Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- Subinho
- Director del Fútbol
ez az alves gyerek ügyes, meg minden, de sztem nem sokkal lennénk kíjjebb mint bellettivel. és belletti igenis visszajön mostanában!!! nem olyan rossz, csak néha csatárt játszik. ezt kéne vele lezsírozni és meg kéne tanulnia beadni, de ez is fejlődött. pl. tegnap sevillában...
cicinho meg mindenképp jobb mindkettőnél!!! cafu utódja lesz a selecaoban.
cicinho meg mindenképp jobb mindkettőnél!!! cafu utódja lesz a selecaoban.
-
- Jugador del Barça
sztem lenne nekünk tehetségesebb fiatalunk is, akit be lehetne épiteni.
- noname
- Llegenda del Barça
Hát.. Cicinhonál sztem jobb, ugyanannyit támad, de Alves vissza is ér védekezni ellentétben Cicinhoval és Bellettivel.G-Jay írta:Daniel Alves nem egy nagy szám, csakhogy az a baj h nála sokkal jobb jobbszélsőt nem tudunk találni! Cicinho jo igazán azon a poszton csakhogy ö meg nem védekezik semmit! Alves viszont nagyon gyors és vissza is tud érni! Jelenleg nála sokkal jobbat nemtalálnánk! És nem kell nekünk mindig szupersztárokat felhozni mint lehetséges játékost! Ha ő beépülne higgyétek el jo lenne! A lényeg a szervezettség! Azt meg Rijkaard mostanában [auto_cenzúra] oldja meg!
A Fifa egy szégyen
Jujj Nyíregyháziak tarcsanak össze!!!Sir Maxwell írta:könyörgöm, ez a daniel alves egy szánalom
remélem lesz esze a vezetőségnek, és nem vesszük meg...
volt 1 jó meccse, és szevasz.
Alves-t a Barcá-ba!!

- noname
- Llegenda del Barça
Abból amit mondasz arra következtetek h kb. egyszer vagy 2szer láttad is játszani Alvest.Sir Maxwell írta:könyörgöm, ez a daniel alves egy szánalom
Ha gyakrabban néznéd, akkor látnád h minden meccsen kitűnik a Sevillából.Belletti a nyomába se érhet, de ha továbbra is így fejlődik a brazil, akkor Oli is messze lesz tőle.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
könyörgöm, ez a daniel alves egy szánalom
Szerintem Alves Belletti-nél mindenképpen jobb, neki kéne Oli-val váltogatni egymást. Bellettit nem lenne hátrányos lecserélni, mert még csereként sem túl meggyőző mostanában….
Forca Barca!
Forca Barca!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ugyanazt a meccset néztük? A Santí gyerek csak esett-kelt, csetlett-botlott állandóan... Ha egyszer elvitte a bárki mellett is már sokat mondtam...totobike írta:Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztem

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Exquerro akkor ment át rajta amikor csak akart... Ez alapján a meccs alapján csak egy Belletti 2-t vennénk. Talán kicsit jobban támad mint Belletti, de Bella már összenőtt a Barcával:) szoa nemtom mi lenne a jó
Ha jönne, akkor szvsz a komolyabb meccseken Oleguer játszana még mindig a jobb szélen.
Ha jönne, akkor szvsz a komolyabb meccseken Oleguer játszana még mindig a jobb szélen.
sziasztok
olvastam az nb1.hu-n egy hsz-t
egy Londonban élő srác írta
"Itt angliában már lezsírozott tény hogy Lampard /a menyasszonya miatt/ megy a Barcába és nem Henry. "
sztem nem sok esély van rá de hát láttam már megyfán pókot
/lásd figo/
csak azt nem tudom hova tesszük,mert azért Lapard nem egy vanBomel ,nem lehet csak ugy leültetni a kispadra (illetve le lehet csak annak meg mi értelme?)
olvastam az nb1.hu-n egy hsz-t
egy Londonban élő srác írta
"Itt angliában már lezsírozott tény hogy Lampard /a menyasszonya miatt/ megy a Barcába és nem Henry. "
sztem nem sok esély van rá de hát láttam már megyfán pókot

csak azt nem tudom hova tesszük,mert azért Lapard nem egy vanBomel ,nem lehet csak ugy leültetni a kispadra (illetve le lehet csak annak meg mi értelme?)
En akarni C. Ronaldot ide ni. 

GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem azt írtam hogy védekezésben győzött meg,hanem az egész meccs alatt megbízható volt.totobike írta:Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztemcsababarca írta:én most láttam alvest először teljes egészében játszani és engem meggyőzött.
nem csak a gólja miatt hanem védekezésben is jó volt és jól lépett be a támadásokba is.
persze ha mondjuk ronaldinhot kellett volna fognia akkor lehet nem játszik olyan jól de mint tudjuk kevés az olyan játékos mint ronnie ,,ezért szerintem meg kéne szerezni mert bellettinél sokkal jobb.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztemcsababarca írta:én most láttam alvest először teljes egészében játszani és engem meggyőzött.
nem csak a gólja miatt hanem védekezésben is jó volt és jól lépett be a támadásokba is.
persze ha mondjuk ronaldinhot kellett volna fognia akkor lehet nem játszik olyan jól de mint tudjuk kevés az olyan játékos mint ronnie ,,ezért szerintem meg kéne szerezni mert bellettinél sokkal jobb.
-
- Jugador del Barça
Nem azt mondta hogy a BL-döntő után bejelenti hogy hova megy?LG írta:En is így gondolom, bár Henry az 1etlen olyan játékos, akivel kivételt tennék. Amugy sztem még VB elott bejelentik h jonErősítsük a posztokat!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én most láttam alvest először teljes egészében játszani és engem meggyőzött.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
En is így gondolom, bár Henry az 1etlen olyan játékos, akivel kivételt tennék. Amugy sztem még VB elott bejelentik h jonErősítsük a posztokat!