2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amíg Tello jól teljesít, addig nincs gond. És abszolút jogos most a játszatása. Alexis pocsék formában van, míg Villa nem tökéletes. Így jogosnak tűnik a szerepeltetése. Másrészt azt tudni kell, hogy jövőre lejár Tello szerződése... Muszáj növelni benne a bizalmat, mert gondol egyet és ingyen elmegy. Az meg vagy 10 millió kiesést jelentene. Sztem ez is lehet a háttérben. Mindenképpen hosszabbítani kéne vele.shutterisland írta:
eddig pozitív a képem róla, az egyetlen bajom vele, hogy úgy tűnik, ő is szerelmes telloba.
Jó, mondjuk 10ből 4 fórumozó (és lehet, hogy ezzel keveset mondtam) is nyert volna egy ilyen kerettelab1daL írta:Élete második tét meccse a Barca kis padján, és az Egyetlent, az atyaúristent meg verte, aránylag simán, csak sajnos kicsit odapiszkított Victor. Gyerünk Tito, így tovább!
+ amit még észrevettem és vártam is (de lehet csak beképzelem), hogy kicsit direktebb a támadásépítés. Sok passz persze megvan de direktebb az egész.visca el barca írta:2 meccs alapján 2 dolog
- lövöldözünk távolról, ami egyelőre elég halovány, mert sztem nincs olyan igazi nagy lövőnk, de legalább jó, mert kilépnek a játékosra és máris van egy kis hely a 6489 között
- elég sok ember játszik szabadabban mint eddig. pepnél ugye csak messi volt ilyen, de idén mintha "nem lenne" taktikai felálláspiqué is többet támad lassan mint védekezik...
davi10 írta:Olyanok a padon, mint Xavi meg Ini a pályán
az a lényeg,hogy maradjon kartávolságon kívül és a meccs végén csak integessen mourinhonak.K900 írta:Óriási személyiség!!Remélem megmutatja mire is képes mint edző,és remélhetőleg ezt Mourinhóék is elismerik majd.Bár ezt azért kétlem.Castiel írta: azért ez nem semmi!![]()
Óriási személyiség!!Remélem megmutatja mire is képes mint edző,és remélhetőleg ezt Mourinhóék is elismerik majd.Bár ezt azért kétlem.Castiel írta: azért ez nem semmi!![]()
Olyanok a padon, mint Xavi meg Ini a pályánDeus írta:shutterisland posztolta be a facebookon:
Wow![]()
Nem lesz gond Tito -val sztem, mert egy rugón jár az agyuk Pep -el.