Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Off: én offomért sorry...de ha jól látok még 1 maradtCharlie írta:Muszáj szétb@xni a topikot? Komolyan nem értem néhányotokat...
...Törölve a hozzászólások...
C.
Barca új magyar tehetsége:EL FUERO!el fuero írta:Öhöm, öhöm.... Már rosszul kezdődik a mondat: AS!Los Banditos írta:Biztosan majd Zaragozába viszi, ahova már elvinni se merik, mert állandóan megy a rasszistáskodás.
Az AS viszont nagy cikkez arról, hogy Eto'o még valamikor a Madridba fog játszani - amit Én elképzelhetetlennek tartok.
De ez kb. olyan elképzelhetetlen h engem leigazoljon a barca
Öhöm, öhöm.... Már rosszul kezdődik a mondat: AS!Los Banditos írta:Biztosan majd Zaragozába viszi, ahova már elvinni se merik, mert állandóan megy a rasszistáskodás.
Az AS viszont nagy cikkez arról, hogy Eto'o még valamikor a Madridba fog játszani - amit Én elképzelhetetlennek tartok.
Te miről beszélsz?Qpi írta:Makaay?? Ugye ez csak egy vicc? Lassan 50 éves, egy értelmes cselt nem tud, kb olyan bandzsa mint inzági...na jo, azért annyira nem...Ennek a csapatnak nincs szüksége ilyen játékosra, semmi technikája, na meg ha egy tonit nem tud lefocizni, minek kéne ide? :O Peace
Háááát...ozsimiki írta:
Miaz már megint,hogy HA ET'O MARAD...![]()
![]()
MAAAARRRRAAAAAAAAADDDDDDVagy semmibe veszitek Eto'o,és a Vezetőség összes tagjának a szavát
![]()
Oké kösszi. Akkor megnyugodtam.Charlie írta:Pont ő lesz a cseréje.
C.
Vagy ChivuCsak a Barca! írta:Meglehet, ez az első alkalom, hogy osztom a véleményed, de ez nekem is megfelelni. A +név meg legyen Gabi Milito.Zozzy 5 írta:A cikkben szereplő 3 névhez még jöhet egy klasszis belső védő, és ezzel én meg is lennék elégedve...
Meglehet, ez az első alkalom, hogy osztom a véleményed, de ez nekem is megfelelni. A +név meg legyen Gabi Milito.Zozzy 5 írta:A cikkben szereplő 3 névhez még jöhet egy klasszis belső védő, és ezzel én meg is lennék elégedve...
Ezt csk most olvastam el. A skysports megőrült. Etoo jobb mint Henry és az a 25 milla is esetleg 20 lenne, de Etoo nélkül.dickricsi írta:Skysports szerint a Barca Eto'o-t+25 millió Eurót adna Henry-ért!!!!!
Sztem ez nevetséges![]()
Hatalmas baromság lenne Eto'o-t elengedni, pláne így.
Remélem ez oltári nagy kacsa!
http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... t&channel=&
Igaza van Mikinekozsimiki írta:Miaz már megint,hogy HA ET'O MARAD...Léfe írta:Ha Etoo marad jó a holland, ha elmegy ütősebb csatár kellene.![]()
![]()
MAAAARRRRAAAAAAAAADDDDDDVagy semmibe veszitek Eto'o,és a Vezetőség összes tagjának a szavát
![]()