lenne a jó, a kívánatos, ha mindenki, mindenben egyet értene. Szerintem, ez lenne a legnagyobb hiba.
Azért reméljük lesz arany, pici szerencsével összejöhet az 5-6, ám lehet hogy csak 3 lesz. A mezőny kiegyenlített, ma már kevés versenyzőnek lehet odaadni előre az aranyat.vale írta:Kezd egy olyan rossz érzésem lenni hogy idén nem nyerünk 1 aranyat se.![]()
![]()