Barcaman14 írta:Érdekes csoportok megint! Nálam a halál csoport a Realé!

Biztos vagyok benne hogy meg fognak szenvedni a továbbjutásért. Remélem az Ajax nagyon megleckézteti őket! Az Auxerre-t egy kicsit súlytalannak érzem!
Pont hogy az Auxerre-nek van több esélye, szilárdabb védelme miatt. Az Ajax csak otthon szorongathatja meg a madridot, de onnan is győzelemmel jönnek majd el sztem.
És biztos vagyok benne ha nem dőlt el a továbbjutás a Milan elleni derbik előtt akkor legalább 4 pontot szereznek a tavalyi eggyel szemben.
1.: madrid 2.: Milan 3.: Auxerre 4: Ajax.
Uccsó 2 felcserélődhet egymás elleni eredmények miatt, viszont a nagyok ellen jobb lehet a francia csapat.
Barcaman14 írta:A: Inter is felkötheti a gatyáját. A Tottenham könnyen meglepheti őket. És a Twente-Bremen duó is kemény dió lesz. Ez a 2. számú halál csoport!
Ez sztem az 1. számú halálcsoport. Inter biztosnak tűnik, sajnos nem lehet elég hogy jobb csapat vki, a rutin rengeteget számít. Ezért lett jobb a Bremen a Sampnál, és ez lehet a kulcs a Spurs-szel szemben. Twente védelme miatt esélytelen sztem.
1.: Inter 2.: Brémát tippelem, de a Spursnek jobban örülnék, Twente uccsó hely.
Barcaman14 írta:B: Nagy küzdelem várható melyből a Hapoel kimarad szerintem. A Lyon nagy mákos ezzel a csoporttal!
Az első 3 csapat után- Lyon, Benfica, Schalke-arra gondoltam hogy hibátlan lenne ha még húznának vmi igazi első kalaposat..
1.: Lyon 2.: Schalkét tippelem, megint csak amiatt mert masszívabbnak érzem őket a Benficánál.
Barcaman14 írta:C: Hajrá Valencia! A Mu azt hiszem tovább megy.

1.: Mu 2.: Valencia
Barcaman14 írta:E: Ez lehet a meglepetések csoportja. A Basel és a Kolozsvár sem lebecsülendő ellenfél.
1-2: Bayern+Roma, nagyobb esély van a bajor első helyre.
Barcaman14 írta:F: Én a Chelsea sima továbbjutását várom. És nem lepne meg ha nem a Marseille lenne a második!
Sztem meglesz a 2. hely a franciáknak.
Barcaman14 írta:H: Az Arsenal csoportja sem túl nehéz, de azért nem vehetik fél vállról a dolgokat. A Braga jó kis csapat, A Partizannak meg nincs túl sok vesztenivalója.
1.: Arsenal 2.: Braga
Barcaman14 írta:A Díjazottak: Sajnos az lett a vége nagyjából amit vártam. Reménykedtem hogy legalább Messi megtöri az Inter uralmat, de nem sikerült. Igazából Snejdert vártam a legjobbnak, de végülis tökmindegy volt nekem.
Ugyanez. Fájó volt nézni, hogy olyan kapja pl a kp díjat, akinél Xavinak több esze volt 8 évesen a játékhoz.
Milito vs Messi döntés pedig egészen új dimenziókba repíti a lol jelentését.