Barca vs. Real
az meg a másikferninho írta:bocs de ez hülyeség...bali 15 írta:ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
Messze ő dolgozik a legtöbbet ahogy nézem.
ő a legszerencsétlenebb....

bocs de ez hülyeség...bali 15 írta:ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
ő a legszerencsétlenebb....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.07.31. 23:10:43-kor.
madridista
ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
hétfőn már megjöttek a konf kupások (albi, kaká, iker, ramos)
de a béke kupán már nem játszanak
és ha jól tudom aug.7.-én lesz a köv meccs a békekupa után
nem kell nektek ez a buta favágó holland védő???
drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
de a béke kupán már nem játszanak

és ha jól tudom aug.7.-én lesz a köv meccs a békekupa után

nem kell nektek ez a buta favágó holland védő???
drenthe a neve és 5 milláért a tiétek

madridista
Nagyon helyes! A kedvenc középpályásom. Remélem sikerül valamit a Juve-val elérnie.TZS írta:Ha jól tudom nem játszik Diego, mert egy kisebb sérülést szenvedett, és óvatosságból inkább pihentetik.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!!
Tényleg, Ikerrel mi a helyzet 

Ha jól tudom nem játszik Diego, mert egy kisebb sérülést szenvedett, és óvatosságból inkább pihentetik.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Az egy dolog...TZS írta:Én úgy látom, hogy a Juve vezetése ellenére abszolút a Madrid van fölényben. Az más kérdés, hogy olyan nagy helyzeteket nem alakítanak ki, de folyamatosan nyomás alatt tartják ellenfelüket.soadroli írta:Én nézem a meccset,nagyon tré a margit...
Amúgy nehéz azon a talajon focizni

az első két meccs borzalom, a 3. már egész jó, ez meg már a 3. jobbAkkor idáig hogy játszottatok Question
de hiányzik azért kaká, meg ramos nagyon

madridista
Tök frankó a Juve vendégmeze. 

Én úgy látom, hogy a Juve vezetése ellenére abszolút a Madrid van fölényben. Az más kérdés, hogy olyan nagy helyzeteket nem alakítanak ki, de folyamatosan nyomás alatt tartják ellenfelüket.soadroli írta:Én nézem a meccset,nagyon tré a margit...

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Csúnya szájkarate lesz itten ha veszítetek.

Most játszatok a legjobban?ferninho írta:1.madridÉn nézem a meccset,nagyon tré a margit... Very Happy
2. idáig most játszunk a legjobban és jobban is játszunk mint a juve
Akkor idáig hogy játszottatok

Bocs a margité'...

1.madridÉn nézem a meccset,nagyon tré a margit... Very Happy
2. idáig most játszunk a legjobban és jobban is játszunk mint a juve

madridista
Én nézem a meccset,nagyon tré a margit... 

- vargaakos
- Capitá del Barça
Igen. Del Piero szabadrúgása után. Azóta már Felipe Melo sárga és kicsit feljött a real.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!! Cannavaro fejelt?vargaakos írta:Juventus Real 1-0
Cannavaro
Most kezdődött.

Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!! Cannavaro fejelt?vargaakos írta:Juventus Real 1-0
Cannavaro
Most kezdődött.
Hol nézed?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.07.31. 22:49:26-kor.
- Iniesta4ever
- Barça B
Az lehet de szegény nagyon kókler voltAsys írta: Hát azért Presas barátunkban nagyon dobogott egy Barca szív nevű dolog! Nem kell és nem is lehet egy kalap alá venni az argentínnal!

2:6! Blaugrana!!!!
- miihii
- KHAL
SzintúgyG-Jay írta:Én még mindig jobban érékelem az ilyen hozzászólásokat amit canteráék tesznek, mint azt amikor valaki idejön egyetlen mondattal, amiben isteníti a Madridot, meg azokat a játékosokat, akik még csak most kerültek oda, és jelenleg semmit sem jelentenek a Madridnak, mert még semmit nem tettek ott le, vagy éppen ócsárolák a Barca-t.

Én naon szívesen társalgok az itteni madridistákkal,akikkel lehet is.Én is nagyra értékelem azokat a kommenteket,amelyeket pölö cantera,CSOki,marci,stb...(Bocs a kihagyottaktól

Előfordul,h nem is értünk egyet,esetleg adott dolgot másképp látunk és nem naon jutunk dűlőre,de ezzel együtt csípem az eszmecseréket.Elvégre nem feltétlenül a meggyőzés,hanem a véleménycsere,kommunikáció,más szemszögből megközelítés a lényeg.És persze egészségesen jelen van a csipkelődés is,de nem bántó sztem.

BARCA vs reál,én így szeretlek

Mielőtt leoltana vki is,h mit nyalok be az ellenzéknek,előre figyelmeztetek mindenkit,h dupla fekete-fehér öves szájkarate májszter vok,és lenyomok bárkit,ha beszól

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nekem se a szívével volt bajom, hanem a képességeivel, amiben viszont egy kalap alá lehet venniAsys írta:Hát azért Presas barátunkban nagyon dobogott egy Barca szív nevű dolog! Nem kell és nem is lehet egy kalap alá venni az argentínnal!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Na ezért vagyok rossz véleménnyel a fórumról.bali 15 írta:Valaki történelmileg felvilágosítana afelől hogy miért ilyen rebellisek a katalánok? ...
Mi az hogy egy nemzet? Mi a bajuk a spanyolokkal? Ennyi erővel szakadjanak le a baskok a kasztíliaiak az aragóniaiak az asztúriaiak a galíciaiak és az egész Ibériai félszigeten legyen káosz...
Alapból semmit sem tudok a katalánokról és a történetükről...
Feltennék egy-két kérdést, nem csupán bali tizenötnek címezve, hanem azoknak is, akik hasolnóan látják, vagy nem látják a dolgokat, sőt, meg is válaszolom a magam módján.
Alapvetően szuper dolog, hogy rengeteg szurkolója van a Blaugranának itt, ebben a csodálatosan működő és fejlődő, az értékeket megbecsülő, nagy jövő előtt álló országban. Ennek én is örülök, hiszen bár a véleményünk különbözik sok mindenben, s sok mindenben egyezik, de mégiscsak ez összeköt minket.
Szóval, rengeteg fiatal szurkoló van, akik itt a fórumon nap, mint nap beszélnek, vitáznak, sokszor tiszteletlenül, badarságokat, ez rendben van, az életkor csak egy állapot, én is beszélek butaságokat, egy 50 éves is, egy 80 éves pedig már valószínűleg szenilis, így szintúgy.

Szóval midnentől függetlenül azt hiszem vannak olyan dolgok, amik egy csapatnak való szurkolással együtt járnak, máskülönben nincs mire fel vélemént alkotni...
Ebben a topikban sokan a Real Madridról is rossz véleménnyel vannak. Ez rendben, én sem kedvelem, sőt..., de azt hiszem ez az én esetemben megalapozottnak mondható, s nem is fontos.
Viszont..., egy klubnak szurkolsz, tudván tudva, hogy katalán (mert ha nem, akkor itt óriási, elképesztő gondok vannak).
Felteszel egy ilyen kérdést, anélkül, hogy utána olvasnál. Ezzel mondhatni meg is sértesz olyan szurkolókat, akik kicsit másképp látják a dogokat. Ez nem gond, az én személyes problémám, csupán szerintem a közösség és a magyar Barca-szurkolókról formált képet az ilyenek nagyban csúfítják, amortizálják.
Mert ezzel azt bizonyítod, hogy a klub csak a jelenben létezik, semmilyen háttérrel, semmilyen eszmékkel, múlttal. Esetleg oda lehet bökni a "més que un club"-ot, amelyről konkrét elképzelés szintúgy nincs (ha már katalóniáról sem), s olyan dolgokat kérdezel, amilyen jellegű kérdésekért például az USA lakosságát ordítóan butának nézik. Mintha arra nem tudnád a választ, de még magadtól csak utána sem járnál, hogy a kedvenc ételed, a fehér kenyér miből készül, sőt... Miután kapnál egy választ rá, még kérdőre vonnád, hogy miért nem lehet tökmagból készíteni a lisztet, s miért pont búzából?
Nem bántó szándékkal írtam, s nem is általánosítottam, s nem is csupán neked van címezve. Azt hiszem ez egy nagyon alapvető dolog, amit nem ildomos, vagy nem is tudom...
Jelwaz: még a tegnapihoz. Nem értelek, miért kellene engem meggyőzni?
Tudtommal én elfogadtam a döntést, s bizalommal fordultam Ibrahimovics felé, még ha csupán Guardiola miatt is. Tehát közeledtem többek közt a Te álláspontod felé, amit fordítva nyomokban sem lehet felfedezni.
Na, igen, csakhogy én nem is próbáltalak meggyőzni, csupán a saját véleményemet habogtam, s egy kicsit más szemszögből mutattam be a dolgokat. Szóval miért is kellene meggyőzni? Akármennyire is szeretem a klubot, nem mondhatom azt, hogy ez egy váratlan, szokatlan, talán a klubhoz nem méltó dolog, stb.? Egyébként is most csak azért említettem, mert nagyon sokan megtalálták a Madridot az átigazolásaikért. Szerintem ez az igazolás (persze nagyon könnyen ki lehet térni) nem különb.
Rendben, nem hitelből, nem olyan jellegű csapatépítés okán, és nem is a marketingszempontok miatt... Na és? Nem erről volt szó.
Csupán arról, hogy értékét tekintve ugyan olyan horderejű, sőt, a klub történelmét tekintve egészen új, a piachoz alkalmazkodó transzfer.
Nagyon tisztelem Laportát, de az is tény, hogy ellentmondott saját magának. Ezt is meg lehet magyarázni, de miért? A madriditsák értelmesebb része nem ítéli el, viszont igazuk van, s mivel nagyon sok támadást kaptak -ha kicsit túlzóan is-, de jogosan mondják, mondhatják.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
sjd írta:Egy Oleguer nevű játékosnak köszönhetően teljes átérzem a helyzetetmarci írta:Heinze a Marseille játékosa!!!!
Legnagyobb erősités a nyáron
szerk.: csak nekünk még fizetett is érte a balek Ajax
Hát azért Presas barátunkban nagyon dobogott egy Barca szív nevű dolog! Nem kell és nem is lehet egy kalap alá venni az argentínnal!