Kluivert
Augusztusban részt vesz majd egy - a holland szövetség által szervezett - edzői képzésben. Jó lenne, ha egyszer visszatérne a válogatottba - így, vagy úgy. 

You'll Never Smoke Alone

- barca0417
- Entrenador del Barça
a gportal szerint a Lille nem tart igényt Kluivertre jövőre..
sajnálom, nem tudom mi lett vele, de azért egy francia csapatba illene megállnia a helyét. még ahhoz fiatal, hogy visszavonuljon.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Kluivert tegnap duplázott a Rennes elleni 3-1es győzelemmel végződött találkozón.
Lille OSC - Rennes 3:1
Azért a második gólja nem volt csúnya.
Lille OSC - Rennes 3:1
Azért a második gólja nem volt csúnya.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Igazábol nem hinném, h másodvirágzásrol lenne szoEtooka írta:mostanában egyre többet hallani,hogy golokat szerez!a Lille jo választás volt!lehet h másodvirágzás lesz?

- Gomezinho
- Capitá del Barça
milyen jó kis csatár volt nálunk ez a srác!!!most néztem a 99es Barca-celtát milyen jól fejelt akkor de szerintem még most is!!!Olyan mint Henry!!jó sok holland volt a csapatunkban akkor!!te jó isten!! 

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Kluivert szép gólt lőtt. Tipikus nála ez a hanyagul elegáns mozgás. Utánozhatatlan.
Nagy kár érte, hogy oly fiatalon oly sokat esett vissza a formájából, nah meg a sérülések.
Hiába nah, kedvenc csatár, és még mindig nagyon hiányzik nekem a Barcaból.

Nagy kár érte, hogy oly fiatalon oly sokat esett vissza a formájából, nah meg a sérülések.

Hiába nah, kedvenc csatár, és még mindig nagyon hiányzik nekem a Barcaból.

Kluivert Európa egyik legjobban képzett középcsatára!!! 

Én még most is sajnálom hogy eladták annó! Értékeltem őt annyira mint Eto'o-t!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
mostanában egyre többet hallani,hogy golokat szerez!a Lille jo választás volt!lehet h másodvirágzás lesz? 

.
-
- Capitá del Barça
Szép találat volt örülök neki. Sajnos ha már golt rug örülni kell neki régebb természetes volt.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=rdP4f6xkFvI
Kluivert és Niang gólja a tegnapi Lille - Marseille meccsen.
Kluivert és Niang gólja a tegnapi Lille - Marseille meccsen.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
75. perc, Lille - Marseille 1:1
A Lille gólját Kluivert szerezte a 25. percben.
A Lille gólját Kluivert szerezte a 25. percben.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
1. Egyszerűen nem kell másnak a sérülései, balhéi miatt...davi10 írta:Vissza kéne őt hozni...Öt profi csatárunk van és ilyen kis ... csapatoktól kikapunk.![]()
Kluivert a legnagyobb király.Nem értem hogy tarthat ilyen kis csapatoknál...
![]()
![]()
Ezért szurkolok a Lille-nek.Nem értem hogy mért nincs a válogatottban.2004 ben Szlovénia ellen 4 gólt rugott...
![]()
Az a meccs 7:0-lett.És most?VISSZA KELL ŐT HOZNI!!!
2. Lemondta a válogatottságot, már vagy 3 éve, amikor Van Basten sokáig nem hívta be...
3. Nekem is nagy kedvencem, de ő már nem az a játékos, aki annak idején volt. HIÁBA EZ AZ IGAZSÁG!

Én is igy vagyok valahogy ezzel. Sztem ez azon mulik, h amikor elkezd vki, az adott csapatnak szurkolni, akkor azok fognak neki legjobban megmaradni, akik akkor ott, abban az érában voltak a nagy játékosok, és az uj érákat picit idegennek foja érzeni.G-Jay írta:Most jutott a Figos video nyomán eszembe ő is! Meg ugy általában Rivaldo, Figo, Kluivert. Ezek a nevek vhogy nekem még mindig jobban megdobogtatják a szívemet mint Messi, Eto'o, és Ronaldinho. Nyilván majd a jövőbeni távlatból már jobban fogm értékelni őket is. Én annak a Barcanak a széthullását még mindig nem fogom fel. Nem a játékosokon mult ugy érzem. De ez hosszu téma kicsit...
G
Akik idősebbek, azok valoszinüleh Dream Team-el, vagy vmelyik még régebbi csapattal érzenek igy, aki meg fiatalok, most szerették meg a Barcát azoknak ez a csapat fogja lejenteni a "Barcát" sok év mulva is. Én meg 98 ota szurkolok a Barcának, vagyis ugy vagyok mint te

- davi10
- Llegenda del Barça
Vissza kéne őt hozni...Öt profi csatárunk van és ilyen kis ... csapatoktól kikapunk.
Kluivert a legnagyobb király.Nem értem hogy tarthat ilyen kis csapatoknál...
Ezért szurkolok a Lille-nek.Nem értem hogy mért nincs a válogatottban.2004 ben Szlovénia ellen 4 gólt rugott...
Az a meccs 7:0-lett.És most?VISSZA KELL ŐT HOZNI!!!

Most jutott a Figos video nyomán eszembe ő is! Meg ugy általában Rivaldo, Figo, Kluivert. Ezek a nevek vhogy nekem még mindig jobban megdobogtatják a szívemet mint Messi, Eto'o, és Ronaldinho. Nyilván majd a jövőbeni távlatból már jobban fogm értékelni őket is. Én annak a Barcanak a széthullását még mindig nem fogom fel. Nem a játékosokon mult ugy érzem. De ez hosszu téma kicsit...
G
G
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kluivert hosszú távra tervez Lille-ben
2007-10-27 12:05:26
Patrick Kluivert harmincegy esztendősen a francia Lille együttesében játszik, miután az elmúlt szezon végén elhagyta a PSV Eindhovent.
A holland támadónak a nyáron több ajánlata is volt, próbajátékon is járt a Sheffield Wednesdaynél, végül azonban mégis a francia együttesnél kötött ki.
"Azért választottam a Lille-t, mert az elmúlt két évben nem játszottam valami sokat!" - nyilatkozta Kluivert. "Volt még egy ajánlatom az Egyesült Arab Emirátusokból, de úgy éreztem nem vagyok még pályám azon szakaszában, amikor egy ilyen ajánlatra rá kéne bólintanom, bár a feltételek a megállapodáshoz megfelelőek voltak. Az elkövetkező három évben itt szeretnék játszani és bizonyítani akarom, hogy még sokat érek és érdemes volt megszereznie a Lille-nek!"
2007-10-27 12:05:26
Patrick Kluivert harmincegy esztendősen a francia Lille együttesében játszik, miután az elmúlt szezon végén elhagyta a PSV Eindhovent.
A holland támadónak a nyáron több ajánlata is volt, próbajátékon is járt a Sheffield Wednesdaynél, végül azonban mégis a francia együttesnél kötött ki.
"Azért választottam a Lille-t, mert az elmúlt két évben nem játszottam valami sokat!" - nyilatkozta Kluivert. "Volt még egy ajánlatom az Egyesült Arab Emirátusokból, de úgy éreztem nem vagyok még pályám azon szakaszában, amikor egy ilyen ajánlatra rá kéne bólintanom, bár a feltételek a megállapodáshoz megfelelőek voltak. Az elkövetkező három évben itt szeretnék játszani és bizonyítani akarom, hogy még sokat érek és érdemes volt megszereznie a Lille-nek!"

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Így van. 3 meccset játszott eddig a Lille-ben, az volt az első gólja. Még jó sokat lőjjön!!!Rumig írta:Épp ma gondoltam rá, h vajon mit csinálhat a Lilleben, játszik-e, erre látom az eredményeket böngészve, hogy gólt szerzett a 3. percben, a Valenciennes ellen.![]()
Igaz, tiziből, de legalább ezek szerint kezdő.

-
- Entrenador del Barça
Épp ma gondoltam rá, h vajon mit csinálhat a Lilleben, játszik-e, erre látom az eredményeket böngészve, hogy gólt szerzett a 3. percben, a Valenciennes ellen.
Igaz, tiziből, de legalább ezek szerint kezdő.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Barça B
Remélem itt újjászületik:
http://www.nb1.hu/media/index.php?itemid=44846
http://www.nb1.hu/media/index.php?itemid=44846
Teljesen előttem van az a meccs ill. gól ! Nagyon szerettem őt itt, a Barca-ba. Nagyon sajnálom h anno "el kellett" mennie...Kluivertinho írta:Talán ti is emlékeztek a Mallorca elleni sarkazós góljára... Azt pont láttam a TV-ben és megmaradt bennem amit Horváth Feri mondott: "Az egy dolog, hogy valaki ezt meg tudja csinálni, na de hogy ilyen kiélezett szituációban meg is meri csinálni, az fantasztikus"