2008.05.03. 18:33:04
Én sem mondtam, hogy lőjjük le bocsánat. Azt mondtam, hogy ne jöjjön nekem a sérülésével és stb, amikor hajnalig táncol az év meccse előtt. Ha sérült vagyok, visszafogom magam és nem adok ilyen labdát a sajtónak. Ha sérült vagyok, elmegyek akkor is a csapattársaimmal arra a meccsre, ami az év mérkőzése volt jelen helyzetünkben. Ha nem vagyok sérült, elmegyek edzeni és játszom.
Varga kolléga! Pondrónak nevezem, mert nem érdekel 2 éve mit csinált, először a játékával, utána a viselkedésével, majd a Milan-féle udvarolgatással teljesen nullára írta magát. Szégyent hoz a csapatra és saját múltjára, a nevére. Ez nem 180 fokos fordulat, hanem annál is több. És igen, azért neveztem annak, mert profi, világbajnok, aranylabdás játékos, aki évekig egyet jelentett a Barcelona nevével, ne csináljon ilyet. Menjen el a Milanba és játszadozzon ott ilyen húzásokkal. És lehet jönni nekem, hogy Maradona és a drog, meg stb, ettől még emberileg a nagy Diegot sem tartom semmire. Nagy játékos volt, oké. De akik botrányt kavarnak maguk körül, azok úgy csinálják, hogy nem kevernek gázt egy ekkora társadalmi mozgalom köré, mint az FC Barcelona. És mondom a társadalmit azért, mert a jelszavunk is az, hogy több, mint egy klub. Több és ilyet ne tegyen egy alkalmazott sem. Se Ronaldinho, se a szertáros.
Persze hülye az, aki engedi, ez is igaz. De azért maradjunk már a földön. Nem vitatom el a klubbért tett csodáit, de pont ezek miatt okádék amit az utóbbi időben csinál.
Pont.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!