Rinku92 írta:Nem szoktam bele szólni dolgokba, de ezt meg kell cáfolnom, bár lehet nincs igazam. Szóval az egész csak annyi lenne, hogy Bojan nem kezdő, nem úgy számolnak vele. Na már most jobb szélen játszott. Ebből én azt következtetem le, hogy Messi cseréje = Bojan. Villa, ha elmegy Ibra, nem baloldalt fog játszani, hanem középen (az az eredeti posztja, a vb-n torres miatt ment ki szélre). Ezért én úgy látom, hogy (HA IBRA MEGY) Pedro-Villa-Messi csere pedig Jeffren-bojan és itt nem tudom, hogy őszinte legyek ki a 3. csere csatár. És van vérbeli középcsatárunk, Villa. Ha hülyeséget írtam volna ne kövezzetek meg, vélemény nyilvánítás legális Very HappyVery Happy
Én nem tudom elképzelni, hogy Messi egész évben végig a jobbszélen szerepelne. Tavaly alig jászott ott, főleg középen jutott szóhoz. Több gólt is szerzett, szóval jó húzásnak tűnik a dolog, akkor miért változtatna Pep?
Illetve a Sevilla ellen nem játszott Ibra, Villa mégis a balszélen kapott szerepet, Pedro a jobbon, Messi pedig középen. Én úgy látom, hogy ezt a tipikus középcsatár nélküli játékot erőltette Pep, és szvsz ezt szeretné erőltetni a jövőben is. Na ebben a játékrendszerben nincs helye a svédnek, mert szélen elkallódik, azt meg ne várjuk tőle, hogy majd ő irányít visszavontan.
Ugyanakkor több szempontból is örülnék a maradásának. Az egyik, hogy ha nem is kezdene stabilan, a beállításával taktikai váltást eszközölhetne Pep, esetleg átállhatnánk a két csatáros játékra úgy, hogy elől Ibra és Villa, mögöttük Messi irányít. A másik érv az, hogy ha megy és nem jön helyette senki, akkor már a támadósor is karcsú, nagyon is. 5 játékos 3 posztra nem elég, ráadásul Jeffrent azért (még) ne hasonlítgassuk össze Ibrával, mert nem a venezuelai nyerne... Ha nem is lesz kezdő, akkor is kell a minőségi csere.
Ha érkezne helyette valaki, akkor azt hiszem mind tudjuk, hogy ki lehetne az. Én Robinhoval talán ki is egyeznék, de nem tudom, hogy Xaviék is így vannak-e ezzel.

DE ha érkezne is a brazil, már lekéste az alapozást, s csak a bajnokikra szállhatna be, ezáltal nehezebb lenne a beilleszkedés, ráadásul tudjuk, hogy milyen nehéz eset néha a brazil...
Összegezve: Nagyon remélem, hogy nem adjuk el, hiába nem lenne kezdő, mélységet adna a keretnek, és akár minőségi csere is lehetne a támadósornak, ha már a kp-n nincs ilyen minőségi csere egyelőre.