C.nb1.hu írta:Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a következő szezontól szigorúbban szankcionálná a színészkedést, szándékos időhúzást és a reklamálást.
Hugh Dallas korábbi FIFA-játékvezető irányításával felállt egy bizottság, amely elkészíti a módosító indítványokat.
- A mérkőzések színvonalának rengeteget árt a sok sportszerűtlenség, ezért ezek ellen szigorúbban fel kell lépni - mondta Dallas. - A sárga lap nem elég visszatartó erő. Szeretnénk elérni, hogy a szándékos időhúzásért, színészkedésért, reklamálásért is azonnal ki lehessen állítani a vétkeseket. Ugyanígy rögtön piros lapot vonna maga után, ha valaki hozzáér a játékvezetőhöz.
Evilgrim írta:Én nem nagyon értek a pókerhez.De egyszer láttam egy ilyen póker játszmát,Korda Gyuri előadásában.És amikor az egyik játékos megnyerte a játszmát,akkor elkezdi a Korda:"Te,ez egy gyík,egy hatalmas gyík..nem inkább egy nagy kígyó"--Gyikot nem arra szoktak erteni,hogy milyen hulye valakidali írta:Talán a Gyuri bácsi tolmácsolásában annak tűnik![]()
Én nem nagyon értek a pókerhez.De egyszer láttam egy ilyen póker játszmát,Korda Gyuri előadásában.És amikor az egyik játékos megnyerte a játszmát,akkor elkezdi a Korda:"Te,ez egy gyík,egy hatalmas gyík..nem inkább egy nagy kígyó"--Gyikot nem arra szoktak erteni,hogy milyen hulye valakidali írta:Talán a Gyuri bácsi tolmácsolásában annak tűnik![]()
Nekem is nagyon tetszik, gyönyörű verda...Vito írta:ízlések és pofonok.
nekem tetszik. nagyon...
Evilgrim! -van ilyen Mo-on is, bár az új kasztnisra várni kell valóban.
Csongor!
még egy kör nyáron?
Hát nem tudom, szerintem kifejezetten csúnya szegény
attól függ milyen környezetben volt, illetve miről szólt a kérdéskör.XaviMessifan írta: Én is!!!!!nekem is magyar volt a jobb szinte mindent tudtam csak ezt nem:
"Kölcsey pesszimista szemmel írta a Himnuszt"
Ebben mi a rossz?
Az, h valószínűleg nem szemmel, hanem tollal írta...XaviMessifan írta:Én is!!!!!nekem is magyar volt a jobb szinte mindent tudtam csak ezt nem:Shakur írta:ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEEEEEEEEn tul vaok a központi-felvételin...A matek nem lett tul jó de a magyar az naon jó lett...Nektek h sikerült??(már aki irt:D)
"Kölcsey pesszimista szemmel írta a Himnuszt"
Ebben mi a rossz?
A matekom is elég jo lett...de azért volt egy pár hibám.
Én is!!!!!nekem is magyar volt a jobb szinte mindent tudtam csak ezt nem:Shakur írta:ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS IGEEEEEEEEn tul vaok a központi-felvételin...A matek nem lett tul jó de a magyar az naon jó lett...Nektek h sikerült??(már aki irt:D)