Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel a felállással halálra lennénk ítélve véleményem szerint. Az ellenfél jobbszélsője folyamatosan végigrohanna az egész balszárnyunkon...lionelmessi19 írta:Hogy őszinte legyek én úgy csináltam volna, hogy:
Valdes
Rafa---Thuram----Puyol
--------Motta------------
Zambrotta----Deco------Iniesta----
-Messi---Samu---Dinho
Nem kell feltétlen mindkét oldalon erőltetni a széljátékot.
Mert Rijkaard hülye. Már sorry.Game90 írta:Ez 3-4-3-ban nem bizonyosodott belionelmessi19 írta:minnél több támadó, annál több támadás és gól.![]()
De 4-3-3nál, ahol Iniesta, Xavi és Deco vannak pályán, na ott már igen.Game90 írta: Ez 3-4-3-ban nem bizonyosodott be![]()
Ez 3-4-3-ban nem bizonyosodott belionelmessi19 írta:minnél több támadó, annál több támadás és gól.
Amennyiben Bommel vkp-nek számít. De sztem ő nem igazán vkp.Szakacs írta:A Bl-ben a tavaly nagyreszt ugy meneteltunk...Chelsea,Milan ellen mindenkepp 2 VKP-vel alltunk fellionelmessi19 írta:Két vkp-vel és 4 védővel felállni szégyen szerintem. Főlega BArcának.
En is ezt irtam leozsimiki írta:Nem lenne semmi szégyen,így is támadnánk,hidd csak ellionelmessi19 írta:Két vkp-vel és 4 védővel felállni szégyen szerintem. Főlega BArcának.
Akkor meg miért zavar,h mennyi a vkp-k+védők száma? 4en elől megoldanák,h csak bámuljunk,és közben nem is rohanánnak át rajtunk...
Nem lenne semmi szégyen,így is támadnánk,hidd csak ellionelmessi19 írta:Két vkp-vel és 4 védővel felállni szégyen szerintem. Főlega BArcának.
Abban az esetben nem, ha támadófocit játszik attól függetlenül. Bár ez meglehetősen ritka.lionelmessi19 írta:Két vkp-vel és 4 védővel felállni szégyen szerintem. Főlega BArcának.
A Bl-ben a tavaly nagyreszt ugy meneteltunk...Chelsea,Milan ellen mindenkepp 2 VKP-vel alltunk fellionelmessi19 írta:Két vkp-vel és 4 védővel felállni szégyen szerintem. Főlega BArcának.
Inkább nem garasoskodhatunk sztem.Zozzy 5 írta:Remélem sikerül megszerezni, én neki örülnék a legjobban, vagy Makounnak. Mondjuk a 12-15M kicsit borsos, de mostmár nem garaskodunk!
Pont ezt jelenti, de tekintve az általános pletykákat, és a goal.com-ot, ez kb. annyi lehetett, hogy valami miatt nem tudott elmenni, nem pedig azt, hogy ő bizony nem hajlandó chelsea mezben mutatkozni...Zozzy 5 írta:Ha jól vettem ki, akkor ez azt jelenti, hogy Lampard nem reklámozza a jövő évi cselszi mezeketgrecki írta:KIs bulvár: KattEzt jelenti?