Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát.. Cicinhonál sztem jobb, ugyanannyit támad, de Alves vissza is ér védekezni ellentétben Cicinhoval és Bellettivel.G-Jay írta:Daniel Alves nem egy nagy szám, csakhogy az a baj h nála sokkal jobb jobbszélsőt nem tudunk találni! Cicinho jo igazán azon a poszton csakhogy ö meg nem védekezik semmit! Alves viszont nagyon gyors és vissza is tud érni! Jelenleg nála sokkal jobbat nemtalálnánk! És nem kell nekünk mindig szupersztárokat felhozni mint lehetséges játékost! Ha ő beépülne higgyétek el jo lenne! A lényeg a szervezettség! Azt meg Rijkaard mostanában [auto_cenzúra] oldja meg!
Jujj Nyíregyháziak tarcsanak össze!!!Sir Maxwell írta:könyörgöm, ez a daniel alves egy szánalom
remélem lesz esze a vezetőségnek, és nem vesszük meg...
volt 1 jó meccse, és szevasz.
Abból amit mondasz arra következtetek h kb. egyszer vagy 2szer láttad is játszani Alvest.Sir Maxwell írta:könyörgöm, ez a daniel alves egy szánalom
remélem lesz esze a vezetőségnek, és nem vesszük meg...
volt 1 jó meccse, és szevasz.
Ugyanazt a meccset néztük? A Santí gyerek csak esett-kelt, csetlett-botlott állandóan... Ha egyszer elvitte a bárki mellett is már sokat mondtam...totobike írta:Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztem
nem azt írtam hogy védekezésben győzött meg,hanem az egész meccs alatt megbízható volt.totobike írta:Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztemcsababarca írta:én most láttam alvest először teljes egészében játszani és engem meggyőzött.
nem csak a gólja miatt hanem védekezésben is jó volt és jól lépett be a támadásokba is.
persze ha mondjuk ronaldinhot kellett volna fognia akkor lehet nem játszik olyan jól de mint tudjuk kevés az olyan játékos mint ronnie ,,ezért szerintem meg kéne szerezni mert bellettinél sokkal jobb.
Védekezésben meggyőzött? Hát engem nem nagyon az esquerro néha elég simán elfektete sztemcsababarca írta:én most láttam alvest először teljes egészében játszani és engem meggyőzött.
nem csak a gólja miatt hanem védekezésben is jó volt és jól lépett be a támadásokba is.
persze ha mondjuk ronaldinhot kellett volna fognia akkor lehet nem játszik olyan jól de mint tudjuk kevés az olyan játékos mint ronnie ,,ezért szerintem meg kéne szerezni mert bellettinél sokkal jobb.
Nem azt mondta hogy a BL-döntő után bejelenti hogy hova megy?LG írta:En is így gondolom, bár Henry az 1etlen olyan játékos, akivel kivételt tennék. Amugy sztem még VB elott bejelentik h jonErősítsük a posztokat!
En is így gondolom, bár Henry az 1etlen olyan játékos, akivel kivételt tennék. Amugy sztem még VB elott bejelentik h jonErősítsük a posztokat!