Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ma még gólt is fog lőni szerintemInitom írta:Azért Neuer nem semmi![]()
Hatalmasakat fog...
port.humessibingyo írta:A tv 2 adja ugye a meccset
így van a legfontosabb lesz otthon, és felértékelődik majd milyen "alapot" érünk el madridban.visca el barca írta:sztem amugy az is sokat nyom a latba, hogy a 4 classico közül csak egyet jatszhatunk otthon! (igaz az összes közül talán a legfontosabb lesz)
Én nem tudom, de nagyon remélem, hogy összekapják magukat! Nem vagyok Ajax drukker, de ha Hollandia, akkor velük szimpatizálok, jó lenne, ha ismét Európa elitjében lehetne emlegetni őket, nagyon ráférne a mai labdarúgásra egy kemény, izzasztó Ajax!messideco írta:Gyűl az Ajax-tábor
Szerintetek végre lesz valami változás jövőre Amszterdamban a csapat körül?
ozsimiki írta:.....
A Benfica valóban nem volt egy súlycsoportban a PSV-vel. Egyébként én is kizárólag Dzsudzsák miatt szorítok a PSV-nek. A meccseik többsége nézhetetlen. Egyáltalán nem játszanak jó focit, a középpályájuk nulla, nagyon kéne oda egy irányító. Dzsudzsáknak a nyáron tovább kell állnia, és reméljük még valahogy sikerül megnyerni a bajnokságot.d írta:Azért ez a Benfica nagyon jó kis csapat, jól összerakva, jó nevekkel és tehetségekkel, szép focival Nyáron fognak onnan szemezgetni a legnagyobbak is azt hiszem idén is. A PSV-ben meg Dzsudzsákon kívül semmi szerethetőt nem látok, pláne mióta Afellay elment. Persze én is szurkoltam neki, de ez a két csapat nem volt egy súlycsoportban.
Csatlakozok, bár ez nem meglepetés aki ismeri a kedvenceimet.csababarca írta:ziipp írta: Direkt idegesítesz ezzel?
A PSV-ben játszik Dzsudzsák, hogyhogy nem nekik szurkoltál?
Hát egy játékos miatt, még ha magyar is (akit mellesleg annyira nem is kedvelek) nem fogok egy csapatnak szurkolni. Mellesleg a többi játékos mind unszimpatikus nekem. Hollandia akkor inkább Ajax. A benfica meg az első meccsen is olyan szépen tette-vette a labdát, hogy nem tudtam nem nekik szurkolni