LG írta:Azért kiváncsi lennék, h ha Barca és az Arsenal erőviszonyai fordítottak lettek volna, akkor is mindenképp visszafelé tepert volna.
Erre azért én is...De ezek a címercsókolgatások szerintem igaziak tőle, az Arsenal és a Barcelona is elég komoly helyet foglalnak el a szívében.
Arsenalosként: gyakorlatilag ebben a klubban vált
világklasszissá, a világ egyik legjobb középpályásává, nagyon sokat köszönhet az Arsenal-nak és Wenger-nek, aki szinte a második apja. Csapatkapitány lett 21 (?) évesen, ő volt a csapat esze, rá volt építve az egész támadójáték. Ez meg is látszódott, az utóbbi 5 évben a nagy bajnokságokat figyelembe véve, ő adta a legtöbb gólpasszt. De azt mindenki tudta, hogy úgyis vissza fog térni, ez csak idő kérdése volt, Wenger érezte, hogy már nem tarthatja meg Cesc-t, egy félig Barcelonában lévő csapatkapitány nem tett volna jót a klub-nak. Várt ő eleget, de a csapat nem fejlődött, ő pedig a legjobb korban van... Csak két dolgot sajnálok vele kapcsolatban: 1. hogy így sikerült elmennie (közel fél év "sérülés", folyamatos huzavona..., legalább az Emirates Cup-on kaphatott volna 5 percet), 2. hogy csapatkapitányként nem emelhetett fel egy kupát sem...

Végül: köszi az elmúlt 8 évet és a 303 Arsenalos meccset!
(Ja, ezzel az igazolással megint lezárult egy korszak az Arsenal történelmében...)
Barcásként: kedvenc játékos a kedvenc klubban, kell ennél több? A 2-3 éve tartó szappanopera végre lezárult, Cesc visszatért a nevelőegyesületéhez, a barátaihoz, a családjához. A bemutatásán is látszott, hogy nagyon boldog. A 35 millió eurós ár meg elég akciós egy ilyen játékosért, Andy Carroll többe került...

Jó lesz ő itt, 7-8 jó év még biztos van benne. Bár az első 1-2 hónapban nem várok tőle olyan sokat, mert kb. március-április környékén játszott utoljára tétmeccsen meg azért mégiscsak "új" klub. A 3 legjobb irányító + a legnagyobb tehetség itt van, már csak Pep-en múlik, hogy mennyire fogja rotálni őket. Ha a Szuperkupa visszavágón pályára fog lépni, akkor elmondhatja, hogy 1 hét alatt több kupát nyert, mint az Arsenalban az utóbbi 6 évben...
Pár meccsnek azért el kell még telnie, hogy megszokjam, hogy Cesc nem Arsenal, hanem Barca mezben lép pályára
http://www.youtube.com/watch?v=vi9UYycdUm8
Végül egy tökéletes poszt Fabregas-ról, mintha én írtam volna

:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... esc_Blues/
U.i.: bemutatásán azért elég kevesen voltak...