Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azok nekem is, matekot,törit,magyart,angolt és egy választottat természetismeretet kérnek, fizika a választott mert abból lettem 5ös idén is és tavaly is.Matek nem oan vészes szerintem, tavalyit és tavalyelőttit írd meg és úgy már könnyű leszXaviMessifan írta:sztem a magyar egyszerűbb,de a matek se naon nehéz!!nekem 35-40 pont elég lenne!remélem összejön!én a matektol tartok egy kicsit!Theo írta:Én is most fogk :S
Mondjuk szerintem a matek egyszerű, 40-50 pontot akarok matból írni
magyartól félek picit...35pont kéne minimum...félévitek mien lett?
van vki közületek pécsi?
nekem minden ötös lett amit kérnek!
sztem a magyar egyszerűbb,de a matek se naon nehéz!!nekem 35-40 pont elég lenne!remélem összejön!én a matektol tartok egy kicsit!Theo írta:Én is most fogk :S
Mondjuk szerintem a matek egyszerű, 40-50 pontot akarok matból írni
magyartól félek picit...35pont kéne minimum...félévitek mien lett?
van vki közületek pécsi?
Ezekkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! A társadalom söpredékei... bele sem merek gondolni, hogy miket fognak és mennyi ideig fogják még csinálni a különböző érdekes tetteiket...Sylvinho_ írta:A cigányok ismét alkottak...
tudom, voltam már ott meg az egyik haverom is oda jár!Széchényitöl tom h jobb csak ha kajakozni is akarok akkor jobb választás lennne a széchenyi (mellesleg nem is kell fölvételizni...Vito írta:
hélló!
én a Deákba jártam még az elmúlt évszázadban!
jó suli, amerikai típusú épület, a Széchenyinél jobb.
ja! és nagyon sok vajdasági magyar jár oda: Zenta, Ada, Moravica, Kanizsa, Kikinda...
hogy h nem kell felvételizned?Hova valósi vagy?lionel19 írta: Én is most felvételizek szombaton! Én nem tanultam rá mert végül kiderült hogy nem is kell irnom na mindegy mondom azé megirom mert má jelentkeztem
hélló!XaviMessifan írta:hi!
Van vki itt aki Szombaton fog felvételizni???
Én már naon várom...kumma sokat tanultam rá!kül. Szegedre megyek a Deákba v a Széchényibe!
Ja énis most fogok elég parós dologXaviMessifan írta:hi!
Én már naon várom...kumma sokat tanultam rá!kül. Szegedre megyek a Deákba v a Széchényibe!
Én is most felvételizek szombaton! Én nem tanultam rá mert végül kiderült hogy nem is kell irnom na mindegy mondom azé megirom mert má jelentkeztemXaviMessifan írta:hi!
Hát nálunk már 1-2órája elég szépen lecsapogat,most már elég nagy hangja is van,remélem nem lesz olyan brutál mint aug.-ban...
Még hasonlít is a gyerekreGame90 írta:http://www.liveleak.com/view?i=2bcfe6a4cc
PerreroTe vagy az Eurobarca Alkesze
akkor ezt csináld meg
![]()
Ott a pontlionelmessi19 írta: Neki tényleg egy golyó járna....legalább nem lenne teljesen üres a feje.