Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah persze most miben jobb egy külföldi mint pl Mészöly sztem magyar viszonylathoz képest elég masszív csapatot rakott össze csak hát nem sikerült a bajnoki cím(sztem amúgy ott bukták a bajnoki címet hogy kikaptak Pápán azon a "vízilabda meccsen".Egy külföldi csak többet visz, de kérdés hogy hoz-e többet?Kovács Péter klubtulajdonos mondta, nem írta:nehezen tudná magyar edzővel pótolni
Kérdés, hogy meddig.Kiváncsi vok, hogy megint hány játékosukat viszik el a nyáron sokukat már régóta figyelik több országból is.doki írta:Különben jobb,hogy a Debrecen selejtez a BL-ért,mert van valamennyi tapasztalatuk,és jobb a keretük!
Ok!Szerintem se volt jogos!cruyff írta:Én sem mondtam, hogy Te mondtad, csak kiváncsi voltam a véleményedre...Enrique21 írta:Én nem mondtam,hogy jogos volt!
Én csak megmutattam az esetet!
-ANTIVIOLA-
...és szerinted ez azonnali pirosat ért egy ilyen döntő meccsen? Szerintem nem. Mert ha igen, akkor viszont következetesen kellene minden ilyen vagy ehhez hasonló szabálytalanságot megtorolni. A könyöklés ott volt, de abszolut nem volt szándékos. A spanyol vagy az angol ligában ebből kb. két tucat történik minden meccsen, mivel a felugró játékosok eleve magukat védve mennek fel.
Na menjetek a ........... -ba!Enrique21 írta:Jajj,de kárörvendö vagy...Ordog írta:Erre mondják azt, hogy JAJJJ SZEGÉNY ÚJPEST!!!!!!! JAJJJ SZEGÉNY ÚJPEST!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Az ilyen pillanatokért jó élni:)
![]()
![]()
![]()
-ANTIÚJPEST-
nah jah a kiállítást csak az újpestiek nem látjak annak és kész, és reklamálásért már volt kiállítás a Betis - Barca ( oliveira) és Barca - Real meccsen (Carlos) is, de mindegy mert úgy se tudlak meggyőzni és nem is akrlak, mert az a jó hogy mindenki másképp látja, legalább izgalmas volt a bajnokság végeMarci írta:Nem volt szándékos a könyöklés, reklamálásért kiállítás???? Mindkét esetben először a sárga lapot húzta ki a kezéből, aztán meggondolta magát.
A vidi is csak emberelőnyben, pontrúgásból meg kontrából tud gólt rúgni az újpestnek..... népmuvészeti cserépedény kontracsapat volt az egész évben, nem véletlenül nem válogattak be tőlük senkit.
A debrecen szépen jött, hozta az összes meccsét. az újpest elszúrta, meg kellett volna verni a pápát, meg az mtk-t.
grat a debrecennek. inkább ők, mint a fehérvár...