Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nah persze most miben jobb egy külföldi mint pl Mészöly sztem magyar viszonylathoz képest elég masszív csapatot rakott össze csak hát nem sikerült a bajnoki cím(sztem amúgy ott bukták a bajnoki címet hogy kikaptak Pápán azon a "vízilabda meccsen".Egy külföldi csak többet visz, de kérdés hogy hoz-e többet?Kovács Péter klubtulajdonos mondta, nem írta:nehezen tudná magyar edzővel pótolni
Kérdés, hogy meddig.Kiváncsi vok, hogy megint hány játékosukat viszik el a nyáron sokukat már régóta figyelik több országból is.doki írta:Különben jobb,hogy a Debrecen selejtez a BL-ért,mert van valamennyi tapasztalatuk,és jobb a keretük!
Ok!Szerintem se volt jogos!cruyff írta:Én sem mondtam, hogy Te mondtad, csak kiváncsi voltam a véleményedre...Enrique21 írta:Én nem mondtam,hogy jogos volt!
Én csak megmutattam az esetet!
-ANTIVIOLA-
...és szerinted ez azonnali pirosat ért egy ilyen döntő meccsen? Szerintem nem. Mert ha igen, akkor viszont következetesen kellene minden ilyen vagy ehhez hasonló szabálytalanságot megtorolni. A könyöklés ott volt, de abszolut nem volt szándékos. A spanyol vagy az angol ligában ebből kb. két tucat történik minden meccsen, mivel a felugró játékosok eleve magukat védve mennek fel.
Na menjetek a ........... -ba!Enrique21 írta:Jajj,de kárörvendö vagy...Ordog írta:Erre mondják azt, hogy JAJJJ SZEGÉNY ÚJPEST!!!!!!! JAJJJ SZEGÉNY ÚJPEST!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Az ilyen pillanatokért jó élni:)
![]()
![]()
![]()
-ANTIÚJPEST-
nah jah a kiállítást csak az újpestiek nem látjak annak és kész, és reklamálásért már volt kiállítás a Betis - Barca ( oliveira) és Barca - Real meccsen (Carlos) is, de mindegy mert úgy se tudlak meggyőzni és nem is akrlak, mert az a jó hogy mindenki másképp látja, legalább izgalmas volt a bajnokság végeMarci írta:Nem volt szándékos a könyöklés, reklamálásért kiállítás???? Mindkét esetben először a sárga lapot húzta ki a kezéből, aztán meggondolta magát.
A vidi is csak emberelőnyben, pontrúgásból meg kontrából tud gólt rúgni az újpestnek..... népmuvészeti cserépedény kontracsapat volt az egész évben, nem véletlenül nem válogattak be tőlük senkit.
A debrecen szépen jött, hozta az összes meccsét. az újpest elszúrta, meg kellett volna verni a pápát, meg az mtk-t.
grat a debrecennek. inkább ők, mint a fehérvár...