Én semmi különlegeset nem látok a srácban és szerintem fölösleges lenne tovább itt tartani. Idén is csak "plusz egy fő" lenne a keretben nem több.palesz77 írta: Dos Santossal meg mi van most? Olvastam már kölcsönadásról a Sociedadba, azt is hogy eladjuk, azt nem emlékszem már hová. De még mindig itt van.. Én mondjuk örülnék ha maradna - még idén legalább -, így hogy Thiago elment elég szűkösen vagyunk, ha mondjuk ne adj isten lesérül a 3 muskétásból egy, akkor igen nagy bajban leszünk ha csak Sergi fiú lesz a pótlás.. Meg ki tudja, lehet Tata ad neki egy esélyt. Én mindenesetre örülnék neki, komálom a srácot. Klasszis nem lesz belőle, ez már szinte tuti, de egy jó kiegészítő ember simán lehetne nálunk.
FC Barcelona 14/15
- Barcaman14
- Director del Fútbol

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alves gesztusa nekem is tetszik, reméljük hogy megújul az új számával.Dr.Dre írta:Nos, Én örülök neki ,hogy Alves a 22-est választotta. Respect neki!
Annak pedig még jobban, hogy Montoya-é lett a 2-es. Ő lesz a jövőbeli jobbhátvédünk. Tehetsége meg van hozzá,a tudása is, és nem olyan mint Thiago, hogy nem tud a fenekén maradni. Még kb 2 év, és övé lesz a poszt.
Song ugyebár megkapta a 17-est, amiben az Arsenalban is játszott. Hátha szerencsét hoz neki.![]()
Pedroé a 7-es... Ennek viszont annyira nem örülök. Szerintem nem érdemli meg.
Tello - 20 , Kezdetnek nem rossz , pár év mulva majd Pedro szépen el megy, és majd Tello megkapja a 7-est![]()
S.Roberto - 24, szerintem nem épp neki való ez a szám,bár Asamoah Gyan 2-ese és Gallas 10-ese után ez semmi.De sok sikert neki!
És persze Neymaré a 11-es ,ezen meg se kell lepődni, várható volt.
Így hát szabad a 19-es és a 25-ös,ha JdS elmegy akkor a 12-es,és ha Cuenca nem marad itt akkor a 23-as.
Lesz miből választani a leendő hátvédnek, akit leigazolunk MÉG AZ IDÉN.
(remélem)
VISCA EL BARCA!
Montoya meg a tegnapi meccsnél remélhetőleg csak jobbat fog már idén lehozni, szegénynek Ribery még elég nagy falat volt - de hát sok klasszisnak is az, szóval annyira nem gáz.
Sergi Roberto meg szerintem jópofa hogy megkapta a 24-est, reméljük hasonlóan fog teljesíteni, mint a szinte pont 10 évvel ezelőtt felhozott "elődje", aki szintén 24-esbe kezdte, és ma már a 8-asba okítja a jónépet.

Dos Santossal meg mi van most? Olvastam már kölcsönadásról a Sociedadba, azt is hogy eladjuk, azt nem emlékszem már hová. De még mindig itt van.. Én mondjuk örülnék ha maradna - még idén legalább -, így hogy Thiago elment elég szűkösen vagyunk, ha mondjuk ne adj isten lesérül a három muskétásból egy, akkor igen nagy bajban leszünk ha csak Sergi fiú lesz a pótlás.. Meg ki tudja, lehet Tata ad neki egy esélyt. Én mindenesetre örülnék neki, komálom a srácot. Klasszis nem lesz belőle, ez már szinte tuti, de egy jó kiegészítő ember simán lehetne nálunk.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Nos, Én örülök neki ,hogy Alves a 22-est választotta. Respect neki!
Annak pedig még jobban, hogy Montoya-é lett a 2-es. Ő lesz a jövőbeli jobbhátvédünk. Tehetsége meg van hozzá,a tudása is, és nem olyan mint Thiago, hogy nem tud a fenekén maradni. Még kb 2 év, és övé lesz a poszt.
Song ugyebár megkapta a 17-est, amiben az Arsenalban is játszott. Hátha szerencsét hoz neki.
Tello - 20 , Kezdetnek nem rossz , pár év mulva majd Pedro szépen el megy, és majd Tello megkapja a 7-est
S.Roberto - 24, szerintem nem épp neki való ez a szám,bár Asamoah Gyan 2-ese és Gallas 10-ese után ez semmi.
De sok sikert neki!
Így hát szabad a 19-es és a 25-ös,ha JdS elmegy akkor a 12-es,és ha Cuenca nem marad itt akkor a 23-as.
(remélem)
VISCA EL BARCA!
Song ugyebár megkapta a 17-est, amiben az Arsenalban is játszott. Hátha szerencsét hoz neki.

Tello - 20 , Kezdetnek nem rossz , pár év mulva majd Pedro szépen el megy, és majd Tello megkapja a 7-est

S.Roberto - 24, szerintem nem épp neki való ez a szám,bár Asamoah Gyan 2-ese és Gallas 10-ese után ez semmi.

(remélem)
VISCA EL BARCA!

Titi - The Legend!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ez jó.Dr.Dre írta:Unatkoztam egy kicsit...
CESC FÁBREGAS
...MASCHERANO
.........BUSQUETS
.......XAVI
......JORDI ALBA
.........CARLES PUYOL
.......MESSI
........ALEXIS
.......SONG
.....MONTOYA
..NEYMAR
.........AFELLAY
...TELLO
.......BARTRA
....PIQUE
........ALVES
.......INIESTA
.....PEDRO

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Unatkoztam egy kicsit... 
CESC FÁBREGAS
...MASCHERANO
.........BUSQUETS
.......XAVI
......JORDI ALBA
.........CARLES PUYOL
.......MESSI
........ALEXIS
.......SONG
.....MONTOYA
..NEYMAR
.........AFELLAY
...TELLO
.......BARTRA
....PIQUE
........ALVES
.......INIESTA
.....PEDRO

CESC FÁBREGAS
...MASCHERANO
.........BUSQUETS
.......XAVI
......JORDI ALBA
.........CARLES PUYOL
.......MESSI
........ALEXIS
.......SONG
.....MONTOYA
..NEYMAR
.........AFELLAY
...TELLO
.......BARTRA
....PIQUE
........ALVES
.......INIESTA
.....PEDRO

Titi - The Legend!
http://barcanoticias.blog.hu/2013/07/18 ... a_nap_kepe
Nem olyan szörnyű.
Felhozunk két ifit, szerintem jöhet Oier is. Ha idén nem igazolunk még, legalább lesz pénzünk jövőre! Nagy gondokat nem látok benne, de lehetne Bartra kezdő Puyol helyett, így többet tudna fejlődni.
Nem olyan szörnyű.

-
- Az Év fórumozója 2013
Tito Vilanova a Konföderációs Kupán szerepelt játékosok távolléte miatt 11 Barça B-futballistát hívott fel ideiglenesen a nagycsapathoz:
1. Ilie Sánchez (22 éves, védekező középpályás, jobbhátvéd)
2. Carles Planas (22, balhátvéd, középhátvéd)
3. Sergi Gómez (20, középhátvéd)
4. Joan Ángel Román (20, támadó középpályás, szélső, középcsatár)
5. Kiko Femenía (22, szélső)
6. Javier Espinosa (20, támadó középpályás)
7. Patric Gabarrón (20, jobbhátvéd, védekező középpályás)
8. Jean Marie Dongou (18, középcsatár, szélső)
9. Dani Nieto (22, balszélső)
10. Jordi Quintillà (19, támadó középpályás, védekező középpályás)
11. Sergi Samper (18, védekező középpályás)
Espinosa és Dongou hatalmas kedvencem ebből a társaságból, remélem, ők minél több lehetőséget kapnak majd a barátságos meccseken, illetve Samperre is kíváncsi vagyok, őt már nem egyszer nevezték az új Busquetsnek.
Rob meg lehet 4-es, ha Fabregast elviszi a United.
szerk.: Egyébként a 2 kupára szavaztam, szuperkupa + BL.
1. Ilie Sánchez (22 éves, védekező középpályás, jobbhátvéd)
2. Carles Planas (22, balhátvéd, középhátvéd)
3. Sergi Gómez (20, középhátvéd)
4. Joan Ángel Román (20, támadó középpályás, szélső, középcsatár)
5. Kiko Femenía (22, szélső)
6. Javier Espinosa (20, támadó középpályás)
7. Patric Gabarrón (20, jobbhátvéd, védekező középpályás)
8. Jean Marie Dongou (18, középcsatár, szélső)
9. Dani Nieto (22, balszélső)
10. Jordi Quintillà (19, támadó középpályás, védekező középpályás)
11. Sergi Samper (18, védekező középpályás)
Espinosa és Dongou hatalmas kedvencem ebből a társaságból, remélem, ők minél több lehetőséget kapnak majd a barátságos meccseken, illetve Samperre is kíváncsi vagyok, őt már nem egyszer nevezték az új Busquetsnek.
És valóban, Neymaré lett a 11-es. Pedro meg maradjon csak 17-es, Tellónak szerintem jobban állna az a 7-es mez.ab1daL írta:Legújabb hírek a számokról, hogy Thiago távozásával Neymaré lesz a 11, Pedro megkapja Villa hetesét, és így Tello lesz a 17-es. Sergi Roberto szerintem meg majd megkapja Jds távozásával a 12-est.

Rob meg lehet 4-es, ha Fabregast elviszi a United.

szerk.: Egyébként a 2 kupára szavaztam, szuperkupa + BL.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.07.18. 18:58:34-kor.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Legújabb hírek a számokról, hogy Thiago távozásával Neymaré lesz a 11, Pedro megkapja Villa hetesét, és így Tello lesz a 17-es. Sergi Roberto szerintem meg majd megkapja Jds távozásával a 12-est.Gareth Tello írta:A mezszámokhoz: el tudom képzelni, hogy Sergi Roberto kapja majd meg Thiago 11-esét, Neymaré pedig a 7-es lesz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Elvileg az Anderlechtbe, a belgák már megállapodtak a Barçával, 4 millió eurót fizetnének Jonathanért. (Viszont magával a játékossal még nem egyeztek meg, ha jól tudom.)Varatrix írta:Amúgy Dos Santi hova távozik biztosan ezt lehet tudni?
A mezszámokhoz: el tudom képzelni, hogy Sergi Roberto kapja majd meg Thiago 11-esét, Neymaré pedig a 7-es lesz.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Csak egy kis pontosítás: Oier kapus, gondolom Valdez visszatértével megy vissza a B csapathoz.salas9 írta:valamint Oier gondolom visszakerül a B csapathoz ha érkezik a várt középhátvéd./size]
Amúgy Dos Santi hova távozik biztosan ezt lehet tudni?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- salas9
- Entrenador del Barça
Na, elkezdték a srácok, megvoltak az orvosi vizsgálatok. Jelenleg 14 fővel tud majd dolgozni Tito: Pinto, Oier, Adriano, Montoya, Bartra, Mascherano, Song, Sergi Roberto, Afellay, dos Santos, Cuenca, Alexis, Tello és Messi. Puyol pedig tornateremben dolgozik.
A maradék 10 játékos (Valdés, Piqué, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Alves és Neymar) 29-én kapcsolódik be a munkába, a Konföderációs Kupa miatt.
A vezetőség által mondott 22 fős keret jelenleg 25 főből áll. Közülük minden bizonnyal távozni fog Afellay, Cuenca és dos Santos, valamint Oier gondolom visszakerül a B csapathoz ha érkezik a várt középhátvéd.
OFF: Egy modi átírhatja majd 13/14-re a Témát
A maradék 10 játékos (Valdés, Piqué, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Alves és Neymar) 29-én kapcsolódik be a munkába, a Konföderációs Kupa miatt.
A vezetőség által mondott 22 fős keret jelenleg 25 főből áll. Közülük minden bizonnyal távozni fog Afellay, Cuenca és dos Santos, valamint Oier gondolom visszakerül a B csapathoz ha érkezik a várt középhátvéd.
OFF: Egy modi átírhatja majd 13/14-re a Témát

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem mintha lenne jelentősége, de Sánchez? Anno a válogatottban is 7-es volt, Udinében is.. Nem csodálkoznék ha ő hordaná következő szezontól.Dr.Dre írta:Nos , így hogy el ment Villa és Thiago, felszabadult a 7-es és a 11-es mez.
A 11-es több mint valószínű hogy Neymaré lesz.
A 7est nem tudom. Wikipédián Tello van bejelölve a 7esnél..
Persze ez nem jelent semmit, de én örülnék ha tényleg ő kapná.
Bár én azt gyanítom,hogy Pedro fogja megkapni,Tello meg akkor majd a 17-est...
Bár szerintem Pedrito egyáltalán nem érdemli meg, hogy a 7-est hordja...
De hát őt nagyon szereti a vezetőség.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Nos , így hogy el ment Villa és Thiago, felszabadult a 7-es és a 11-es mez.

Titi - The Legend!
-
- Director del Fútbol
Hát enyhén szólva sem várom pozitívan az idényt.
Tito elvileg megint megy(vagy már ott van) kezelésre majd egy utazgatásos felkészülés. Emelett a védelembe továbbra sincs ember annak ellenére hogy a legnagyobb probléma nem egy klasszis khv hiánya.
Kp-ről távozik Thiago marad a lassan de biztosan kiégő Xavi, a szezon 10%-án elfogadható teljesítményt nyújtó Cesc. Thiago-val talán lett volna egy versenyhelyzet mondjuk tavaly sem volt meg...
Neymar-nak idő kell illetve Alexis is kérdéses tudja e folytatni a tavaly év végi felfelé ívelő formátját. Pedro-t hagyjuk.
Meglátjuk hogy tudjuk e aprítani a bohócokat a ligában ha igen akkor talán meglehet , bl-t teljesen sansztalannak érzem most.
Tito elvileg megint megy(vagy már ott van) kezelésre majd egy utazgatásos felkészülés. Emelett a védelembe továbbra sincs ember annak ellenére hogy a legnagyobb probléma nem egy klasszis khv hiánya.
Kp-ről távozik Thiago marad a lassan de biztosan kiégő Xavi, a szezon 10%-án elfogadható teljesítményt nyújtó Cesc. Thiago-val talán lett volna egy versenyhelyzet mondjuk tavaly sem volt meg...
Neymar-nak idő kell illetve Alexis is kérdéses tudja e folytatni a tavaly év végi felfelé ívelő formátját. Pedro-t hagyjuk.
Meglátjuk hogy tudjuk e aprítani a bohócokat a ligában ha igen akkor talán meglehet , bl-t teljesen sansztalannak érzem most.
-
- Az Év fórumozója 2013
(Talán itt lesz a legjobb helyen.)
Most nézem, hogy az Atlético elleni két Szuperkupa-meccsel még durvább lesz a szezonkezdet, mint gondoltam.
2013. augusztus 18.: Barça - Levante
2013. augusztus 21.: Atlético Madrid - Barça
2013. augusztus 25.: Málaga - Barça
2013. augusztus 28.: Barça - Atlético Madrid
2013. szeptember 1.: Valencia - Barça
2013. szeptember 15.: Barça - Sevilla
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar
Most nézem, hogy az Atlético elleni két Szuperkupa-meccsel még durvább lesz a szezonkezdet, mint gondoltam.

2013. augusztus 18.: Barça - Levante
2013. augusztus 21.: Atlético Madrid - Barça
2013. augusztus 25.: Málaga - Barça
2013. augusztus 28.: Barça - Atlético Madrid
2013. szeptember 1.: Valencia - Barça
2013. szeptember 15.: Barça - Sevilla
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar
- miihii
- KHAL
Úgy tűnik nem csak a fórum népe akarja kirúgni a csapatból, hanem a válogatott társai is:shutterisland írta: úgy látom, pedronál csúnyán megunta a nép, hogy totálisan visszaesett az utóbbi időkben, és csak az tartja benn, hogy saját nevelés.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Év fórumozója 2013
Azért vicces, hogy Mascheranót és Montoyát mindenki megtartaná, Messit és Iniestát viszont nem.
Bár gondolom, ez a meglepő eredmény pár troll közreműködésének is köszönhető.
Örülök, hogy Alexist és Tellót is marasztalnák a legtöbben.
Bojan hogy kapott 26%-ot?

Örülök, hogy Alexist és Tellót is marasztalnák a legtöbben.

Bojan hogy kapott 26%-ot?

- shutterisland
- Director del Fútbol
egyetértek a közösséggel, mondjuk ez a szavazás nekem kimaradt.Tehát összegezve, az EB felhasználói szerint a nyári távozók Pedro, Villa és VV lenne, a kölcsönadottakból senkit nem hoznának vissza és Tito alatt rezgett a léc, de azért maradjon.
úgy látom, pedronál csúnyán megunta a nép, hogy totálisan visszaesett az utóbbi időkben, és csak az tartja benn, hogy saját nevelés.
- miihii
- KHAL
Nos, miután kiírtam a szavazásokat a játékosok topicjaiba, gondoltam összesítem is az eredményeket, mivel drasztikus változás már nem valószínű.
Tehát a fórum népének döntései:
Játékos --- maradjon (%) -- távozzon (%) --- szavazatok száma
Thiago --- 92,7 -- 7,3 -- 138
Messi --- 82,2 -- 17,8 -- 118
Xavi --- 100 -- 0 -- 22
Abidal --- 86,6 -- 13,4 -- 82
Pedro --- 22,5 -- 77,5 -- 40
Busí --- 95,4 -- 4,6 -- 22
Alba --- 90,4 -- 9,6 -- 21
Iniesta --- 90,7 -- 9,3 -- 54
Alves --- 77,1 -- 22,9 -- 70
Tello --- 96,5 -- 3,5 -- 57
Puyol --- 100 -- 0 -- 46
Cesc --- 56,2 -- 43,8 -- 32
VV --- 33,3 -- 56,7 -- 78
Bartra --- 92,6 -- 7,4 -- 27
Alexis --- 88,5 -- 11,5 -- 78
Masch --- 100 -- 0 -- 23
Villa --- 35,9 -- 64,1 --53
Montoya --- 100 -- 0 -- 41
Song --- 91,4 -- 8,6 -- 35
Adriano --- 90 -- 10 -- 30
Piqué --- 87,5 -- 12,5 -- 32
A kölcsönadottak esetében az első szám a hozzuk vissza, a második pedig a NE hozzuk vissza szavazatokat jelöli.
Cuenca --- 29,6 -- 70,4 -- 27
Bojan --- 26,3 -- 73,7 -- 38
Keirrison --- 21,4 -- 78,6 -- 28
Afellay --- 6,7 -- 93,3 -- 15
Fontas --- 11,1 -- 88,9 -- 18
Edzőbá' ügyében az ítélet:
Tito --- 51,8 -- 48,2 -- 56
Tehát összegezve, az EB felhasználói szerint a nyári távozók Pedro, Villa és VV lenne, a kölcsönadottakból senkit nem hoznának vissza és Tito alatt rezgett a léc, de azért maradjon.
(Időközben kiderült, h ugye Fontás eligazolt és Abi is távozni fog.)
Tehát a fórum népének döntései:
Játékos --- maradjon (%) -- távozzon (%) --- szavazatok száma
Thiago --- 92,7 -- 7,3 -- 138
Messi --- 82,2 -- 17,8 -- 118
Xavi --- 100 -- 0 -- 22
Abidal --- 86,6 -- 13,4 -- 82
Pedro --- 22,5 -- 77,5 -- 40
Busí --- 95,4 -- 4,6 -- 22
Alba --- 90,4 -- 9,6 -- 21
Iniesta --- 90,7 -- 9,3 -- 54
Alves --- 77,1 -- 22,9 -- 70
Tello --- 96,5 -- 3,5 -- 57
Puyol --- 100 -- 0 -- 46
Cesc --- 56,2 -- 43,8 -- 32
VV --- 33,3 -- 56,7 -- 78
Bartra --- 92,6 -- 7,4 -- 27
Alexis --- 88,5 -- 11,5 -- 78
Masch --- 100 -- 0 -- 23
Villa --- 35,9 -- 64,1 --53
Montoya --- 100 -- 0 -- 41
Song --- 91,4 -- 8,6 -- 35
Adriano --- 90 -- 10 -- 30
Piqué --- 87,5 -- 12,5 -- 32
A kölcsönadottak esetében az első szám a hozzuk vissza, a második pedig a NE hozzuk vissza szavazatokat jelöli.
Cuenca --- 29,6 -- 70,4 -- 27
Bojan --- 26,3 -- 73,7 -- 38
Keirrison --- 21,4 -- 78,6 -- 28
Afellay --- 6,7 -- 93,3 -- 15
Fontas --- 11,1 -- 88,9 -- 18
Edzőbá' ügyében az ítélet:
Tito --- 51,8 -- 48,2 -- 56
Tehát összegezve, az EB felhasználói szerint a nyári távozók Pedro, Villa és VV lenne, a kölcsönadottakból senkit nem hoznának vissza és Tito alatt rezgett a léc, de azért maradjon.
(Időközben kiderült, h ugye Fontás eligazolt és Abi is távozni fog.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.06.27. 19:12:22-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Llegenda del Barça
Ha valakit érdekel, Sport 2 egy bajonki összefoglaló műsort ad rólunk. Sorra vannak az idei bajnoki meccseink összefoglalói.
-
- Az Év fórumozója 2013
Talán itt lesz a legjobb helyen:
The 100 most interesting photos from training sessions in 2012/13.
Vannak gyöngyszemek.
The 100 most interesting photos from training sessions in 2012/13.

Vannak gyöngyszemek.

- sjay
- Entrenador del Barça
A Roma "bukásának" nem feltétlen Enrique volt az okozója, Ő csak belecsöppent annak a romlási-folyamatnak a közepébe, ami Spalletti távozása után kezdődött meg a Farkasoknál, és ezt a "hömpölygést" nem tudta megállítani, részben rutintalansága, másrészt Totti kakaskodása miatt. Szerintem szép jövő elé néz, mint vezetőedző, azonban kötve hiszem hogy valaha is nemzetközi kupa vagy bajnoki cím közelébe kerülne bármelyik csapattal. De ne nekem legyen igazam, sok sikert neki!lui1698 írta:Roma-nál is jó munkát végzett.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/09 ... zetoedzoje
Sok sikert neki!!!Mondjuk én Villanova helyet elnézegettem volna nálunk is.
Pár fiatalt vihetne is tőlünk oda kezdésnek.
(Rafinha, Sergi Roberto, JdS stb.)

- lui1698
- Llegenda del Barça
Persze, a Roma nem egy könnyű dió első csapatként egy edzőnek, de a bajnoki mérleg nem volt éppen mutatós.LG írta:Kicsit védeném LE-t, mert szerintem azzal a Romával nagyon nehéz dolga volt. Én még nem temetném el őt edzőként, meg kell nézni a Celtával milyen lesz. Talán még egy napon lehet a vezetőedzőnk.
És az, hogy ide kéne jönnie, az sem lenne éppenséggel egy jó megoldás.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kicsit védeném LE-t, mert szerintem azzal a Romával nagyon nehéz dolga volt. Én még nem temetném el őt edzőként, meg kell nézni a Celtával milyen lesz. Talán még egy napon lehet a vezetőedzőnk.lui1698 írta:Roma-nál is jó munkát végzett.JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/06/09 ... zetoedzoje
Sok sikert neki!!!Mondjuk én Villanova helyet elnézegettem volna nálunk is.