Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik!Danka00792 írta:Én is öszedobtam vmit polyénból.
De csinálok másikat, amelyik jobb lesz, de belinkelem ezt is hogy ne vesszem csak ugy el a semmibe.![]()
http://i40.tinypic.com/300qj4n.jpg
Egyszerű, de fantasztikus!CFirpo3 írta:
Elég egyszerűek lettek...
No igen, az nem árt.. de ez csak ilyen apróság, finom módosításokat valószínűleg a nyertesnél is kérünk majd még, ha kirakjuk.CFirpo3 írta:És akkor gondolom a bal alsó sarokban ki kell hagyni egy kis helyet a naptárnak...
It's more than a sitelionelmessi19 írta:Hát nekem egy kicsit furcsa... web.. háló. ráadásul nemtudom hogy spanyolul is így van-e.. szerintem valahogy másképp kéne átalakítani a mes que un club feliratot, ha már..
Fölösleges vagy sem, ez az eurobarca.hu hivatalos logója.Ilúvatar írta:lm19!
Logóban szvsz fölösleges a www.eurobarca.hu felirat, hiszen ott van a címtárban is... szimplán EUROBARCA felirat elég.
Héhéhé.. saját munka legyen ám.. !LM10 írta:Tud vki olyan oldalt ahol háttérképnagyságú képek vannak és frissek?Mert a Barcáról ilyenek még csak 2005-ök vannak szinte.
Hát nekem egy kicsit furcsa... web.. háló. ráadásul nemtudom hogy spanyolul is így van-e.. szerintem valahogy másképp kéne átalakítani a mes que un club feliratot, ha már..MichaaBee írta:A 'més que una web' felirat elfogadható?
Én pont ezt akartam csinálniVarga Tamás írta:Én a kivitelezéshez annyira nem értek, de lehetne egy javaslatom?
Valamilyen úton-módon a fejlécen nem lehetne feltüntetni a 'Més que un club' jelszót?
Ha nem, nem. Vagy ha az oldal szerkesztői rossz ötletnek tartják, megértem. De mégiscsak az FC Barcelona hivatalos oldaláról van szó, ez meg a Klub jelszava.
Köszönöm.