Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Micsoda?Roniee21 írta:Igaza van Atesznek! Egy csúcs Ronaldonál nincs jobb!![]()
Mi értelme van egy lövésnek, ha nem gól??? Gyakorlatilag semmi.lionelmessi19 írta:hahaó, lövések, nem gólok.Atesz írta: Kevesebb sikerrel??? Azért volt nemtom hányszor gólkirály, meg arancipős...
hahaó, lövések, nem gólok.Atesz írta: Kevesebb sikerrel??? Azért volt nemtom hányszor gólkirály, meg arancipős...
Kevesebb sikerrel??? Azért volt nemtom hányszor gólkirály, meg arancipős...lionelmessi19 írta:Most úgy gondolom, h nem vagyok elfogult.Atesz írta:Főleg, hogy pl. Arsenalban Henry lövi a szabikat és a szögleteket is...lionelmessi19 írta:Sztem Samu sokkal jobban lő.
Mondjuk te minden Barca játékossla szemben elfogult vagy.
Henry sokkal kevesebbet is lő, és kevesebb sikerrel is.
Attól függetlenül, hogy az Arsenalban ki lövi a szögleteket, és ki nem.
Most úgy gondolom, h nem vagyok elfogult.Atesz írta:Főleg, hogy pl. Arsenalban Henry lövi a szabikat és a szögleteket is...lionelmessi19 írta:Sztem Samu sokkal jobban lő.
Mondjuk te minden Barca játékossla szemben elfogult vagy.
Főleg, hogy pl. Arsenalban Henry lövi a szabikat és a szögleteket is...lionelmessi19 írta:Sztem Samu sokkal jobban lő.
sztem meg egy jó formában lévő Ronaldo a világ legjobb csatára...Zsolti írta:Sztem Henry,ha jó formában van,akkor még mindig a világ legjobb góllövője!
Samu meg egy nagyon-nagyon jó csatár,de nincs olyan jó,mint a Francia,ahogy senki sem..de ez személyes vélemény.
Hát igen, Henry jobban cselezbarca99 írta:Henry nem cselez?Joga általában olyanokkal reklámozott, akik nagy cselgépek, (Dinho, CR) és ott volt Henry is...
Just skills...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RFO5d0wS6s4
Sztem meg a Ferrari sokkal jobb, mint a Porschelionelmessi19 írta:Sztem Samu sokkal jobban lő.
Hát sztem is, de igazából nem jó összehasonlítani, mind a kettő pompás csatár, akik hihetetlenül érzik a kaput mind a ketten más-más stílusban tolják. Én örülnék Henrynak.Game90 írta:Sztem Henry technikásabb Samunállionelmessi19 írta:technika:döntetlen
Én is arra hajlok egy kicsit, de azért Henry nem egy jellemzően cselgép... inkább lép kettőt a hosszú lábaival, és othagy egyszerre két védőt.Game90 írta:Sztem Henry technikásabb Samunállionelmessi19 írta:technika:döntetlen
Sztem Henry technikásabb Samunállionelmessi19 írta:technika:döntetlen
Szerintem:bence 8 írta:szerintem: lövés : Henry
fejelés: Henry
gyorsaság: Eto'o
technika: Henry
robbanékonyság: Eto'o
ke.andy írta:2007-06-05 18:48
"Henry távozik Londonból"
Cesc Fabregas, az angol Arsenal középpályása a Catalunya Radio keddi adásában kijelentette, hogy csapattársa, Thierry Henry nem fogja elutasítani a Barcelona ajánlatát és távozik a csapatból.
Henryt már tavaly is megkörnyékezték a katalánok, de akkor nem jártak sikerrel. Most azonban az eddigi sikertelen szezon után mindenképp meg akarják szerezni a francia gólvágót, és ezért hatalmas áldozatokat készek hozni. Fabregas szerint olyan ajánlattal fog előállni a Barca, hogy azt képtelenség visszautasítani. "Henry nyert már világ- és Európa-bajnoki címet is a francia válogatottal, most klubtrófeákat akar begyűjteni" - mondta a fiatal középpályás.
Kedves Olvasó!
Ha Ön is szeretné e-mailben megkapni a Hír TV válogatott híreit, regisztráljon!
Ebben az esetben hozhatná magával Cascet is Deco helyére.ke.andy írta:2007-06-05 18:48
"Henry távozik Londonból"
Cesc Fabregas, az angol Arsenal középpályása a Catalunya Radio keddi adásában kijelentette, hogy csapattársa, Thierry Henry nem fogja elutasítani a Barcelona ajánlatát és távozik a csapatból.
Henryt már tavaly is megkörnyékezték a katalánok, de akkor nem jártak sikerrel. Most azonban az eddigi sikertelen szezon után mindenképp meg akarják szerezni a francia gólvágót, és ezért hatalmas áldozatokat készek hozni. Fabregas szerint olyan ajánlattal fog előállni a Barca, hogy azt képtelenség visszautasítani. "Henry nyert már világ- és Európa-bajnoki címet is a francia válogatottal, most klubtrófeákat akar begyűjteni" - mondta a fiatal középpályás.
Kedves Olvasó!
Ha Ön is szeretné e-mailben megkapni a Hír TV válogatott híreit, regisztráljon!