Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ebben szerintem igazad van. Minden egyes nyilatkozatában az emberséget, becsületességet és igazmondást emlegeti...Shandor írta:Nincs itt semmiféle Eto'o-ügy. Nem olyan embernek ismertük meg, aki csak úgy azt mondaná, hogy tuti marad, aztán szedi a sátorfáját (tudom, volt már ilyenre precedens, de szvsz az merőben más volt..) Problémás a srác, de ilyet nem fog tenni. Ha majd el akar menni, majd bejelenti. Pont.
Persze a sztárklubok szeretnék őt.. De ki ne akarna egy olyan csatárt, mint a mi Eto'onk?!
Mármint úgy, hogy ha Eto'o elmenne... Ajánlom Laportának, hogy ne történjen meg amúgy, mert különben kimegyek tüntwtni Barceloánab.lionelmessi19 írta:Atesz írta: Eto'o helyére gondolták a többiek.![]()
Az kemény
Nagyjából 50 csatárt tudok felsorolni, aki jobb volna, ha véletlen Samut kellene helyettesíteni...Zozzy 5 írta:Feltéve, ha Samu távoznaElcserélni szerintem senki sem cserélné
lionelmessi19 írta:Na, látom felmerült Rooney neve is...
Elmondom róla is a véleményemet:
Szerintem egyáltalán nem technikás játékos, sőt nem is egy stabil csatár a befelyezést illetően, idén ráadásul iszonyatos idénye volt...a csapat egyik leggynegébbje volt sztem.
Ezen felül pedig azt sem tudom elképzelni, h a Barca mezében játszon. Ez nem az ő focija...
sztem.
Gondolom kiderült h annyira nem favorizálom...
Egyébként sem padozna.
barca99 írta:Sztem meg:grecki írta:Három játékost tudnék én elképzelni, ha Eto'o elmenne:
Henry
Villa
Torres
-Drogba
-Rooney
-Henry
-Jovánczai
Sztem meg:grecki írta:Három játékost tudnék én elképzelni, ha Eto'o elmenne:
Henry
Villa
Torres
Nekem Villa nem tűnik olyan hűű de extrának. Persze gólerős meg minden, de nem tudom, nekem valahogy nem kóser. Legalábbis a Barcában nem tudom elképzelni kezdőcsatárként.grecki írta:Három játékost tudnék én elképzelni, ha Eto'o elmenne:
Henry
Villa
Torres