2004.12.17. 16:55:11
Én nagyon sajnálom, hogy ebbe a korszakba születtem (csak ebből a szempontból!), mert nem láthattam az igazi nagyokat játszani: Kubala, Puskás, és még sorolhatnám........ Ezek helyett mit kell látnom? NO COMMENT, egy rakás hülyegyerek, akik csak a kiba...ott pénzért fociznak, semmi, de semmi más motiváló erő nincs amely mozgatná őket! Képtelen vagyok megérteni, hogy MA itt Magyarországon egy magyar focista miért keres százezreket, mi több milliókat, MIRE??? Az istenért..... MIRE??? Én úgy nem fizetnék nekik, hogy jaj..... ha játszik, és JÓL játszik, esetleg lövi is a gólokat, akkor TALÁN megkaphatná az alap béré, amelynek kiszabnék valami max. felső határt, és ha azt tudja produkálni folyamatosan, és hozza a csapat a nemzetközi meccseket is, akkor mehetnének egyre feljebb, DE ADDIG NEM!!! És ha ez nem tetszik, viszlát, az ajtó nyitva, TAKARODJON HAZA!!! Jöhetnének helyettük a rengeteg fiatal, akik még szívből játszanak (nem pénzért, illetve nekik az a pénz még igazán sok is...), mert még ég bennük a tűz, és még nem rontották el őket, pl.: Gera, Huszti....... és hasonlóak! Én ezt gondolom a magyar fociról!
Leegyszerűsítve: gyenge, lassú, pontatlan, szánalmas, öregfiús, és pénzéhes, rettenetesen üzleties........ DE EZ IS MIRE? ISTENEM, ilyenkor szégyellem, hogy..... nem is folytatom!
"Més Cuen un Club"