Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ezért se értem ez a marha Knézy mit beszél,h jelenleg kieső Oroszország... ló***-t.LG írta:1. RUS 4pRinku írta:Ha maradnak az eredmények, kik mennek tovább? Tökre összezavarodtam...
2. GRE 4p
3. CZE 4p
4. POL 3p
Ez a jelenlegi tabella. Az első 3 helyen körbeverés van, a gólarány miatt áll így a dolog, ugye RUS 4-1-re verte CZE-t.
Valóban, köszönöm! Fú, a lengyelek mi "bulit" le fognak vágni, ha így marad...Alexander Mahone írta:www.livescore.com van tabella
1. RUS 4pRinku írta:Ha maradnak az eredmények, kik mennek tovább? Tökre összezavarodtam...
www.livescore.com van tabellaRinku írta:Ha maradnak az eredmények, kik mennek tovább? Tökre összezavarodtam...
Megmondtam, h nem mondtam meg?LG írta:Miért van olyan érzésem, h az oroszok rá fognak fizetni erre a rengeteg kihagyott helyzetre. Kerzsakov ma is hozz a formáját... nem ismerem annyira az orosz csapatot, de csak van a padon vki, aki kevésbé ilyen fos.
Pavljucsenko, Pogrebnyak.LG írta:Miért van olyan érzésem, h az oroszok rá fognak fizetni erre a rengeteg kihagyott helyzetre. Kerzsakov ma is hozz a formáját... nem ismerem annyira az orosz csapatot, de csak van a padon vki, aki kevésbé ilyen fos.
LG írta:Miért van olyan érzésem, h az oroszok rá fognak fizetni erre a rengeteg kihagyott helyzetre. Kerzsakov ma is hozz a formáját... nem ismerem annyira az orosz csapatot, de csak van a padon vki, aki kevésbé ilyen fos.
Milner gyakorlatilag semmire sem jó, a játék összes elemében átlagos, középpálya közepén még jó lenne (asszem a ManCity-ben is ott játszott az utóbbi időben), de a szélen ne szenvedjen. Bekkelésre meg amúgy is van elég emberük, Walcott simán beférne.barca99 írta: Mert az angolok bekkelésre építenek, erre meg Milner sokkal jobb. Walcott meg jöhet, ha az ellenfél már elfáradt.
Mondjuk ebből történetesen csak a szakmai háttér hiányzik, azt nem igazán magyarázza el, hogy miért is rossz ez a szisztéma, hogy miért nem lehet támadásra használni. Pedig ezen a blogon azért sokkal profibb írások szoktak születni, képekkel a játékhelyzetekről meg hasonlók.Game90 írta:Ezt én is olvastam, jó kis cikk lettbarca99 írta: Az jó, az NST-n pont ma elemezték, hogy a 4-4-2 kb. semmire nem jó, maximum ez eredmény tartására, ahol egy kettős fal van a kapus előtt.![]()
Mert az angolok bekkelésre építenek, erre meg Milner sokkal jobb. Walcott meg jöhet, ha az ellenfél már elfáradt.Game90 írta:Egyébként Walcott-ot hiába tartom egy futóbolond, agyatlan, képzetlen játékosnak, még így is Young mellett az angolok legjobb szélsője, nem is értem, hogy miért csak csere.
Ezt én is olvastam, jó kis cikk lett, egyébként az angolok helyében átállnék 4-3-3-ra/4-2-3-1-re, az emberek meglennének hozzá. Ja, aki lemaradt róla:barca99 írta: Az jó, az NST-n pont ma elemezték, hogy a 4-4-2 kb. semmire nem jó, maximum ez eredmény tartására, ahol egy kettős fal van a kapus előtt.![]()
Az jó, az NST-n pont ma elemezték, hogy a 4-4-2 kb. semmire nem jó, maximum ez eredmény tartására, ahol egy kettős fal van a kapus előtt.messideco írta:Ha már Hollandia
Az oranje minden bizonnyal 4–4–2-es hadrendben játszik majd, Wesley Sneijder lehet a balszélső, Arjen Robben játszik majd a jobb oldalon, a középpálya közepén pedig Nigel de Jong és Van der Vaart juthat szóhoz. A két csatár értelemszerűen Van Persie és Huntelaar lesz. - NSO
Ezt kellene csinálni, már rég óta![]()