Ami sehova se kapcsolódik
- Charlie
- Öreg Harcos
Nyertünk 2-1re,egy hihetetlen unalmas,rossz meccsen,az egész cspat gyenge volt.2-0ra mi vezetünk,a 85.perc tájékán szépített Gesztely,egy hihetetlen mákos góllal!Vihar erősségű szél volt,és az ellenfél játékosra az egyik játékosunk rárúgta a labdát,pont kapura pörgött(25méterről kb.),és a szél besegítette léc alá,érdekes volt.Kapusunk az 5ösön állt,de csak nézte hogy mi is volt ez...
Meccs krónikájához hozzátartozik hogy 2tizenegyest kapott az ellenfél,mind2t rólam
Egyikse volt jogos,de a bíró nem tudom melyik meccset nézte!Lényegtelen,egyiket a kapusunk védte,a másikat felé lőtték.Hátvédtársam a 16oson belül gyönyörűen szétrúgta az ellenfél bokáját,azért nem járt 11es,de az enyémekért járt...
Persze egy rakat ziccert mi is kihagytunk,szval nem mázlival nyertünk!2en megakartak verni
,szétrúgdosott az 1ik azt megmondtam neki hogy az arcát letépem,ha még1szer ezt csinálja,még neki állt feljebb,erre jött az idióta haverja is,persze 2en 1ellen(tudjátok melyik népségre jellemző ez(ci**ny),persze azok voltak),és azt hitték megilyedek hogy fenyegetnek sűrű káromkodásuk közepette!Én jót nevettem.
Sajna képeket & videókat nem tok mellékelni,mert barátnőm nem volt most kint hogy tudjon készíteni ezeket!
C.
Meccs krónikájához hozzátartozik hogy 2tizenegyest kapott az ellenfél,mind2t rólam

Persze egy rakat ziccert mi is kihagytunk,szval nem mázlival nyertünk!2en megakartak verni

Sajna képeket & videókat nem tok mellékelni,mert barátnőm nem volt most kint hogy tudjon készíteni ezeket!
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
De, kell, nekem is kéne 1 ilyen.balboa7 írta:Kerestem crack-eket is de azok se voltak jók! wmv-ből akarok avi-t! Figy, nem kell tőrni magad progi miatt majd csak találok egyet!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Kerestem crack-eket is de azok se voltak jók! wmv-ből akarok avi-t! Figy, nem kell tőrni magad progi miatt majd csak találok egyet!Enrique írta:Meg lehet hackelni néhányat..balboa7 írta:Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta: Keresek...
1ébként ilyen 'mindből-mindefélét konvertálok' progi kell, vagy csak mondjuk avi-wmv stb. ?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Meg lehet hackelni néhányat..balboa7 írta:Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta:Keresek...balboa7 írta:Enrique! Nem tucc valami video konvertáló progit?? Ami nem próba verzió??

1ébként ilyen 'mindből-mindefélét konvertálok' progi kell, vagy csak mondjuk avi-wmv stb. ?
- balboa7
- Entrenador del Barça
Csak próba verziosat találtam azok meg semmit nem érnek!Enrique írta:Keresek...balboa7 írta:Enrique! Nem tucc valami video konvertáló progit?? Ami nem próba verzió??

- balboa7
- Entrenador del Barça
Akkor bocsika!!Enrique írta:Én is ezt akartam....![]()
![]()
![]()
Mind1, megpróbálok 1 másikat próbaképpen.![]()
A tiédet meg elmentem.

Csinálok maj többet azt fölteszem!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Megnyicc a progival egy avi fájlt. Előtte csináld meg video szerkeztővel amit gifbe akarsz konvertálni! Ezután megnyitod a filmecskét! Ezután Animation fülecske és a Resize animation itt beállítod a méretet. Azátn File fül és aZ Optimization Wizards-ra mész. Itt gif, majd kiválasztod hány szín legyen a gifedben. Ha kész akkor Save as és lám....Enrique írta:Balboa, segíts, hogy kell????
kérdez ha nem megy!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Thnx. Kiprószálom.balboa7 írta:ezzel lehet, pont ma csináltam:
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... s20ev.html

- balboa7
- Entrenador del Barça
ezzel lehet, pont ma csináltam:Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... s20ev.html

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Külddd!PetI írta:Hát nekem van hozzá 1 progim, avi-ból lehet vele animált git-et csinálni. Én még nem próbáltam ki, de elküldöm ímélbe, mert nem nagy. OK?Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.

És köccce!

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Hát nekem van hozzá 1 progim, avi-ból lehet vele animált git-et csinálni. Én még nem próbáltam ki, de elküldöm ímélbe, mert nem nagy. OK?Enrique írta:Srácok, nem tudja vki, hogy milyen progival lehet megcsinálni azt, hogy 1 videóból kivágok 1 kis részt, és azt .gif-ben mentem el? Magyarul mozgóképet szeretnék csinálni.