2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bodnár a PSV ellen!MobilPress írta: Labdarúgás - Bodnár is lehet szabadrúgó világbajnok 2004.12.28.
Bodnár László is részt vesz a szabadrúgáslövő-világbajnokságon. A spanyolországi Marbellán első ízben kiírt viadalra a holland Roda magyar légiósát is meghívták.
Zinedine Zidane már biztosan döntős, hozzá csatlakozhatnak még hárman, akik a Robinho, Carlos Tevez, Del Piero, Kaká, Mascherano, Sevcsenko hatosból kerülnek ki. További 30 játékos hatos csoportokban küzd az elsőségért, amely a döntőbe jutást jelenti. Bodnár Lászlóék 18, 21 és 25 méterről lőhetnek a kapusoknak, akik között Santiago Canizares a legismertebb, a játékvezetők között pedig többek között olasz Collina is dirigál majd.
Teljesen egyet értek!Silvanus írta:Én nagyon sajnálom, hogy ebbe a korszakba születtem (csak ebből a szempontból!), mert nem láthattam az igazi nagyokat játszani: Kubala, Puskás, és még sorolhatnám........ Ezek helyett mit kell látnom? NO COMMENT, egy rakás hülyegyerek, akik csak a kiba...ott pénzért fociznak, semmi, de semmi más motiváló erő nincs amely mozgatná őket! Képtelen vagyok megérteni, hogy MA itt Magyarországon egy magyar focista miért keres százezreket, mi több milliókat, MIRE??? Az istenért..... MIRE??? Én úgy nem fizetnék nekik, hogy jaj..... ha játszik, és JÓL játszik, esetleg lövi is a gólokat, akkor TALÁN megkaphatná az alap béré, amelynek kiszabnék valami max. felső határt, és ha azt tudja produkálni folyamatosan, és hozza a csapat a nemzetközi meccseket is, akkor mehetnének egyre feljebb, DE ADDIG NEM!!! És ha ez nem tetszik, viszlát, az ajtó nyitva, TAKARODJON HAZA!!! Jöhetnének helyettük a rengeteg fiatal, akik még szívből játszanak (nem pénzért, illetve nekik az a pénz még igazán sok is...), mert még ég bennük a tűz, és még nem rontották el őket, pl.: Gera, Huszti....... és hasonlóak! Én ezt gondolom a magyar fociról!
Leegyszerűsítve: gyenge, lassú, pontatlan, szánalmas, öregfiús, és pénzéhes, rettenetesen üzleties........ DE EZ IS MIRE? ISTENEM, ilyenkor szégyellem, hogy..... nem is folytatom!
Hát ahhoz képest, ami előtte volt...boggabor írta:Futnak?
Melyik mecsen volt az es foleg ki?
Nekem csak a Sanyi jut az eszembe a nemetek ellen igaz Nowotnyt nem nehez lefutni es Bodnar,de o elfelejtett paszolni es az a erzesem ott is megmergezhettek mert mostanaban agybeteg lett
redlions írta:Lothar Matthäus sajnos nem tudja megtanítani gólt rúgni a magyar csatárokat, főleg nyerni. Ez Bicskeinek se menne. Matthäus egyenlőre elég sokat ért el. Legalább futnak...
ebből is látszik, h mekkora fallosz ez az ember. csak az agáz, h itt még mindig ő az "atyaúristen".boggabor írta:Fiatal korban verunk mindenkit mint most a fradi, de ok ilyenkor nem futnak hanem labdaval gyakorolnak majd idovel a kondi jon magatol ez a baj es eszt nem akarja beismerni Mezei aki szerint Reijkaardnak meg kellet volna mar reg buknia
A magyar B csapat volt mig a szlovakok C. Pedig a szlovakok is [auto_cenzúra] gyengek, de a magyarokat azert megvertek 2 helyzetbol 1 gol magyar 5-bol 0antiimperialista írta:Így van. Nem a Thaiföldön szereplő csapat a magyar válogatott! A legnagyobb baj az, hogy az egész nép -így a sportolóink is- vesztes típusú. Matthaeus győztes lenne, de ekkora vesztesekből ő sem tud győzteseket csinálni.Boixos írta:azért azt nem kell elfelejteni, h thaiföldre mi is a fakóval mentünk. az a gáz, h dumában már marha jók vagyunk, már csak az kéne, h a meló is ennyire mennyen, mert nem reménytelen a dolog.
közel hasonló az én véleményem is, nagyon szeretem győzni látni a csapatot és rohattul rosszul esik, ha lezakózunk. de sztem ezzel sokan vannak így.antiimperialista írta:Egy kis emlékeztető: "az elvárásokkal kapcsolatban igazad van. De engem nem érdekel a múlt, sem a világranglista, sem semmi más. Ez jelenleg a mi válogatottunk. Szerintem sokkal több van a srácokban, mint amit mostanában elértek, még bízom abban, hogy előbb-utóbb ez ki is jön.
De az tény, hogy ha a MAGYAR VÁLOGATOTT meccseit nézem, olyan érzés fog el, ami más meccseken nem(Barca-meccseken sem). A himnuszt végigkönnyezem, az egész meccs alatt az egekbe szökik a pulzusom... Nekem ez a legfontosabb. Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül, de azt is tudom, hogy kevesen vagyunk így. Kevesebben, mint kellene."
Ez az én véleményem.
Így van. Nem a Thaiföldön szereplő csapat a magyar válogatott! A legnagyobb baj az, hogy az egész nép -így a sportolóink is- vesztes típusú. Matthaeus győztes lenne, de ekkora vesztesekből ő sem tud győzteseket csinálni.Boixos írta:azért azt nem kell elfelejteni, h thaiföldre mi is a fakóval mentünk. az a gáz, h dumában már marha jók vagyunk, már csak az kéne, h a meló is ennyire mennyen, mert nem reménytelen a dolog.