Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de gonosz vagy, Zsozsóóóó!!! nem lenne jobb, ha mi vernénk el őket a Bl-ben?Ronaldinho 17 írta:Naná hogy jó lenne ha uefáznának egy kicsitma Hajrá Osasuna(meg amúgy máskor is) aztán meg lehet nem lennék szomorú ha kikapnánk a Celtától,pont emiatt..
Úgyis megnyerjük a bajnokságot....
Minél mélyebben vannak annál jobb(ahogy ők mondták anno nekünk)
Hát...ezt sajnos benéztedRonal.10 írta:Ma érzem hogy meglesz a Bajnoki cim!!! ma nem fog tudni nyerni a Valencia!!!!!!![]()
7 kor már Party lesz Barcelonaban...
Nekem mind1! Úgyis kiesnek,az hogy a csoportban,vagy kicsit később azt nemtom,de égni fognak megint!Ordog írta:Ha úgy alakul majd az Osasuna-margit meccs akkor én nem bánnám, ha a köv fordulóba VÉLETLENÜL kikapnánk a Celta ellen:) Már csak 3 pont a különbség a Celta és a Margit között...
Remélem kikapnak az Osasunától és akkor még a bl-ben sem indulhatnak majd...![]()
Mit szólnátok egy ilyenhez?![]()
![]()
Boixos írta:na, el tudom képzelni, h milyen hihetetlenül motiváltak lesznek a zsugások május 20.án a sev-bar meccsen![]()
pláne, h ha nekünk mondjuk leesik a bl. sztem fel fogják szántani a pályát az emberek.
Szombaton a sport1 adta eddig mindig!Így értette!visca el barca írta: kivételesen?![]()
meccseink 80%-a ott megy...
kivételesen?Bodi írta:Bocsánat,elnéztem!
Adják szombat este,csak kivételesen a Sport2-n!!!!