ez meg a vendég:

65euró név, szám nélkül.Névvel számmal 83!Mr. Master írta:kb 15-18 rugó egy eredeti mez minden Nike által szponzorált csapatnál.Barcelonafan írta:Mennyi volt az első számú? (forint)Theo írta:Most jöttem meg Barcelonából!van Barca mezem de csak a 3dik számú mez a többi nagyon drága, meg buxa sapka, meg kulcstartó
kb 15-18 rugó egy eredeti mez minden Nike által szponzorált csapatnál.Barcelonafan írta:Mennyi volt az első számú? (forint)Theo írta:Most jöttem meg Barcelonából!van Barca mezem de csak a 3dik számú mez a többi nagyon drága, meg buxa sapka, meg kulcstartó
Mennyi volt az első számú? (forint)Theo írta:Most jöttem meg Barcelonából!van Barca mezem de csak a 3dik számú mez a többi nagyon drága, meg buxa sapka, meg kulcstartó
Mr. Master írta:És a mez hátuljának az alján meg a következő felirat: Highbury 191x-2006..Mihu írta:Az Arsenálé azért bordó mert a valamikor bajnokságot megnyert csapatnak tisztelegnek ugye?A Highburyben is ez az utolsó évük.
És a mez hátuljának az alján meg a következő felirat: Highbury 191x-2006..Mihu írta:Az Arsenálé azért bordó mert a valamikor bajnokságot megnyert csapatnak tisztelegnek ugye?A Highburyben is ez az utolsó évük.
Csak úgy mondom, hogy a fekete-kék lett a harmadik számú mez, és a "fosszínű" pedig a második!Mr. Master írta:Ami azt illeti: Szerintem a kapusmez nem lesz valami nagy durranás. Viszont az a kapuskesztyű elég érdekesnek tűnik. De ahogy nézem a mezeket, geyre jobbak! Nekem egyedül a harmadik számú mez nem tetszik. Elég furcsa a színe annak a fosszínűnek, de nekem az is bejön. Szerintem a piros gatya is jó húzás volt. De a mostani mezek közül nekem a fekete-kék tetszik a legjobban. A Juvénak is olyan van, csak nekik rózsaszín-sötétzöldben. (az is jó), de szerintem a legjobb az az aranyszínű volt, amiko középen volt benne a csík, a centenáriumi, meg az, amikor nagyonsötétkék alapn keresztbe futott a csík a mezen (nekem is olyanom van).
Nem tudnál ezekről a mezekről képet belinkelni?Mr. Master írta:A dortmund mezei is királyok lettek. Csak az első számú furcsa egy kicsit.
Nekem ezek közül a 97/98-as Rivaldos mez, és az ezüst színű mezek tetszenek a legjobban, ja és persze a 2000/2001 Home is nagyon jó!Enrique írta:Látom keresgélsz, én már összegyűjtöttem az összeset, majd elvileg nemsokára kinn lexx az oldalon.PetI írta:FC Barcelona - Meztörténelem
De nem szállítanak Magyarországra!Zsolti írta:Azt nem tudom,de az FC Barcelona.com-on már meglehet rendelni.barcafan írta:nem tudja valaki, h az uj mezek mikortól kaphatók bp-n???
Látom keresgélsz, én már összegyűjtöttem az összeset, majd elvileg nemsokára kinn lexx az oldalon.PetI írta:FC Barcelona - Meztörténelem