no vajon ki volt az a 14 ember aki nem elégedett Tito kinevezésével?

Én megmondom őszintén 3 embert tartottam esélyesnek Pep helyére, s ezt akkor le is írtam valamelyik cikk kapcsán. 1, Luis Enrique 2, Johann Cruyff 3,Francesc Tito Vilanova.
Hála isten Tito lett a befutó! Megmondom azt is őszintén hogy Bielsa emlegetését sem tartorttam jó 5letnek, mert nem kötődik a klubhoz, nem ismeri belülről a "családot" neki ez "csak" egy munka lett volna egy kihívás, nem pedig egy életérzés... azt hiszem ebben különbözünk a világ összes csapatától... nálunk még a trénerek is saját nevelésűek:)
Amit a Madriddal és Jose-val kapcsolatban elmondott rendkívül diplomatikus volt.
"Majd az idő eldönti. Sokszor semmi értelme nincsen a jövőről beszélni. A két klub kapcsolatát majd meghatározza az, ahogyan a két együttes edzői és játékosai reagálnak az egyes szituációkra." Az első nagy igazság ami elhangzott a szájából!

Irányt mutatott azon a vonalon, hogy a Barcelona kész békésen végigjátszani a szezont ha ebben a Madrid is partner lesz... ez a történtek szempontjából nagy dolog... már olyan Barcelonás.