Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindkettő Henry-é. De ki, hogy látja.noname írta:A technika nem feltétlenül Henryé. Sztem Etoo jobban cselez
A technika nem feltétlenül Henryé. Sztem Etoo jobban cselez, de Henry jobban passzol és lát a pályán. A legfontosabb viszon ez:Henry 30 év,Etoo 26 év(remélem jól mondtam)bence 8 írta:szerintem: lövés : Henry
fejelés: Henry
gyorsaság: Eto'o
technika: Henry
robbanékonyság: Eto'o
Sztem még rúgótechnikában sincs Henry szintjén.ozsimiki írta:Eto'o trébb fejelés ügyben mint Henry(Zidant Henry sem győzheti le
![]()
)
De összeségében van olyan jó,mint a Francia,sőt....
Szóval szerintem ezek a tények...
Monacoban nyomja, asszem 9 gólos volt a bajnokságban.Atesz írta:Ez OFF: De most, hogy eszembe juttattad, megkérdezném, hogy Jan Kollerral mi van manapság???
Nem is arról volt szó, hogy őt fikáztuk volna, amiért nem fejel jól, hanem arról, hogy ha jön Henry, akkor ebben a kategóriában is fejlődik majd a csapat, annak ellenére, hogy a francia sem egy Jan Koller... Ú, ez egy jó kis körmondat volt...Los Banditos írta:De akkor is szerzett és ez a lényeg.Egyébként engem egyáltalán nem zavar, hogy nem Ő a levegő "ura", mert szinte minden meccsén lő egy gólt vagy ad egy gólpasszt.
Persze, hogy szerzett fejjel... De hány bajnoki gólnál tart Barca mezben? Hatvanvalamennyinél... Ebből max 5-7 lehet fejes.Los Banditos írta:Én sem látok linket.
2004/05-ös szezonban a Real Sociedad ellen fejjel szerzett győztes gólt. Régebben az a gólöröme volt az avatarod Atesz.
És tavaly a Mallorca ellen az első gól Gio beadásából.
lionelmessi19 írta:Ebben két fejes gól van, mindkettő 5ösön kívül.
Amugy az elsőhöz a legkevesebb köze sincs... kapushiba
De még gyűjtök, nem adom fel...
Amugy nem csak az jellemzi valakinek a fejjátékát (feltétlenül), hogy hány 5ösön kívüli gólt fejelt... Hanem az is, h milyen magasra megy fel, milyen erőszakos stb.
Sztem az összes ilyen jellemzőből max. az irányítás (célzás) hibázik kicsit, de csiszolható.
Nem én írtam, de az Alveses beszólás csak vicc volt.grecki írta:Eto'o rosszul fejel, ezt már korábban Atesz (?) is leírta, hogy Luquéval azon viccelődtek, hogy melyikőjüknek gyengébb a fejjátéka.Los Banditos írta:Eto'o nagy jól fejelő játékos. Rengeteg gólt szerezett már fejjel. Emlékezzünk csak a tavalyi Chelsea-Barça meccsre, ahol még magasabbra ugrott, mint Cech és úgy fejelte be a labdát.![]()
A brazilok is tudnak spanyolul...Ha nem is perfektek, de tudnak... A franciáknál legalábbis biztosan jobban. Ráadásul Alves már lehúzott pár szezont a Sevillában, így nem lehetnek nyelvi nehézségei...
Egyébként ez a lényeg.Game90 írta:Nekem mindegy, hogy honnan fejeli/lövi a gólokatel fuero írta:De arról volt szó h az ötösön kívülről fejelt-e már gólt?
Nekem mindegy, hogy honnan fejeli/lövi a gólokatel fuero írta:De arról volt szó h az ötösön kívülről fejelt-e már gólt?
De arról volt szó h az ötösön kívülről fejelt-e már gólt?Los Banditos írta:Eto'o nagy jól fejelő játékos. Rengeteg gólt szerezett már fejjel. Emlékezzünk csak a tavalyi Chelsea-Barça meccsre, ahol még magasabbra ugrott, mint Cech és úgy fejelte be a labdát.![]()
Eto'o rosszul fejel, ezt már korábban Atesz (?) is leírta, hogy Luquéval azon viccelődtek, hogy melyikőjüknek gyengébb a fejjátéka.Los Banditos írta:Eto'o nagy jól fejelő játékos. Rengeteg gólt szerezett már fejjel. Emlékezzünk csak a tavalyi Chelsea-Barça meccsre, ahol még magasabbra ugrott, mint Cech és úgy fejelte be a labdát.![]()
Alves ősi spanyol...grecki írta:Csak jobban csengene egy Henry, Albelda, Alves sor is, és akkor maradhatna a spanyol nyelv is...Zozzy 5 írta:Eddig nem voltam Henry mellett, de mostmár egyre jobban csengenek ezek a nevek: Henry, Toure, Abidal. És még egy belső védő...