Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szeretnék én ekkora luftokat rúgnivisca el barca írta:[áh szerintem csak luftot rugott
áh szerintem csak luftot rugottGame90 írta:Hát igen, Henry jobban cselezbarca99 írta:Henry nem cselez?Joga általában olyanokkal reklámozott, akik nagy cselgépek, (Dinho, CR) és ott volt Henry is...
Just skills...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RFO5d0wS6s4Viszont én Samut összességében jobb csatárnak tartom (MOST). 1-2 éve még Henryt mondtam volna.
1:20-nál az a csel...
Ha jól emlékszem Eto is lenyilkatkozta néhány hete, hogy marad.Vito írta:sz.rházi galliani nem bír lenyugodni.
azt mondja, hogy az idei fő célpontjuk Samu lesz. a liga végéig nem akar kavarni, de 17-e után bekopogtat Samuért.
a másik nagy kérő a pool lehet, ők vagy 60 millát, vagy 40 milla + Siss, vagy Csabi. a milan 25 millát + Gilat ajánlaná. nevetséges ajánlat (a szerk.).
még az inter és a mu is érdeklődik, de ők nem komolyak.
szóval ennyi. szvsz, ha a kérőt nézzük, akor ne aggódjunk, mert a milan mindig, mindenkit meg akar szerezni, de az ördög nem alszik.
Háááát.Zozzy 5 írta:Hagyjuk már az ilyen összehasonlítások![]()
Legyen a sorainkban mind2 játékos, ennyi a lényeg.
Nem kéne feltétlen, de attól még lehet...Zozzy 5 írta:Hagyjuk már az ilyen összehasonlítások![]()
Legyen a sorainkban mind2 játékos, ennyi a lényeg. Henry szerintem még mindíg jobb mint Samu, de ezt nem hiszem, hogy le kéne bontogatni olyanokra, hogy ki lő meg ki fejel jobban...
Na jólvan zárjuk le ezt, mert szétoffoljuk a témát...lionelmessi19 írta:Nem értelek félre...Atesz írta: Henrytól én több 20 méteres bombát láttam, mint amennyit Eto'o-tól, így visszagondolva.![]()
Amúgy ne értsd félre, nekem Eto'o az egyik kedvenc (sőt lehet, hogy a kedvenc) játékosom.
Hát mondjuk Henryt jóval régebb óta látjuk, és több sorozatban is játszani...
alapvetően a játékukra gondolok, sztem Samuéban sokkal több az ilyen jellegű lövés és gól.
Nem értelek félre...Atesz írta: Henrytól én több 20 méteres bombát láttam, mint amennyit Eto'o-tól, így visszagondolva.![]()
Amúgy ne értsd félre, nekem Eto'o az egyik kedvenc (sőt lehet, hogy a kedvenc) játékosom.
Henrytól én több 20 méteres bombát láttam, mint amennyit Eto'o-tól, így visszagondolva.lionelmessi19 írta:Na, én arra gondoltam, h mondjuk a 12 m-es távon kívüli kapura menő labdák a lövések.Atesz írta: Mindegyik lövésnek számít...
Amúgy Henry igencska nagy gólokat szokott azlrt lőni, ha arra gondolsz.
Igen, tudom h Henry is szokott nagyokat lőni, de amennyiben arról beszélünk, amit fent írtam, ilyet többet látunk Samutól, és több gólt is lő ilyenekből, mint Henry.
Na, én arra gondoltam, h mondjuk a 12 m-es távon kívüli kapura menő labdák a lövések.Atesz írta: Mindegyik lövésnek számít...
Amúgy Henry igencska nagy gólokat szokott azlrt lőni, ha arra gondolsz.
Mindkettőben sikeres Henry,és Eto'o is,de mindkettő lövés...de nem voltál egyértelmű,és mindkettő akkor sikeres lövés,ha gól...lionelmessi19 írta:Most akkor attól függ, hogy miről beszélünk.
Mi számít nektek lövésnek, az, amit mondjuk vhonnan a 16osról megeresztenek, vagy az is, amit 2 méterről kapuba pofoznak...
Hmmm?
Asszem most elbeszéltünk egymás mellett.
Mindegyik lövésnek számít...lionelmessi19 írta:Most akkor attól függ, hogy miről beszélünk.
Mi számít nektek lövésnek, az, amit mondjuk vhonnan a 16osról megeresztenek, vagy az is, amit 2 méterről kapuba pofoznak...
Hmmm?
Asszem most elbeszéltünk egymás mellett.
Hát a Brazil!lionelmessi19 írta:Micsoda?Roniee21 írta:Igaza van Atesznek! Egy csúcs Ronaldonál nincs jobb!![]()
Milyen Ronaldo?