Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az meg a másikferninho írta:bocs de ez hülyeség...bali 15 írta:ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
Messze ő dolgozik a legtöbbet ahogy nézem.
ő a legszerencsétlenebb....
bocs de ez hülyeség...bali 15 írta:ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
Messze ő dolgozik a legtöbbet ahogy nézem.
ferninho írta: drenthe a neve és 5 milláért a tiétek
Nagyon helyes! A kedvenc középpályásom. Remélem sikerül valamit a Juve-val elérnie.TZS írta:Ha jól tudom nem játszik Diego, mert egy kisebb sérülést szenvedett, és óvatosságból inkább pihentetik.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!!
Ha jól tudom nem játszik Diego, mert egy kisebb sérülést szenvedett, és óvatosságból inkább pihentetik.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!!
Az egy dolog...TZS írta:Én úgy látom, hogy a Juve vezetése ellenére abszolút a Madrid van fölényben. Az más kérdés, hogy olyan nagy helyzeteket nem alakítanak ki, de folyamatosan nyomás alatt tartják ellenfelüket.soadroli írta:Én nézem a meccset,nagyon tré a margit...
az első két meccs borzalom, a 3. már egész jó, ez meg már a 3. jobbAkkor idáig hogy játszottatok Question
Én úgy látom, hogy a Juve vezetése ellenére abszolút a Madrid van fölényben. Az más kérdés, hogy olyan nagy helyzeteket nem alakítanak ki, de folyamatosan nyomás alatt tartják ellenfelüket.soadroli írta:Én nézem a meccset,nagyon tré a margit...
Most játszatok a legjobban?ferninho írta:1.madridÉn nézem a meccset,nagyon tré a margit... Very Happy
2. idáig most játszunk a legjobban és jobban is játszunk mint a juve
1.madridÉn nézem a meccset,nagyon tré a margit... Very Happy
Igen. Del Piero szabadrúgása után. Azóta már Felipe Melo sárga és kicsit feljött a real.bali 15 írta:Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!! Cannavaro fejelt?vargaakos írta:Juventus Real 1-0
Cannavaro
Most kezdődött.
Fúúú. Tényleg látni akartam ogy Diego hogyan alakít!!!!! Cannavaro fejelt?vargaakos írta:Juventus Real 1-0
Cannavaro
Most kezdődött.
Az lehet de szegény nagyon kókler voltAsys írta: Hát azért Presas barátunkban nagyon dobogott egy Barca szív nevű dolog! Nem kell és nem is lehet egy kalap alá venni az argentínnal!
SzintúgyG-Jay írta:Én még mindig jobban érékelem az ilyen hozzászólásokat amit canteráék tesznek, mint azt amikor valaki idejön egyetlen mondattal, amiben isteníti a Madridot, meg azokat a játékosokat, akik még csak most kerültek oda, és jelenleg semmit sem jelentenek a Madridnak, mert még semmit nem tettek ott le, vagy éppen ócsárolák a Barca-t.
Nekem se a szívével volt bajom, hanem a képességeivel, amiben viszont egy kalap alá lehet venniAsys írta:Hát azért Presas barátunkban nagyon dobogott egy Barca szív nevű dolog! Nem kell és nem is lehet egy kalap alá venni az argentínnal!
Na ezért vagyok rossz véleménnyel a fórumról.bali 15 írta:Valaki történelmileg felvilágosítana afelől hogy miért ilyen rebellisek a katalánok? ...
Mi az hogy egy nemzet? Mi a bajuk a spanyolokkal? Ennyi erővel szakadjanak le a baskok a kasztíliaiak az aragóniaiak az asztúriaiak a galíciaiak és az egész Ibériai félszigeten legyen káosz...
Alapból semmit sem tudok a katalánokról és a történetükről...
sjd írta:Egy Oleguer nevű játékosnak köszönhetően teljes átérzem a helyzetetmarci írta:Heinze a Marseille játékosa!!!!
Legnagyobb erősités a nyáron
szerk.: csak nekünk még fizetett is érte a balek Ajax