Brian 20 írta:Ne mondja nekem senki, hogy úgy leszünk eredményesek, hogy eladunk két világszínvonalú játékost olcsón, és két két másik remek kiegészítő embert ingyen.
Ez lenne a siker titka? Ilyen szűk kerettel, ilyen igazoláspolitikával nem tudom mit hozhat a jövő!
bajnoki címet nem hiszem
spanyol kupát talán
BL utóbbi időben itt se jönnek ki annyira a különbségek kis és nagy csapatok között
itt a fél spanyol válogatott, ez se a legjobb leterhelt játékosok
Rosell elnök nem jó elnök
Én azért még várnék ezzel!
A legkisebb keretünk van ez igaz!De:
1 Legjobb keret,a legjobb játékosok nálunk vannak!
2 Legegységesebb keret,szerintem e téren Európa szerte nincs párunk!
3 Még soha nem volt ilyen jól variálható keretünk!Mindeki 2,sőt egyesek akár 3,4 poszton is venethetőek!Ha valaki kiesik,lehet variálni!
4 Tavaly rosszabb kerettel elég jók voltunk!Mert azért Ibra nem illeszkedett annyira,mint most Villa!A többi poszton kb ugyan az,illetve annyi különbésg van,hogy az akkor még "kezdő" játékosok,mára már rutinosabbak,magabizotsabbak,gondolok itt Busira,Pedrora,vagy akár Piquere is!És a tavalyi igéretes generáció is beérni látszik,pl én sokat várok Thiagotól!Villa nagy fogás,újra látni egy küzdős hajtós csatárt a Barcában!Utoljára a régi Eto'o volt ilyen,minden labdát megtámad,nem hagyja élni az ellenfelet!Sajnos ez idővel kiveszett belőle!
5 A fiatalokat nem szabad lebecsülni,könnyen lehet nagyot fognak alkotni
6 Ha kiesik valaki,és jön egy "kevésbé jó" kevésbé tapasztalt játékos,nem baj,elbírja a team,mert akkor is pokolian erősek maradunk!
7 Ha föláll Busi meg Mascherano a középpályán,mögötte Puyol,Pique,Alves,Maxwell,nem tudom ki tud nekünk gólt rúgni!?Döbbenetes erős védelem,ezen formában!
8 Ha Bojan netán berobban,akkor...
9 Messi
10 Messi
11 Messi...
Az hogy itt a fél spanyol válogatott értem miért írtad,dehát ez a Barca,ha nem egy nációból lenne itt ennyi playa,akkor is ugyan úgy behívnánk mindenkit,ez van,ha sok jó játékosod van,akkor azok kellenek a válogatottaknak is!De ez más nagy csapatot is érint,pl a realt is elég erősen!
Sztem a bajnokság meglesz!Nem olyan jó ez a Real!
Kupa attól függ hogy elszórakozzuk e,vagy komolyan vesszük!Alias mennyire fog a B csapat játszani!Mertha nagyjából az A team játszik a fontosabb meccsseken,akkor tuti,ha viszont a nagy meccseken is "csak" a B keret játszik,akkor nem olyan tuti!
Bl meg olyan,hogy nem mindíg a legjobb győz,bármi megeshet!A 4 tuti,a többit meg meglátjuk!Egy kicsit védekezőbb felállással,Mascherani előtt Busi,Ini balon,a többi meg marad,nem hinném,hogy bárkinek is lenne esélye,egyszerűen jobbak vagyunk,mindenkinél jobb játékosaink vannak!
Rosell milyen elnök,majd elválik!
És ne feledjük,hogy 2009-ben mindenki azt mondta,hogy ez a keret gyenge,és hogy a Bilbaoval fogunk versengeni a 6. helyért,hogy Pep-et el akarták sokan küldeni az első forduló után,aztán láthattuk!Várjunk még az ilyen kijelentésekkel,pláne,hogy láthattuk semmi baj nincs a játékunkkal!
Visca el Barca!