Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.15. 21:35:02

Bestbarca írta:
daffy írta:
messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadt :)
azér ezt felépíteni 1 nyár alatt nem lehet :wink:
Legalább nálunk van olyan koksz,ami nem csinál igedbeteg állatokat a játékosainkból...
Mint...:
http://www.youtube.com/watch?v=aJ2XVKXL ... re=related
picit off, de ha már linkelted...nincs olyan videó, amin pepe összes állatsága megvan ? találtam egy 4 perceset, de ott kb 6-7 eset megy végig.

on : üdv cesc, remélem olyan boldogan fog itt focizni, ahogy az edzés képeken látom, és akkor a jó teljesítmény sem maradhat el. :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.15. 21:31:36

daffy írta:
Legalább nálunk van olyan koksz,ami nem csinál igedbeteg állatokat a játékosainkból...
Mint...:
http://www.youtube.com/watch?v=aJ2XVKXL ... re=related
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.15. 21:27:19

Bizony az elmúlt 2-3 évben rendesen megizmosodott a kis Bolha, csodálkozom hogy ez csak most tűnik fel egyeseknek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.15. 21:26:57

Hát szóval azért kellett ő ide...Igaz kicsit luxus el kell ismerni,mert azért ha Xavi és Ini épek,akkor tuti ők az elsőszámúak,de évek óta az egyik legnagyobb gyengeségünk az,hogyha bármelyikük megsérül akkor nincs játékunk...Sokszor sérülten félig sérülten kellett játszaniuk...Most megvan ki helyettesítse őket,Cesc biztos vagyok benne hogy kb 2-3 meccs után tudja majd hozni azt a szintet mint ők,a génjeiben van,ezt a stílust nevelték belé,és azért az Arsenalban is hasonló focit játszott...Beilleszkedés szintén semmi,haverjaihoz jön,ráadásul válogatottban már sokat játszott együtt mindenkivel...A csapatmorált is tuti növelni fogja,ő is egy baromkodós vicces gyerek,jól ellesznek a többiekkel...

Ez szinte egy tuti igazolás volt,ezzel nagyon nehezen képzelem el hogy befürödnénk,anyagilag is jó,mert eléggé baráti áron jött,ráadásul sokan már régóta várják,és elég szép summa lesz a mezekből reklámokból is...

Összességében örülök,Thiagonak még érnie kell,nem is lehet tőle elvárni hogy egy Xavi vagy Ini helyére beállva hozza azt a szintet amit a világon kb 5en tudnak...19évesen?...Ez komolytalan...Megjegyzem annak ellenére azért nem volt olyan rossz madridban kezdőként,csak meg kell még szoknia hogy nem szabad cselezni mert a hentesek lemészárolják azonnal... :twisted:

ÉS így hogy lehet rotálni,tuti egész évben pörögni fog a csapat,nem lesz hullámvölgy az év végére,no arról nem is beszélve hogy Alexis tegnapi játékát nézve...No de az egy másik topic...

Egyszóval Benvinguda Cesc!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2011.08.15. 21:24:26

Szeretek Real szurkolóktól doppingról olvasni.
Ők legalább tudják mit beszélnek, hiszen elég végignézni a keretükön és látni, hogy bizony ennyi tenyészbika előállításához nagy szakértelem kell ezen a téren.

ON:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.15. 21:23:17

ferninho írta:
daffy írta:messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadt :)
az köztudott dolog, hogy Messit hormonozták anno rendesen.
és ennek tudatában máris nem olyan meglepő ez... nagyon sokat segít ez ilyen téren, még ennyi idő távlatából is.
Levezetnéd konkrétan ezt? Érdekelne.

Amúgy daffy eddig is elég brutál bicepsze volt nekem 09/10-ben tűnt fel, de ezen a nyáron is pakoltak rá.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.15. 21:22:47

ferninho írta:
daffy írta:messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadt :)
és ennek tudatában máris nem olyan meglepő ez... nagyon sokat segít ez ilyen téren, még ennyi idő távlatából is.
Nem néztek sok képet Barca edzésekről, tavaly is már hasonló bicepsze volt. Gondolom azóta tovább fejlődött. Mondjuk mit titkoljuk; a gumibogyó szörp megtette a hatását, ahogy ezt Mordorban nevezik.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.15. 21:22:08

Kash írta:
daffy írta:

én nem látom :( vagy csak átvitt értelemben értetted :)
Úgy értette, hogy kábszer na.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Kash
Entrenador del Barça

2011.08.15. 21:19:24

daffy írta:

én nem látom :( vagy csak átvitt értelemben értetted :)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.15. 21:18:34

daffy írta:
Tolta a fehérjét reggel délben meg este :D
Amúgy nekem is feltűnt,hogy kicsit megizmosodott,de nem tudom hogyan :D

Ez nagyon nagy:
Kép
"2évig tartott???" :DD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.08.15. 21:19:25-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2011.08.15. 21:17:46

Benzema elég sokat fejlődött az a 7 meccs óta, vagy csak megtöltötték egy kis elégedetséggel :lol: :lol:
Kép
ferninho
Madridista

2011.08.15. 21:17:27

madridista
daffy
Madridista

2011.08.15. 21:09:36

SuperMessi
Capitá del Barça

2011.08.15. 21:06:31

albicelesteX
A Vadász

2011.08.15. 21:01:06

Fura nekem még,meg kell szokni,még nem fogtam fel,hogy itt van. :) Örülök neki,úgy voltam vele,ha jön jön ha nem nem,de most örülök.A Xavis találgatások meg remélem csak spekulációk.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2011.08.15. 20:59:08

Végül jó, hogy jött Fabregas és szinte ingyen volt :) Gondoljatok csak bele, ha 8 évig itt lett volna 3 millás átlagfizetéssel számolva 24 millába került volna és nem lenne egy ilyen komplett játékosunk, mivel nem kapott volna sok lehetőséget.
Sok sérülésmentes szezont kívánok, üdv újra itthon Cesc!
Kash
Entrenador del Barça

2011.08.15. 20:54:17

Valaki itt mondta, hogy Fabregasra szinte nincs is szükség, mert Thiago jobb mint ő, hát azért várjunk egy kicsit, Fabregas már világbajnok, az egyik legerősebb angol klub csapat kapitánya volt. Elismerem hogy Thiago nagyon tehetséges, ahogy két ember szoritásából kivitte a labdát, főleg a madrid ellen, az csodálatos volt, de Fabregas mégis csak Fabregas.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.15. 20:32:44

albicelesteX írta:
ALEXDP írta:Erről jut eszembe, az is tényező lehet, amit mi nem tudunk de a csapat, és az orvosok igen, ha például Xavi nagyúrnak van 1 krónikus sérülése, vagy látják hogy a fizikai tesztek alapján már nem bír 1 szezont...
Nagyon összetett...
Szerintem ez a legfelsőbb szinteken túlmisztifikált feltevés.
és ez a sérülés 2 éve fennáll? nem nagyon hiszem :)
albicelesteX
A Vadász

2011.08.15. 20:28:41

ALEXDP írta:Erről jut eszembe, az is tényező lehet, amit mi nem tudunk de a csapat, és az orvosok igen, ha például Xavi nagyúrnak van 1 krónikus sérülése, vagy látják hogy a fizikai tesztek alapján már nem bír 1 szezont...
Nagyon összetett...
Szerintem ez a legfelsőbb szinteken túlmisztifikált feltevés.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.08.15. 20:25:52

[quote="Game90"][/quote]

Korrekt írás.Érdekelne egyébként mondjuk Tőled,mint az Arsenal szimpatizánstól,hogy milyen jövője lehet vagy van az Ágyúsoknak?Mind Európában mind a Premier League-ben?Ha off akkor jöhet másik topicba is.
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.15. 20:24:36

Kikizoli írta:Sziasztok!

Elsőként gratulálok Fabregasnak, mégis vegyesek az érzéseim, mert a közel 40 millióból 2 hátvédet igazolhattunk volna,(esetleg szűrőt és hátvédet) ugyanis így elég rövid a kispadunk. Puyol már nem lesz fiatalabb, Abidal sem mutat túl jó formát, Mascerano játékát nem is említem...
Bocs, ha egy kicsit off lett! :oops:
De azért Puyolban van még 1 + 1 fél szezon, Abidalban 2 kb, szóval nem állunk rosszul, ezzel együtt osztom a vegyes érzéseidet!(Főként a szükségességével kapcsolatban)

Erről jut eszembe, az is tényező lehet, amit mi nem tudunk de a csapat, és az orvosok igen, ha például Xavi nagyúrnak van 1 krónikus sérülése, vagy látják hogy a fizikai tesztek alapján már nem bír 1 szezont...
Nagyon összetett...
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.15. 20:20:58

Sanama írta:
Lionel85 írta:"...két bajnoki címig egyenként fog fizetni 2 millió eurót az Arsenalnak..." Ez pontosan mit jelent? Nem értem tisztán. Két bajnoki cím után utalunk 2 millió eurót az angoloknak?
Szerintem a következő 2 megszerezett bajnoki címkor 2-2millát kap az Arsenal. Tehát ha idén meg jövőre nyerünk, akkor 2-2 most. De ha egyet most, egyet meg 3év múlva akkor majd akkor kapják meg.
Tehát összesen 4et jelent nekik akkor ha még 2bajnokit nyer a Barca.
Nade az esetleges pénz összesen 6 millió.

Akkor ha 2 Liga-t nyerünk, az 2-2 millió, ha még 1 et+ 1 bl-t, akkor azok 1-1 misi per darab?
Kikizoli
Barça B

2011.08.15. 20:19:55

Sziasztok!

Elsőként gratulálok Fabregasnak, mégis vegyesek az érzéseim, mert a közel 40 millióból 2 hátvédet igazolhattunk volna,(esetleg szűrőt és hátvédet) ugyanis így elég rövid a kispadunk. Puyol már nem lesz fiatalabb, Abidal sem mutat túl jó formát, Mascerano játékát nem is említem...
Bocs, ha egy kicsit off lett! :oops:
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!

"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
PCsabi
aka Game90

2011.08.15. 19:56:29

LG írta:Azért kiváncsi lennék, h ha Barca és az Arsenal erőviszonyai fordítottak lettek volna, akkor is mindenképp visszafelé tepert volna. :roll:
Erre azért én is...De ezek a címercsókolgatások szerintem igaziak tőle, az Arsenal és a Barcelona is elég komoly helyet foglalnak el a szívében.

Arsenalosként: gyakorlatilag ebben a klubban vált világklasszissá, a világ egyik legjobb középpályásává, nagyon sokat köszönhet az Arsenal-nak és Wenger-nek, aki szinte a második apja. Csapatkapitány lett 21 (?) évesen, ő volt a csapat esze, rá volt építve az egész támadójáték. Ez meg is látszódott, az utóbbi 5 évben a nagy bajnokságokat figyelembe véve, ő adta a legtöbb gólpasszt. De azt mindenki tudta, hogy úgyis vissza fog térni, ez csak idő kérdése volt, Wenger érezte, hogy már nem tarthatja meg Cesc-t, egy félig Barcelonában lévő csapatkapitány nem tett volna jót a klub-nak. Várt ő eleget, de a csapat nem fejlődött, ő pedig a legjobb korban van... Csak két dolgot sajnálok vele kapcsolatban: 1. hogy így sikerült elmennie (közel fél év "sérülés", folyamatos huzavona..., legalább az Emirates Cup-on kaphatott volna 5 percet), 2. hogy csapatkapitányként nem emelhetett fel egy kupát sem... :( Végül: köszi az elmúlt 8 évet és a 303 Arsenalos meccset! (Ja, ezzel az igazolással megint lezárult egy korszak az Arsenal történelmében...)

Barcásként: kedvenc játékos a kedvenc klubban, kell ennél több? A 2-3 éve tartó szappanopera végre lezárult, Cesc visszatért a nevelőegyesületéhez, a barátaihoz, a családjához. A bemutatásán is látszott, hogy nagyon boldog. A 35 millió eurós ár meg elég akciós egy ilyen játékosért, Andy Carroll többe került... :roll: :) Jó lesz ő itt, 7-8 jó év még biztos van benne. Bár az első 1-2 hónapban nem várok tőle olyan sokat, mert kb. március-április környékén játszott utoljára tétmeccsen meg azért mégiscsak "új" klub. A 3 legjobb irányító + a legnagyobb tehetség itt van, már csak Pep-en múlik, hogy mennyire fogja rotálni őket. Ha a Szuperkupa visszavágón pályára fog lépni, akkor elmondhatja, hogy 1 hét alatt több kupát nyert, mint az Arsenalban az utóbbi 6 évben...

Pár meccsnek azért el kell még telnie, hogy megszokjam, hogy Cesc nem Arsenal, hanem Barca mezben lép pályára :)

http://www.youtube.com/watch?v=vi9UYycdUm8

Végül egy tökéletes poszt Fabregas-ról, mintha én írtam volna :) :
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... esc_Blues/

U.i.: bemutatásán azért elég kevesen voltak... :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.08.15. 19:40:49

Köszöntelek újra köreinkben!!!!!!!! =; Remélem veled még jobb lesz a csapatjáték,és nem csak a padon fogsz ücsörögni úgy 2-3 évig!Sok sikert kívánok!!!! :)
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Lezárt