Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
90. perc:Initom írta:én is nagyon szorítok a Spurs nek
Remélem megfricskázzák az Intert.
Jóslásom:
89. perc 0-2 ám jön Bale és 4 perc alatt mesternégyes által 4-2 vel küldi haza a kék feketéket
Én tippem: 85. perc, 2-0 a Spursnek, aztán Eto'o vág kettőt 2-2 lesz a vége.Initom írta:89. perc 0-2 ám jön Bale és 4 perc alatt mesternégyes által 4-2 vel küldi haza a kék feketéket
És ha jól olvasom van der Vaart is vállalja a játékotBarcaman14 írta: Én majdnem biztos vagyok benne hogy ma egy nagy meccsen nyerni fog a Spurs!
Pont írni akartam!soadroli írta:Kassai Viktor lesz a játékvezető a Tottenham-Inter meccsen.
Remélem az angolok megszopatják az intert.
Verhetnek még vagy hármat.Lionel85 írta:Koman gól a Harkiv ellen!
Benítez pedig a támadójátékot.bence-barca írta:Akkor Mou rakta össze a védelmet, amihez ő köztudottan ért...Lionel85 írta:Viszont kapják is rendesen a gólokat. Ugyanez a védelem volt tavaly és ilyen nem nagyon lett volna, hogy 3-at kapnak...
Van benne vmi, de én most a Barcát sem érzem erősnek. Persze ez még változhat, de jelenleg nem emelkedünk ki a mezőnyből.albicelesteX írta:Igazán csak a Chelsea-től van félnivalónk a többiek nagyon verhetőnek tűnnek!Nekem nagyon gyenge a mezőny!Becsapósak ezek a sok gólos eredmények.Az Arsenal ezt nagyon érti a kis csapatokat elkalapálja egy Camp Nou-ból meg ők mennek el ennyivel!
Akkor Mou rakta össze a védelmet, amihez ő köztudottan ért...Lionel85 írta:Viszont kapják is rendesen a gólokat. Ugyanez a védelem volt tavaly és ilyen nem nagyon lett volna, hogy 3-at kapnak...