Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
bazsa007 írta:Ez mit jelent?![]()
A samsungsport.hu-n az ügynöke nyilatkozta, hogy a sevilla is jól jönne ki az eladásával, mert qumma sok pénzt le tudnának akasztani vele.Zozzy 5 írta:Ezt hol olvastadvarga tamás írta:Dani Alves nagy valószínűséggel elhagyja a Sevillát.
Vártható volt hogy mások is ráindulnak Momora. Az a 13 mlla elég erős ajánlatnak tűnik nekem.Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=317837
Elúszni látszik Sissoko?
ez hülyeség Saviolat, hogy adnák hisz ő ha akkar akkor ingyen meggy oda a Barca nem szólhat bele, hogy hol folytatjanoname írta:Sajnos nem. A cikkben azt írják h pénzt+Saviolát ajánlották érte, de a Lyon ezt visszautasította.varga tamás írta:Az eurosport.com szerint - ha jól értelmeztem - a Barcelona leigazolta Eric Abidalt. Lehet, hogy nem értettem jól, ha igen javítsatok ki.![]()
Úgy néz ki magasabb összeget kell érte ajánlani.
igen, meg zambrotta a válogatottban is jobboldalon játszik, Grosso miatt. ha megszokja ott, jól fogja tolni. Abidal sokkal jobb lesz nekünk mint az a görény alves. őz az egyetlen brazil, akit utálok. persze nem ez számít, de akkor se kell ő ide.Zozzy 5 írta:Szerintem is...Ebben az évben téynleg nem volt vmi jó a jobboldalon, de ez nagyrészben annak köszönhető sztem, hogy állandóan tologatták, és nem tudott sehol sem legyökerezni. Ha folyamatosan játszik egy oldalon, biztos vagyok benne, hogy megszokja.Charlie írta:Abidal meg az 1ik legjobb baloldali, Zambi srác pedig van annyira tehetséges, hogy a jobboldalon is tud alkotni majd.
C.
Szerintem is...Ebben az évben téynleg nem volt vmi jó a jobboldalon, de ez nagyrészben annak köszönhető sztem, hogy állandóan tologatták, és nem tudott sehol sem legyökerezni. Ha folyamatosan játszik egy oldalon, biztos vagyok benne, hogy megszokja.Charlie írta:Abidal meg az 1ik legjobb baloldali, Zambi srác pedig van annyira tehetséges, hogy a jobboldalon is tud alkotni majd.
C.
Meg mondjuk Abidal balhátvéd, vagy minek szeretnéd idehozni kapusnak?Zambrotta bőven jó oda jobb oldalra.laci18 írta:Miért Abidal miért nem Dani Alves![]()
![]()
![]()
![]()
Mert Alves egy asshole, aki nem akar idejönni+nemakarják elengedni. Abidal meg szeretne itt játszani+aLyonnak idén kell őt eladnia, különben nem kap majd érte pénzt (ú.i ric mindenképen távozni fog).laci18 írta:Miért Abidal miért nem Dani Alves![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem meglesz az, csak pedálozni kell egy kicsit érte. Dehát az várható volt, hogy nem lesz egyszerű küldetés...noname írta:Sajnos nem. A cikkben azt írják h pénzt+Saviolát ajánlották érte, de a Lyon ezt visszautasította.varga tamás írta:Az eurosport.com szerint - ha jól értelmeztem - a Barcelona leigazolta Eric Abidalt. Lehet, hogy nem értettem jól, ha igen javítsatok ki.![]()
Úgy néz ki magasabb összeget kell érte ajánlani.
Sajnos nem. A cikkben azt írják h pénzt+Saviolát ajánlották érte, de a Lyon ezt visszautasította.varga tamás írta:Az eurosport.com szerint - ha jól értelmeztem - a Barcelona leigazolta Eric Abidalt. Lehet, hogy nem értettem jól, ha igen javítsatok ki.