Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell azt leválatnod legyél csak rá büszke! nem kell szégyelni R10-et nagyon sok tényező volt ami eljuttatta erre a szintre sajnos! Saját márkája van? Minek? Már nemis a nevét használja hanem R10-et? Minek? Többet látom a tévében mint a legjobb filmszinészt? Miért is? ezek azok a dolgok vagyis egy része ami miatt most itt tartunk ahol tartunk!lucas88 írta:Asszem lassan ideje lesz képet váltanomPedig szerettem ezt a képet-annak idején R10 varázsolt,Messi akkor lőtte első gólját a sp baj-ban...
ja. kivéve akkor, amikor egy-két ku.rva kipakol, akiket unaloműzönek szervíroznak a szállodai szobáikba...Gomezinho írta:...Lehet hogy az angol focisták favágók de a magánéletük uriemberhez méltó!
pedig ha nem változtat, akkor rövid időn belül róla is olyan hírek jönnek majd, h milyen kukis"lányok" verték át, mint a hasonló nevű kollégáját legutóbb, ahelyett, h arról hallanánk, h mekkorákat játszott egy-egy meccsen.Xavinho írta:Én már csak a Milánon aszalok. Nem elég,hogy jövőre nagy valószínüséggel nem mennek a BL-ben ,megkapják még Ronaldinho-t,aki mostanság inkább DJ,mint focista és nem hinném,h az életstílusáról Milánóban is lemondana...
ÁÁÁ!Milánoban listásak a bulikXavinho írta:Én már csak a Milánon aszalok. Nem elég,hogy jövőre nagy valószínüséggel nem mennek a BL-ben ,megkapják még Ronaldinho-t,aki mostanság inkább DJ,mint focista és nem hinném,h az életstílusáról Milánóban is lemondana...
Ja, már csak valami szép összeget kell érte leszurkolni és akkor még jól is jártunk, hogy megszabadultunk tőle.Xavinho írta:Én már csak a Milánon aszalok. Nem elég,hogy jövőre nagy valószínüséggel nem mennek a BL-ben ,megkapják még Ronaldinho-t,aki mostanság inkább DJ,mint focista és nem hinném,h az életstílusáról Milánóban is lemondana...
Nekem mondjuk az is elég szemetszúró, hogy a ManU-Barca meccset hagyta ki az estéje miatt...Etooka írta:Menjen bulizni,nem arról van szó,de egy sérüléssel a lábában nem kéne táncolnia!Nekem csak ez a gond az egészben!A többi az nem!Mért,mit kéne csinálnia?Remetévé kéne vállnia,mert e.l.k.ú.r.t itt nálunk két évet?!Dehogyis,!Éllje az életét,a múltat már úgysem tudja megváltoztatni!