Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazábol nem hinném, h másodvirágzásrol lenne szoEtooka írta:mostanában egyre többet hallani,hogy golokat szerez!a Lille jo választás volt!lehet h másodvirágzás lesz?
1. Egyszerűen nem kell másnak a sérülései, balhéi miatt...davi10 írta:Vissza kéne őt hozni...Öt profi csatárunk van és ilyen kis ... csapatoktól kikapunk.![]()
Kluivert a legnagyobb király.Nem értem hogy tarthat ilyen kis csapatoknál...
![]()
![]()
Ezért szurkolok a Lille-nek.Nem értem hogy mért nincs a válogatottban.2004 ben Szlovénia ellen 4 gólt rugott...
![]()
Az a meccs 7:0-lett.És most?VISSZA KELL ŐT HOZNI!!!
Én is igy vagyok valahogy ezzel. Sztem ez azon mulik, h amikor elkezd vki, az adott csapatnak szurkolni, akkor azok fognak neki legjobban megmaradni, akik akkor ott, abban az érában voltak a nagy játékosok, és az uj érákat picit idegennek foja érzeni.G-Jay írta:Most jutott a Figos video nyomán eszembe ő is! Meg ugy általában Rivaldo, Figo, Kluivert. Ezek a nevek vhogy nekem még mindig jobban megdobogtatják a szívemet mint Messi, Eto'o, és Ronaldinho. Nyilván majd a jövőbeni távlatból már jobban fogm értékelni őket is. Én annak a Barcanak a széthullását még mindig nem fogom fel. Nem a játékosokon mult ugy érzem. De ez hosszu téma kicsit...
G
Így van. 3 meccset játszott eddig a Lille-ben, az volt az első gólja. Még jó sokat lőjjön!!!Rumig írta:Épp ma gondoltam rá, h vajon mit csinálhat a Lilleben, játszik-e, erre látom az eredményeket böngészve, hogy gólt szerzett a 3. percben, a Valenciennes ellen.![]()
Igaz, tiziből, de legalább ezek szerint kezdő.
Teljesen előttem van az a meccs ill. gól ! Nagyon szerettem őt itt, a Barca-ba. Nagyon sajnálom h anno "el kellett" mennie...Kluivertinho írta:Talán ti is emlékeztek a Mallorca elleni sarkazós góljára... Azt pont láttam a TV-ben és megmaradt bennem amit Horváth Feri mondott: "Az egy dolog, hogy valaki ezt meg tudja csinálni, na de hogy ilyen kiélezett szituációban meg is meri csinálni, az fantasztikus"