FC Barcelona 18/19
Nagyon várom az új szezont, kíváncsi vagyok egyrészt az új emberekre (Arthur, Lenglet, Malcom, +aki még jöhet), de a "régi újak" is még bőven tartogathatnak meglepetéseket (Coutinho, Dembélé, Semedo).
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Nekem bőven elég lenne, ha a portugál nyelvűek 75%-a eltűnne, a többiek sok vizet nem zavarnak...messideco írta:Elkezdték az előszezont a következő játékosok: Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Samper, Douglas, Marlon, Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Ortolá és Aleñá
Kiemeltel akik remélem csak elbúcsúzni jöttek...
- davi10
- Llegenda del Barça
Nálam Marlon és Munir érdemelnének még egy esélyt.messideco írta:Elkezdték az előszezont a következő játékosok: Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Samper, Douglas, Marlon, Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Ortolá és Aleñá
Kiemeltek akik remélem csak elbúcsúzni jöttek...
Marlon nagyon jó volt amikor bedobták a mélyvízbe, ha sikerül Mina-t kölcsönbe adni, akkor az EU-s helyek miatt sem kéne aggódni, és akkor talán Lenglet-re sincs szükség (akivel kapcsolatban nem tudom mire várunk).
Munir pedig cserének szerintem simán jó lenne, sem a Vallenciában, sem az Alavesnél nem bukott meg a gyerek.
Rafinha-t én csak a sérülékenysége miatt engedném el.
Remélem a fenti 2 játékos meggyőzni Valverdét, de a többieknek tényleg ideje lenne pakolni. Gomesnél arról volt szó szezon végén, hogy kipakol és nem is jön vissza (más kérdés, hogy szerintem ha nem találunk Businak alternatívát, akkor felőlem maradhatna)

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nem igazgatót kerestek, hanem Segura beosztottját. És adtak alá egy tapasztalt rókát. Ha van probléma, az éppen nem Abidal akinek most főleg az edző, a csapat öregei és a csapat fiataljai közötti egyensúlyt kell megteremteni.visca el barca írta:én annyira nem örülök neki, sokkal jobb lett volna vmi minden hájjal megkent öreg róka. ez nem az a poszt ahol tanulgatni lehet a szakmát....
Még mindig jobb, mintha Ronaldinho lenne. Reméljük egy hosszasan átgondolt és megfontolt döntés született.visca el barca írta:én annyira nem örülök neki, sokkal jobb lett volna vmi minden hájjal megkent öreg róka. ez nem az a poszt ahol tanulgatni lehet a szakmát....
Fura, nem Laporta kampányolt ezzel anno, hogy Abidalt megteszi sportigazgatónak? 

"It is what it is."
Abidal mint igazgató?! én eddig kedveltem Bartomeut a sok lehúzás ellenére de ezt a húzást nemigen tudom megérteni!
nincs ennek a foglalkozásnak valami szakmai, képzettségbeli minimuma?! az hogy Ronaldinho nagykövet ok. elfogadom, arra nyilván jó lehet de egy ekkora klub játékos állományának a sorsát egy focistára bízni?!
na mindegy, ő biztosan jobban tudja mit miért csinál.....bár néhány komoly bukta eddig azért becsúszott...lehet hogy ez is az lesz?
nincs ennek a foglalkozásnak valami szakmai, képzettségbeli minimuma?! az hogy Ronaldinho nagykövet ok. elfogadom, arra nyilván jó lehet de egy ekkora klub játékos állományának a sorsát egy focistára bízni?!
na mindegy, ő biztosan jobban tudja mit miért csinál.....bár néhány komoly bukta eddig azért becsúszott...lehet hogy ez is az lesz?
- visca el barca
- Presidente del Barça
én annyira nem örülök neki, sokkal jobb lett volna vmi minden hájjal megkent öreg róka. ez nem az a poszt ahol tanulgatni lehet a szakmát....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- terrer
- Jugador del Barça
Nagyon jó hír ez számomra (főleg, hogy Robert távozottPetr írta:Hivatalos: Fernández pozícióját mostantól Abidal fogja betölteni!

Anno nem volt teljesen elegáns, ahogy távoznia kellett, de Barto tartotta a szavát és tényleg visszavárták.
Griezmann pletykáknak nagyon jót tesz, hogy francia sportigazgatója lett a Barcának

Gerard Romero (RAC1) is megerősítette, hogy a fent emlegetett díszes társaság jövője a klubnál elég bizonytalan (kivéve Amort, róla Romero nem beszél).Az AS és az ESPN szerint komoly változások lehetnek a jövőben a vezetőségben. Bartomeu állítólag elégedetlen Fernándezzel, Pep Segurával (ők ketten a források szerint a hónap végén léphetnek is), valamint Amorral és Bakeroval. Fernández és Segura helyettese Jordi Cruyff lenne.
"It is what it is."
Nem lenne baj, csak lehet még rosszabbak jönnek a helyekre a saját haverjai.Cestus írta:Az AS és az ESPN szerint komoly változások lehetnek a jövőben a vezetőségben. Bartomeu állítólag elégedetlen Fernándezzel, Pep Segurával (ők ketten a források szerint a hónap végén léphetnek is), valamint Amorral és Bakeroval. Fernández és Segura helyettese Jordi Cruyff lenne.
Amúgy nem lennének rosszak ezek az eredmények, ha nem szórnánk el ennyi pénzt.
A feléből okosan gazdálkodva, megfelelően tárgyalva, simán ellehetnénk.
Jordi Cruyff pár nappal ezelőtt azt mondta, „Jelen pillanatban teljességgel kizárt az a lehetőség, hogy a Barçához menjek.”Cestus írta:Fernández és Segura helyettese Jordi Cruyff lenne.
Kár, én örültem volna neki.
Az AS és az ESPN szerint komoly változások lehetnek a jövőben a vezetőségben. Bartomeu állítólag elégedetlen Fernándezzel, Pep Segurával (ők ketten a források szerint a hónap végén léphetnek is), valamint Amorral és Bakeroval. Fernández és Segura helyettese Jordi Cruyff lenne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2018.06.05. 15:39:00-kor.
"It is what it is."
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... volsagban/" target="_blank
Ha megnézzük, az öt rekordból csak 1-et sikerült abszolválni... :S Azt sem csapatként, hanem Messi.
Ha megnézzük, az öt rekordból csak 1-et sikerült abszolválni... :S Azt sem csapatként, hanem Messi.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Team Analysis: Ernesto Valverde’s Barcelona 2017/2018
https://dbanalysis.wordpress.com/2018/0 ... 2017-2018/" target="_blank
jó hosszú, de akit érdekelnek az ilyenek olvassa, sok jó dolog van benne
https://dbanalysis.wordpress.com/2018/0 ... 2017-2018/" target="_blank
jó hosszú, de akit érdekelnek az ilyenek olvassa, sok jó dolog van benne
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Lehet szavazni a játékosok topikjában 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah igen, ha úgy vesszük akkor igazad van 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Marseille is megvan ahogy minden más is, igen nem veretlen volt az idény, de a bajnokság veretlenül sikerült megnyerni.visca el barca írta:Bob_Marley írta:És sikerült veretlenül megnyerni a bajnokságot, ami hatalmas fegyvertény.![]()
Bobbykám gyere ki a burokból, a múlt héten a levante elpicsázott minket 5-4-re

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mikor megnyertük a Ligát, még veretlenek voltunk.visca el barca írta:Bob_Marley írta:És sikerült veretlenül megnyerni a bajnokságot, ami hatalmas fegyvertény.![]()

Egyébkénz igaza van, mivel, hogy a bajnokságot már korábban meg nyertük 2-3 hete nem emlékszem.visca el barca írta:Bob_Marley írta:És sikerült veretlenül megnyerni a bajnokságot, ami hatalmas fegyvertény.![]()

- visca el barca
- Presidente del Barça
Bob_Marley írta:És sikerült veretlenül megnyerni a bajnokságot, ami hatalmas fegyvertény.