Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt mondta oli hogy soha nem hagyja el a barcát!!!Sir Maxwell írta:én ugy tudom nem jár le, mivel 3 évre szerződtettük, és 2 évet volt nálunk!
jo hát oli a katalán nemzeti hős, de én nem bánnám ha menne
bár végülis maradhatna puyi cseréjének, és akkor valahogy megy is, mert puyi elég sokat játszik:))))
még ha csak 8 millát kapunk érte, akkoris legalább elviszik
akkor kicsit kurtitsuk ak apott összegeket, akkoris még jocskán az 50 millios kiadás alatt járunk:)
Sir Maxwell írta:Alexhez annyit, hogy mivel Boulahrouz távozik a Chelseatől, ha jól tudom Alex mindenképp náluk fog játszani(valahol olvastam)
Ja, és beszéljünk az árakról!:)
Touret szerintem 12 milláért fogjuk tudni elhozni, Abidalt 22ért, Henryt viszont 25-30m-ért. Ez igy Összesen 59-64 millió Euro.
Guddyért kapunk 12t szerintem(amennyiért vettük), Gyuláért 5öt, Ezquért 4et, gio/silva 2-3, beletti oli 2-3, edmilson 5.
Szal bevétel oldalon meg lenne 30-32 misi, azaz szerintem 30 millió euroért be tudnánk vásárolni.
Ronal.10! Azt nem bántásból írtam(csak megelőzés képpen).Sir Maxwell írta:emberileg én is jobban csípem, de zambi jobb játékos már:)
el fuero: azt irta hogy jobban csípi belettit zambrotta helyett, vágod?:D
Én sem offolom szét őketlionelmessi19 írta:nem off-olom szanaszét a topicokat...![]()
Amugy azt hol olvastad, h Alex a Chelseaben folytatja? (tudom, h övék a játékjoga, de az nem jelent semmit)
Több pü-t küldessz, mint én egész évbenlionelmessi19 írta:Ment pü, itt ezt ne folytassuk.
Huntelaar sztem nem kell. Alex meg megy a Chelseabe. Alves és Mexes jöhetne. A végén nem marad védője a RománakJelenleg öket tudnám elképzelni jövőre a csapatban:
Hunteleaar - Ajax, Alex - PSV, Alves - Sevilla, Mexes - Roma
lionelmessi19 írta:Én nem mondom, h ne linkeljék, csak sztem fölösleges.
Én nem mondom, h ne linkeljék, csak sztem fölösleges. Nem szentírás az, amit én írok, hogy ekkora feneket kerítsünk neki. Amugy olvastam Sporton én is...Vito írta: WWW.SPORT.ES!!!
ennek a linknek a fordítása a topfocis cikk. ezt ezért megbízhatónak nevezhetjük...![]()
de Lio! miért baj, ha valaki belinkel egy hírt?! már nem találok egy olyan topicot sem, ahol ne tennéd szóvá azt, hogy 'minek linkeltek marhaságokat'?!
egy júzer belinkeli, mi elolvassuk és aztán eldöntjük, hogy mennyi lehet a valóságalapja. miért kell ezen állandó jelleggel problémázni???
WWW.SPORT.ES!!!lionelmessi19 írta:Mivel topfoci, gyakorlatilag kb. 0 az esélye, hogy ezek a dolgok elhangoztak...
Tök fölösleges idézgetni ilyen nb1.hukról, meg topfoci.
Hála az égnek a samsungsportról már leszoktunk...