Bajnoki Mérkőzések 05/06
Hát meglesz nekik a BL, most már tuti, pedig ha beleveszuk hány meccset hoztak mákosan, nem érdemlik meg. Mind1 koránkipottyanak megint 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én amondó vagyok, hogyha az UEFA-ban indulnának már csak, akkor ők is észrevennék, h nagy baj van és alapjaiban kell felújítani a csapatot. Így meg csak korrigálgatnak egy-két köztudatba dobott nagy sztár nevével. Akikkel nm sokra fognak menni. Folytassák csak az idióta bohóckodásukat az első négyben, messze a Bara háta mögött. Nekünk ez csak maximálisan gyümölcsöző!
Az ő szájaik pedig így is be lesz tömve évről évre. Nagyon aggódom az Arsenal elleni meccs miatt

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
Zsolti! Nem is olyan régen még örültünk a 6.helynek és az UEFA-nak,szóval most ők jönnek,nem kell nekik a BL
én csak jót akarok,az UEFA-t könnyebb megnyerni,szegényeknek legyen már valami kupájuk 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- barca52
- Jugador d'estrella
de gonosz vagy, Zsozsóóóó!!! nem lenne jobb, ha mi vernénk el őket a Bl-ben?Ronaldinho 17 írta:Naná hogy jó lenne ha uefáznának egy kicsitma Hajrá Osasuna(meg amúgy máskor is) aztán meg lehet nem lennék szomorú ha kikapnánk a Celtától,pont emiatt..
Úgyis megnyerjük a bajnokságot....
Minél mélyebben vannak annál jobb(ahogy ők mondták anno nekünk)

- barca52
- Jugador d'estrella
Hát...ezt sajnos benéztedRonal.10 írta:Ma érzem hogy meglesz a Bajnoki cim!!! ma nem fog tudni nyerni a Valencia!!!!!!![]()
7 kor már Party lesz Barcelonaban...

- Attya
- Jugador d'estrella
D. Villa +int betalált, ezt nem hiszem el, szegény Eto’o-t még a végén +előzi!!!! 3:0 a Valenciának
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Attya
- Jugador d'estrella
Ezen a héten sem leszünk bajnokok, FENÉBE!!!!! Valencia úgy látszik simán hozza a kötelezőt!!!! Szerdán +lesz a Bajnoki cím, TUTI!!!! Hajrá Barca!!!
2vel megy a Valencia
2vel megy a Valencia
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO

-
- Entrenador del Barça
Naná hogy jó lenne ha uefáznának egy kicsit
ma Hajrá Osasuna(meg amúgy máskor is) aztán meg lehet nem lennék szomorú ha kikapnánk a Celtától,pont emiatt..
Úgyis megnyerjük a bajnokságot....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem mind1! Úgyis kiesnek,az hogy a csoportban,vagy kicsit később azt nemtom,de égni fognak megint!Ordog írta:Ha úgy alakul majd az Osasuna-margit meccs akkor én nem bánnám, ha a köv fordulóba VÉLETLENÜL kikapnánk a Celta ellen:) Már csak 3 pont a különbség a Celta és a Margit között...
Remélem kikapnak az Osasunától és akkor még a bl-ben sem indulhatnak majd...![]()
Mit szólnátok egy ilyenhez?![]()
![]()

Talán jobb ha majd kiesnek jövőre,mintha el sem indulnak,mert úgyis azzal magyarázkodnának,h hát ez az év úgyis el volt cseszve,meg stb....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha úgy alakul majd az Osasuna-margit meccs akkor én nem bánnám, ha a köv fordulóba VÉLETLENÜL kikapnánk a Celta ellen:) Már csak 3 pont a különbség a Celta és a Margit között...
Remélem kikapnak az Osasunától és akkor még a bl-ben sem indulhatnak majd...
Mit szólnátok egy ilyenhez?

Remélem kikapnak az Osasunától és akkor még a bl-ben sem indulhatnak majd...

Mit szólnátok egy ilyenhez?

-
- Entrenador del Barça
Húúú Roni mekkora gólt rúgott
kár hogy eto'o kihagyta a tizit,(éreztem hogy kihagyja mert már-már görcsösen törekszik a gólra,mint tavaly....pedig nem ezt nyilatkozta,meg megtorpant...)mert a gólkirályi cím miatt is kellett volna ,meg a tippjátékom
,nem baj legyünk bajnokok és BL-győztesek!! CSAK A BARCA

- Lyonel
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem is rossz ötlet ez, Rodri és még pár fiatal (Pena, Pitu, Verdú, Cristian) simán játszhatna majd a Sevilla ellen, talán még nekik van motivációjuk.
Forca Barça! Vamos River! Vamos Argentina!
-
- Jugador del Barça
Boixos írta:na, el tudom képzelni, h milyen hihetetlenül motiváltak lesznek a zsugások május 20.án a sev-bar meccsen![]()
pláne, h ha nekünk mondjuk leesik a bl. sztem fel fogják szántani a pályát az emberek.
Hát jah szerintem akkor már csak a B csapattal álunk ki a válogattottak tutimennek pihenni valamennyit.
-
- Llegenda del Barça
na, el tudom képzelni, h milyen hihetetlenül motiváltak lesznek a zsugások május 20.án a sev-bar meccsen
pláne, h ha nekünk mondjuk leesik a bl. sztem fel fogják szántani a pályát az emberek.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mardel
- Jugador d'estrella
Szombaton a sport1 adta eddig mindig!Így értette!visca el barca írta: kivételesen?![]()
meccseink 80%-a ott megy...

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- visca el barca
- Presidente del Barça
kivételesen?Bodi írta:Bocsánat,elnéztem!
Adják szombat este,csak kivételesen a Sport2-n!!!!

meccseink 80%-a ott megy...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...