Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én pl kettőt egyszerre, mienket gépen, másikat tv2őn, de jellemzi a mi 2.félidei produkciónkat,h többet láttam a tv2es meccsből,mint a miénkből. kicsit jobb iramú,és hangulatú meccs volt.ab1daL írta:OMG, többen nézték itt a Spurs-Inter meccset, mint a mienket?AZmunka....
Ez elég fifamanageres volt. Nekem nem kéne.CartmanBarca írta:BALEEEEEEEEEEE-T A BARCÁBAAAAAAAA !!!!!!!
Még a télen !!!!!![]()
Mit művel ez az ember te jó ég![]()
Félúton meghalt a linkem és nem volt kedvem keresni.ab1daL írta:OMG, többen nézték itt a Spurs-Inter meccset, mint a mienket?AZmunka....
Buktad(m) volna.fcbarca0827 írta:Ha nem is a 85. perc, de a 80-ban megvan az első gólja.MichaaBee írta: Én tippem: 85. perc, 2-0 a Spursnek, aztán Eto'o vág kettőt 2-2 lesz a vége.Ha lennék élőfogadásban, most nyomnék még egy Eto'o gólra pénzt.
Ha nem is a 85. perc, de a 80-ban megvan az első gólja.MichaaBee írta:Én tippem: 85. perc, 2-0 a Spursnek, aztán Eto'o vág kettőt 2-2 lesz a vége.Initom írta:89. perc 0-2 ám jön Bale és 4 perc alatt mesternégyes által 4-2 vel küldi haza a kék feketéket
ugyanez nálam issocio66 írta:nem nagyon komálom a futóbolondokat,de ez a bale egy állat.
amúgy jó a meccs,valahogy azon kapom magam hogy a spursnek szurkolok,szimpatikusan csapat.
második félidőre várom coutinhot az interbe.
ozsimiki írta:Nézem közben Spurs-Inter-t is, óriási hangulat,vezetnek Van der Vaart góljával, ez a Bale mekkora futóbolond, hihetetlen hogy hagyja faképp folyamatosan az Inter védőit,előbb pl Maicontpersze Crouch képes volt kihagyni a beadását üres kapura szinte. Igaz kapásból...