Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De, kell, nekem is kéne 1 ilyen.balboa7 írta:Kerestem crack-eket is de azok se voltak jók! wmv-ből akarok avi-t! Figy, nem kell tőrni magad progi miatt majd csak találok egyet!
Kerestem crack-eket is de azok se voltak jók! wmv-ből akarok avi-t! Figy, nem kell tőrni magad progi miatt majd csak találok egyet!Enrique írta:Meg lehet hackelni néhányat..balboa7 írta:Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta: Keresek...
1ébként ilyen 'mindből-mindefélét konvertálok' progi kell, vagy csak mondjuk avi-wmv stb. ?
Meg lehet hackelni néhányat..balboa7 írta:Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta:Keresek...balboa7 írta:Enrique! Nem tucc valami video konvertáló progit?? Ami nem próba verzió??
Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta:Keresek...balboa7 írta:Enrique! Nem tucc valami video konvertáló progit?? Ami nem próba verzió??
Akkor bocsika!!Enrique írta:Én is ezt akartam....![]()
![]()
![]()
Mind1, megpróbálok 1 másikat próbaképpen.![]()
A tiédet meg elmentem.
Megnyicc a progival egy avi fájlt. Előtte csináld meg video szerkeztővel amit gifbe akarsz konvertálni! Ezután megnyitod a filmecskét! Ezután Animation fülecske és a Resize animation itt beállítod a méretet. Azátn File fül és aZ Optimization Wizards-ra mész. Itt gif, majd kiválasztod hány szín legyen a gifedben. Ha kész akkor Save as és lám....Enrique írta:Balboa, segíts, hogy kell????
Thnx. Kiprószálom.balboa7 írta:ezzel lehet, pont ma csináltam:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... s20ev.html
ezzel lehet, pont ma csináltam:Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.
Külddd!PetI írta:Hát nekem van hozzá 1 progim, avi-ból lehet vele animált git-et csinálni. Én még nem próbáltam ki, de elküldöm ímélbe, mert nem nagy. OK?Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.
Hát nekem van hozzá 1 progim, avi-ból lehet vele animált git-et csinálni. Én még nem próbáltam ki, de elküldöm ímélbe, mert nem nagy. OK?Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.