Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs vele bajom mint emberrel, vagy műsorvezetővel, de kommentátornak gyötrelmes. Alap dolgokat nem tud. Számomra kész rémálom hallgatni a közvetítését. Egyszerűen nem ért dolgokhoz, és nem elég felkészült.soadroli írta: 1000% hogy Gundi lesz, de ezt már régebben lehetett tudni.
Ja meg ma reggel hallgattam a rádiót, és a Mornig Showban Balázsék beszéltek vele, és mondta hogy ő lesz a "döntős".
Nekem amúgy semmi bajom sincs vele.
1000% hogy Gundi lesz, de ezt már régebben lehetett tudni.MR. TROMORT777 írta:Am Egrinek ez volt az utolsó meccse, szóval valószínű, hogy Gundi lesz....
Én írtam már egy levelet nekik(mielőtt olvastam az ötleted), ilyet is írtam bele, hogy készíthetnének az oldalukon egy szavazást, hogy ki legyen a kommentátor.ziipp írta:Írjunk petíciót, hogy ne Gundi legyen a döntőben! Sőt, nem is kell petíció, csak bombázzuk meg kicsit az MTV emailcímét.
állat xD most is szakadok a röhögéstőlxDnagyi írta:ziipp írta:Írjunk petíciót, hogy ne Gundi legyen a döntőben! Sőt, nem is kell petíció, csak bombázzuk meg kicsit az MTV emailcímét.
vagy a szekházát:D:D:D
Gondolom úgy értette, hogy, már a döntő előtt eldőlt, hogy új világbajnokot avatnak. Hiszen a hollandok sem nyertek még. Magyarul, arra nem tett volna senki egy garast sem, hogy két olyan csapat játsza a döntőt, akik még nem voltak világbajnokok. Én is láttam, nekem így jött át.ozsimiki írta:Máté Pál a zuhanyhíradóban: az is eldőlt,h új világbajnok lesz, amire azt hiszem senki egy lyukas garast nem tett volna a VB előtt.
azért ez jó nagy hülyeség, tudván, hogy a VB előtt is a spanyolok az egyik legnagyobb esélyesek voltak...
Most nagyon kötözködős leszek: ezt akkor mondta richárdunk amikor Ramos és Coentrao ütköztekzola8787 írta:Tegnapi spanyol-portugál meccsen, mikor Pepe felrúgta asszem Xavit:
És ismét ölelkeznek, még a végén félreértjük ezt a nagy barátságot!
![]()
![]()
ziipp írta:Írjunk petíciót, hogy ne Gundi legyen a döntőben! Sőt, nem is kell petíció, csak bombázzuk meg kicsit az MTV emailcímét.
Egyetértek!ziipp írta:Írjunk petíciót, hogy ne Gundi legyen a döntőben! Sőt, nem is kell petíció, csak bombázzuk meg kicsit az MTV emailcímét.
Így van! Ghánában csak akkor tudnak meccset nézni, ha süt a nap, és akkor az egész falu egy kis fekete-fehér TV-t, úgyhogy inkább mi ne panaszkodjunk. A rádiós közvetítések is durvák lehettek anno. Ott mondjuk nagyon a kommentárorra van utalva az ember.mes írta:Orvendjetek, hogy a hanggal van a baj, nem a kepminoseggel. Bezzeg ezelott jopar tizevvel nem szoltak semmit , ha a radioban valamit felremondott a kommentator. Amugyis a meccset nezni kell![]()
![]()
Bl-t se ő közvetíti, csak a stúdióban van, Hajdú B és Méhes nyomatja a TV2nél, amikor M1en volt, akkor se Gundi tolta (legalábbis mostanában tuti nem), se viasaton,se tv6on.geridoss írta:Szerintem BL-re gondoltkatalunya írta:
Én nem emléxem 'Gundeles' PL meccsre
Bánfi.Lionel85 írta:Meg ott az a szépfiúskodó Bánfalvi kicsi lány, már csak a masni hiányzik a hajából komolyan mondom..